właśnie poszło zlecenie za 150 tyś zł, na Inbooku ta kwota starczyłaby na podniesienie kursu do 12 gr, drugie tyle na utrzymanie go, a przesłanki są, spólka nie rosła od ponad roku, nie ma strat i inwestuje w rozwiązania, , wystarczy poczytać, wiem, że na Dentamedical ma być inwestor, ale na ile realny jest jeszcze wrost przy takim ff.
Dnia 2010-11-09 o godz. 15:45 ~rogi napisał(a):
> właśnie poszło zlecenie za 150 tyś zł, na Inbooku ta kwota
> starczyłaby na podniesienie kursu do 12 gr, drugie tyle na
> utrzymanie go, a przesłanki są, spólka nie rosła od ponad
> roku, nie ma strat i inwestuje w rozwiązania, , wystarczy
> poczytać, wiem, że na Dentamedical ma być inwestor, ale na
> ile realny jest jeszcze wrost przy takim ff.
To na co czekasz kupuj ile sie da a nie czekaj jak ktos ci kurs podciagnie cyniku i pisz na inboku tu nie masz co szukac
prawda, prawda, ale nie zależy mi na podciąganiu kursu,szukam porównania, dobrze by było gdyby ktoś mi ten fenomen wytłumaczył no i ci wszyscy na in.. już o nim wiedzą, a może warto by dowiedzieli się inni , zwłaszcza, że szukają okazji na groszówkach !!!
niebywałe, dziś przewaliło się 500 tyś zł ( jeśli chodzi o obrót to 2xtyle), na Inbooku za tą kasę byłaby złotówa, a tu im dalej w las tym gorzej sprzedać ...... FF FF
.....i co ????, to było pewne, przy takich ilościach po lewej i prawej stronie sprzedanie tych akcji na coraz wyższych poziomach zakrawa na cud,.....a Inbook czeka !!!!!