A co mają oznaczać takie zakupu pakietowe uwidocznione w ciągu sesji?- i to po 1,80 zł
Dlaczego na wielu innych forach identyfikują beefsana z monnari jako spółki spekulacyjne.
Nie rozumiem, dlaczego bef kupuje obligacje PBS, czyli mrozi pieniądze skoro ma prowadzić działalność finansową do której jak się domyślam potrzebna jest gotówka w obrocie.
Czy to wszystko?
moderator usunął ciekawy wpis, czyżby nie chciał żebyśmy to widzieli... (dobre że okno jeszcze miałem otwarte z tą analizą)
http://humanista-na-gieldzie.blogspot.com/
nie wiem kto go umieścił ale wielkie dzięki
nie znam się na analizie technicznej jak pisałem już wcześniej, ale te pakiety na tej spółce oraz dzisiejsze branie zapowiadają coś ciekawego... trzeba być cierpliwym, prezes to łepski facet:)
mamy tez bojacych co zarobia pare procent i uciekaja... a niech im... ja dobralem ;) a co tam :) przesadzilem z posiadaniem w portfelu ale... ciekawie sie dzieje moim zdaniem
po ile dobrałes ze tak brzydko zapytam :) tez mam zamiar dobrac :) ale chyba poczekam do czwartku :) mysle ze jeszcze 1.53 - 55 zobaczymy przed wystrzałem :)
ja mam po 1,44 ale jak był nizzej to przyznam ze sie troszke przestraszyłem :) i niedokupiłem - mam nadzieje ze tam jeszce klapnie to dokupie zeby mic pełny duzy pakiecik :) ( oczywiscie mniejszy niz wczesniej 0d 0,36) - nie mam juz kasy tak duzo :/ na iinych siedze
to dobrze Ci sie usredni :) , zobaczymy pozyzjemy ale napewno sie opłaci :) nawet jak sie kupi po 1,8 :)
mam jeszce pytanko ale do forumowiczów cos tam ma byc 12.11 -jakies wyniki ?? tej nowej działalnosci tez ?? dziex za odp - obecie troszke nie na czasie z wiadomosciami :)
w ostatnim raporcie nie byly uwzglednione zyski z pozyczek juz udzielanych i jak bylo w raporcie odnotowano zyk netto narastajaco co dobrze rokuje... wiec powinno to widniec w raporcie na III kwartal ktory nie moge jakos znalezc kiedy sie ukaze :(
za 3Q to beda dopiero styczen -luty :) w sumie to mi chodziło publikacje bo cos słyszałem 0 12.11 ale kolega podpowiada ze to 13.11 wiec to sobota wiec poniedziałek bedzie ciekawy :) w piatek bedzie przedsmak :)
własnie teraz czytam - zle napisałem ( to zalezy od spółek ale wiekszosc w styczen luty) publikuja 4Q a nie 3 po czym w odstepie max miecha sa roczne skonsolidowane
nie wiem jak to bef ma bo straciłem orientacje w infach wiem tylko ze cos tam 12.11 maja podac :)
za gafy sorki :) ...nie kumam tych raportów i terminów publikacji
sadownik ty to jesteś ,,amigo,, o spólce iwesz duzo więcej niż inni, ale jesteś tajemniczy jak niejaki ,don Pedro,,:)))) szeptnij co nieco, albo pogdybaj:)
dozo to wie zbych. i to od innej strony. sadownik ma wiedze i mega instynkt lowcy (nijak ta charakterystyka nie pasuje do jego nicka ale to pewnie dla zmyly ;) marre jest jak okret dalekomorski- obrany kurs i dotrze do celu. jest tu tez kilku po architekturze lubia kreski i tak postrzegaja rzeczywistosc.
wiedza o pbsfinanse to wypadkowa tego wszystkiego :)
no tak nie do końca, fakt dziś na koniec mało się obróciło praktycznie nic, ale w ciągu dnia mieliśmy 400 tyś sztuk to jednak dużo.... i niestety mocny spadek, jakoś dziwnie to tak wygląda... przez dwa dni mocne branie, mało co się nie pozabijali... nawet po 1,8 a teraz po 1,6 to na koniec nikt kursu nie pilnował.. brakuje pilnowania... ostatnio też mieliśmy taką sytuację 18 października z 1,35 do 1,5 poszło w dwa dni i później wszystko oddali w kilka dni... mam nadzieję oczywiście że sytuacja się nie powtórzy choć z drugiej strony byłoby to ciekawe, podbicie i przez kilka dni spokój i oddanie pola drobnym... zobaczymy jutro co będzie czy będą chętni do kupowania;):)