czy po ogloszeniu wynikow wreszcie cos ruszy??? przydalo by sie 17 ,juz nie pamietam kiedy ostatnio mielismy taki kurs ,z drugie strony wyniki juz znamy,przypuszalem ze w piatek kurs bedzie szedl na polnoc na dzien przed wynikami, a tuz wrecz odwrotnie,kiedys ta stagnacja musi sie skonczyc ,byc moze stanie sie to w poniedzialek
ZA DARMO NIE MOGĘ NAPISAĆ W JAKĄ ALE JUŻ WIELE Z NICH ZACZĘŁO SWÓJ WZROST O KILKASET PROCENT.JAK ZDECYDUJECIE SIĘ PŁACIĆ MI ZA PORADY TO BĘDE WAM MOWIŁ JA JUŻ SIĘ ZAPAKOWAŁEM I JESTEM PEWNIEN ŻE ZNOW UDA MI SIE ZAROBIĆ KILKASET PROCENT ZA PÓŁ ROKU LUB ROK .ALE NIE MOGĘ NAPISAĆ CO TO JEST ZE ZROZUMIAŁYCH POWODÓW, PO PIERWSZE NIE MOŻE KUPIĆ ZBYT WIELE OSÓB NA POCZĄTKU WZROSTU BO NIE BĘDZIE ROSŁA A PO 2 DLACZEGO MAM ROBIĆ COŚ ZA DARMO ?
Prosze podaj mi mi nazwe miejscowosci w której obecnie przebywasz a ja chętnie (ZA DARMO, podkreślam ZA DARMO) prześlę Ci adres najbliższej poradni psychiatrycznej.
widze ze masz duze poczucie humory,tak trzymaj ,dzieki za ostrzezenie ,czy przewidujesz rowniez inne rzeczy jak np gwaltowne zalamanie pogody??? lub trzesienia ziemi???
To zwykły piepszony naganiacz.
Jednak niesie to pewna informację. Tacy ludzie i takie posty uaktywniają się właśnie wtedy gdy cos ma sie stać. Naganiaja na sprzedaż gdy gdy chcą kupić i odwrotnie, naganiają na kupno gdy chcą sprzedać.
Tak generalnie to kij im w oko.