hej bankier,
od czasu do czasu poczytuję twoje posty i widzę, że masz gro wielbicieli jak i zagorzałych przeciwników, no niestety, nigdy nie zadowoli się 100%.
jak znajdziesz chwilkę to napisz mi/nam co myślisz na temat TRIONA i planu restrukturyzacyjnego, który przeprowadza zarząd,
najzwyczajniej ciekaw jestem twojego zdania
ps. byłoby miło gdybyś to zrobił na forum TRIONa
dzięki
Bankier jak Twoje przewidywania na poniedziałek odnośnie petrola, bo tam też trochę utopiłem.zainwestowałem ostatnio w same trupy, no ale cóż takie życe.zacząłem niedawno gać i płacę frycowe, dlatego czytam posty i rady bardziej doświadczonych i pomimo ostatnio poniesionych strat planuję odkuć straty i zacząć zarabiać, bo mnie to kręci i mam parę złoty na inwestycje ( oczywiscie nie jestem jakims oszołomem i jest to częśc pieniędzy jakie przeznaczam na gre , licząc sie oczywiscie ze stratą wkalkulowaną w tego typu "hazard" ), ale muszę nabyć trochę wiedzy, bo poprostu nie wszystko kumam.jak zacząłem czytać posty to każdy co innego pisze i jest dużo chamstwa. na poscie petrola, podobnie jak tu wiekszosc oszołomów.Jako jeden z nielicznych piszesz sensownie i widać, że posiadasz wiedzę i doswiadczenie, a czy jesteś naganiaczem, jak piszą czy prorokiem to mnie to nie interesuje.Pozdrawiam