Dnia 2010-11-05 o godz. 16:37 piota1972 napisał(a):
> Papier zbierany perfekcyjnie od leszczy.Dzisiaj juz
> naganiacze nie piszą o spadkach.
Dziwi mnie,że jeszcze masz czelność wypowiadać się na forum..............ukazałem Twoje ob licze na Karenie i Moni............MOŻNA BYĆ NISKIM ALE NIGBY NIE MAŁYM,,,,,,,,,,,,,,,ciekawe czy to zrozumiesz..................bo na spółkach które mam nie pozwole abyś naganiał..............
znalazł sie największy naganiacz...robert schowaj te swoje bajki wiesz gdzie czytałem twoje watki na monnari .....jestes typem pazernego naganiacza prostaczku
Zanim kogoś obrazisz to zastanów sie co piszesz.Czytałem wszystkie Twoje posty,nie bede nic pisał na Twój temat.Wracajac do karenu to było ok do póki grubas nie zwalił kursu przy 1,40. Tez o tym pisałem.To jest giełda,każdy decyzje podejmuje sam.
a kupował IMPEX dzięki mojej rekomendacji na forum monnari ponad 15sesji temu, ponadto jak wyjechałeś z tekstem iż miałeś sparing z Uszolem (którego osobiście znam ale nie jest moim kumplem bo to nie moje poziomy) to stwierdziłem że jesteś typowym onetowym trollem, facebookowym dzieciuchem i już NIGDY na forum Tobie na nic nie odpowiem, tu akurat piszę bo autorem wątku nie jesteś ty, bez pozdrowień dzieciuchu