• Brak słów Autor: ~Tomi [213.156.99.*]
    Jeszcze nigdy nie spotkałem sie z tak slabym PR-em spółki notowanej na NC.raport publikowany wczoraj a spółka NIKT sie nie interesuje.Zadne wiesci nie dochodza,wychodze stad jak szybko sie da bo brak profesjonalizmu bije po oczach
  • Re: Brak słów Autor: ~Kiwi [212.75.100.*]
    Tak to już jest...
    Ale zrażać się nie ma sensu, bo inwestycja ciekawa. Akcji niespełna 2,5 mln, przy FF na poziomie 12% (300 tys.). Całkowite obroty od debiutu to już 172 tys akcji, z czego 116 tys. w pierwszym dniu powyżej dzisiejszych cen. Kolejne dni to jedna wilka stagnacja spzredażowo-zakupowa. Jeśli do tego dodać że przy wprowadzeniu była emisja na jedynie 500 tys. akcj w cenie objęcia po 2 zł, obecnej cenie poniżj emisyjnej, no i to, że spółka nie generuje bynajmniej strat, z pewnością jeswzcze spore wzrosty przed nami. Ja w każdym razie zakupiłem wyżej niż można obecnie i nie narzekam, bo powodów na razie nie ma. Akcji mało, więc obecnie kurs buja przy byle jakim zleceniu lub nic się nie dzieje. Dzisiaj nie dla DT z pewnością. Ale na troszkę dłuższy okres bardzo dobry czas do powolnego podszczypywania moim zdaniem.....
[x]
ABAK 2,75% 5,60 2025-10-09 15:31:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.