Jeszcze nigdy nie spotkałem sie z tak slabym PR-em spółki notowanej na NC.raport publikowany wczoraj a spółka NIKT sie nie interesuje.Zadne wiesci nie dochodza,wychodze stad jak szybko sie da bo brak profesjonalizmu bije po oczach
Tak to już jest...
Ale zrażać się nie ma sensu, bo inwestycja ciekawa. Akcji niespełna 2,5 mln, przy FF na poziomie 12% (300 tys.). Całkowite obroty od debiutu to już 172 tys akcji, z czego 116 tys. w pierwszym dniu powyżej dzisiejszych cen. Kolejne dni to jedna wilka stagnacja spzredażowo-zakupowa. Jeśli do tego dodać że przy wprowadzeniu była emisja na jedynie 500 tys. akcj w cenie objęcia po 2 zł, obecnej cenie poniżj emisyjnej, no i to, że spółka nie generuje bynajmniej strat, z pewnością jeswzcze spore wzrosty przed nami. Ja w każdym razie zakupiłem wyżej niż można obecnie i nie narzekam, bo powodów na razie nie ma. Akcji mało, więc obecnie kurs buja przy byle jakim zleceniu lub nic się nie dzieje. Dzisiaj nie dla DT z pewnością. Ale na troszkę dłuższy okres bardzo dobry czas do powolnego podszczypywania moim zdaniem.....