najbardziej ubawiło mnie określenie,
że na IFY są "rekiny", podoba mi się tak samo, jak "gwiazdy serialu 'M jak miłość'",
jest takie piękne czysto polskie słowo "oksymoron"
polecam lekturę oraz duże dawki rycyny
po ponownej lekturze stwierdzam jednak że fktycznie tekst z "rekinami" jest najlepszy. na parkiecie na forum jest wątek "najlepsz teksty forumowiczów" może się nie pogniewaą jak wkleimy im stefana.
widzisz a miałem właśnie zapytać czy dobierasz:) kontynuujesz obraną strategię jak wytrawny grać. A jak będzie po 0,25 to dobierzesz czy zetniesz sratę?albo zapytam inaczejkiedy kurs zmusi cię do wyjścia.
stafanie widzę że wsytuacjach stresowych zapominasz pewne fakty. otóż wielokrotnie mówiłem że nie byłem, nie jestem a tym bardziej nie będę akconariuszem tego shitu.
na podstawie umowy cywilnej to możesz kupić tramki do piłki w sklepie.
moja osba, zapweniam że moe zajęcie zawodowe jest nie osiągalne dla ciebie, stefanie, z całym szacunkiem dla twojego zajęcia zawodowego.tak na marginesie nie wiem czy zauważyłeś że oprócz ciebie (akcjonariusz) i mnie(osoby anty) nikt inny na tym forum nie zabiera głosu, no może artie coś od czasu do czasu zarzuci.
Ja zarzucę pytanie, a dokładnie dwa: 1. Stefan, dupa Cię boli? i 2. Na jakiej podstawie twierdzisz, że to może wzrosnąć. Mam nadzieję, że się nie obrazisz, że spytałem o stan Twojej dupy, ale po prostu czasem to forum czytają inwestorzy, którzy nie mają zielonego pojęcia o giełdzie. Wejdą sobie na notowania zobaczą wykres infinity, pomyślą, że skoro kosztowało 2zł a teraz kosztuje 30gr to jest to życiowa promocja, później jeszcze wejdą na forum bankiera i widzą wpisy, że zaraz odpał/odlot/dzida to bezmyślnie kupują. Nie masz później wyrzutów sumienia? Zaraz napiszesz, że jak nie mam akcji to mam tych swoich 3gr nie wtrącać, ale po prostu moim zdaniem to nawet petrol ma większe szanse na wzrosty niż infinity.
stefaciu stefciu stefciu widzę że życie musi cie przeczołgać po glebie żebyś trochę szcunku nabrał. wiesz co może nie pakuj się pod korek po 0,26 bo dzisaj będzie okazja wziąść po 0.24.
panie strachy na lachy nie ma co zadawyać takich pytań stefankowi bo moderator usunie albo jego wpis albo cały wątek. odpowiedź jest chyba oczywista i wszystcy ją znają a stefan zapakował się pierwszy raz po 0,37 i ma teraz ze 25 % do tyłu ale dobrze jest i dobuiera dalej, najwyżej w tym roku dłużej w szwecji na jagodach posiedzi i uzupełni bazę inwestycyją.
pozdrowienia dla ostatniego jeźdźca apokalipsy strfana groźnego.