• Artykuł w PB Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Z portfela PB wyrzucają akcje MWT; ciekawe jak jutro zachowa sie kurs. Bardziej nerwowi mogą zrobić to samo.
    Pozdrawiam wszystkich cierpliwych; jeszcze będziemy the best!!!

http://pb.pl/2/a/2010/11/04/Czas_na_jesienne_porzadki
  • Re: Artykuł w PB Autor: ~ds [83.27.248.*]
    krecia, bez przesady, ich caly portfel to 13 tys zł w tym 4 tys gotowki... to ile moga miec akcji MWT, 100-200 szt max..

krzywdy to kursowi nie zrobi..
    ten Portfel PB to raczej zabawa niz powazne inwestowanie, nikt chyba nie bierze na powaznie tego co oni kupuja a co sprzedaja :)
  • Re: Artykuł w PB Autor: ~kbi [193.93.68.*]
    ABMSOLID też wywalili w sierpniu przy kursie 18,99 wczoraj był po 25,90 czyli +36%
    :)
  • Re: Artykuł w PB Autor: ~ds [83.19.162.*]
    no i mamy chyba po prawej te akcje PB.... calutkie 100 szt :)
  • Re: Artykuł w PB Autor: ~kbi [193.93.68.*]
    PB ma 150 szt.
  • Re: Artykuł w PB Autor: ~Gladiator [79.185.194.*]
    to byl piekny płaski wykres ktory wielu pozwolil zdobyc duze pieniadze ale skonczylo sie.cena wartosc ksiegowa musi wrocic ponizej 2.Bede zdziwiony jesli cena nie wroci spowrotem do 10 zl
  • Re: Artykuł w PB Autor: ~zdziwiony? [95.215.22.*]
    Dnia 2010-11-05 o godz. 18:12 ~Gladiator napisał(a):
    > to byl piekny płaski wykres ktory wielu pozwolil zdobyc
    > duze pieniadze ale skonczylo sie.cena wartosc ksiegowa musi
    > wrocic ponizej 2.Bede zdziwiony jesli cena nie wroci
    > spowrotem do 10 zl

No to będziesz zdziwiony. Ale nie martw się, dziwić się jest rzeczą ludzką :)
  • Re: Artykuł w PB Autor: ~Gladiator [79.185.194.*]
    zdziwiony? [95.215.22.*] 2010-11-05 19:07
    Zobacz wątki dotyczące M.W. Trade
    Zobacz profil M.W. Trade
    Dnia 2010-11-05 o godz. 18:12 ~Gladiator napisał(a):
    > to byl piekny płaski wykres ktory wielu pozwolil zdobyc
    > duze pieniadze ale skonczylo sie.cena wartosc ksiegowa musi
    > wrocic ponizej 2.Bede zdziwiony jesli cena nie wroci
    > spowrotem do 10 zl

No to będziesz zdziwiony. Ale nie martw się, dziwić się jest rzeczą ludzką :)

Rzuciles wyzwanie mojej intuicji.No dobrze wiec przygladajmy sie.Ja tu widze PPwk sprzed 4 lat.Do uslyszenia za 2 miesiace.
  • Re: Artykuł w PB Autor: ~zdziwiony [95.215.22.*]
    Zatem do usłyszenia.
  • Re: Artykuł w PB OSTRZEGAM ! Autor: ~CANDYMAN [178.73.63.*]
    POLECI NA RYJA NA 1000 % NIE MA INNEJ OPCJI , LESZCZ UBRANY I SIĘ ŁUDZI RAKIN ODKUPI PO OK 6 ZŁ ALBO I MNIEJ WSPARCIE PADŁO, RADZE SZYBKO POUCINAĆ STRATY BO BĘDZIE PŁACZ I WIELKIE ROZCZAROWANIE.SAM BRAŁEM PO 5 I SPRZEDAWAŁEM PO 17 I PO 14 I NIE JESTEM ZADOWOLONY BO MOGŁEM PO 20 ALE TERAZ LESZCZ BĘDZIE SPRZEDAWAŁ PO 6 ZŁ ALBO I MNIEJ.KOMU DAŁO ZAROBIĆ TO DAŁO ALE TERAZ DA TYLKO I WYŁĄCZNIE STRACIĆ I TO WSZYSTKO STRACIĆ TAK BĘDZIE - KRECIA I JEJ EKIPA NIE ZNAJĄ SIĘ BO SĄ NOWICJUSZAMI NAWET NIE WIEDZĄ ZE TERAZ JEST CZAS NA SPRZEDAŻ KRECIA, KAMIL I INNI PKC ZMIECIE CAŁY WASZ ZYSK I BĘDZIECIE MIEĆ GIGANYCZNE STRATY KTÓRYCH NIE BĘDZIECIE MOGLI NIGDY ODROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Artykuł w PB OSTRZEGAM ! Autor: ~maslak [83.4.93.*]
    candyman to byl kiedys bardzo dobry horror , musial ci sie podobac , ze przyjeles taki nick ale tam nic nie bylo o mwt wiec dlaczego piszesz takie straszne historie ?
  • Re: Artykuł w PB Autor: ~ggg [46.112.84.*]
    a gdzie Twj kolega uhu ? :) on tez nagania na polnoc
  • Re: Artykuł w PB Autor: ~zombi [178.252.22.*]
    nie ma co w PB to mają nosa inwestycyjnego nadali by się do jakiego DM albo do drona anali z certyfikatem
[x]
MWTRADE 2,33% 4,40 2025-09-25 12:57:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.