• Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~kolo [77.253.255.*]
    http://www.tvncnbc.pl/tup-tlumaczy-sie-ze-straty,7821580,21,klip.html#
  • Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~kris b [83.9.119.*]
    wlasnie ogladnolem-caly czas usmieszek na twarzy.mowi gladko tresciwie.wizerunek optymistyczny.ale nie chcialbym sie spotkac na jego miejscu z tymi co oplacali emisje z 2007-jej wartosc to 110 mln-ale pytanie jak dokladnie ja zagospodarowano nie padlo-normalka-najwazniejsze to szczegol.dlatego dzisiejsza cena to nieporozumienie i dobra okazja.ale koncze bo mnie zaraz zakracza-uwazajcie nadlatuje stado.zaraz sie zacznie...
  • Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~kris b [83.21.193.*]
    nawet 7zl nie chce peknac-nawet po tych rewelacyjnych wynikach i obroty jak kot naplakal.nie ma sie co kopac z koniem.za to dzisiaj moj enegoistal rwie denka-prawdziwa perelka-ale to inna branza-nikt na swiecie nie spawa najnowoczesniejszych kotlow energetycznych laserem-unikatowa technologia- to tylko tytulem ciekawostki
  • Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~kolo [77.253.255.*]
    Jak ENI to taka perełka to czemu z kwartału na kwartał mają takie straty. Na dwóch turbozespołach dla KGHMu się nie podniosą. Będzie podwójny szczyt i zjazd tak jak na TUPie.
  • Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~kris b [83.21.193.*]
    kolego jesli masz najmniejsze watpliwosci to jest rada tylko pkc-ja na tupie i eni zostaje/akcje to niebezpieczne zabawki i trzeba zdac sobie z tego sprawe.dlatego niech kazdy podejmuje decyzje sam i ponosi konsekwencje-
  • Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~rozsądny [83.22.46.*]
    Tup to perełka, myślę że zbliża się nam 12zł za akcje.
  • Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~Prorok [83.220.97.*]
    Ta spółka jest na równi pochyłej i nie ma innego kierunku jak południe. Spadki jeszcze przyśpieszą jeżeli będzie korekta. W styczniu 4 na przedzie. Smutne ale niestety prawdziwe. Trzeba było swojego czasu słuchać tupeczka i zamienić na Tauron.
  • Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~TSR [82.139.38.*]
    Fordon potrzebuje centrum kulturalno-komercyjnego

10.11.2010 | Środa

10 listopada 2010 roku podczas spotkania w Urzędzie Miasta Bydgoszcz przedstawiciele TUP Property zaprezentowali wyniki badań opinii publicznej na temat Centrum Kulturalno-Rozrywkowego, które już wkrótce ma powstać w bydgoskiej dzielnicy Fordon.

Badania wykonane przez firmy IPSOS i GFK na zlecenie inwestora firmy TUP Property pokazują, że mieszkańcy Fordonu potrzebują obiektu, który zaoferuje możliwość spędzenia wolnego czasu w ciekawy sposób. Aż 89% badanych deklaruje , że będzie korzystać z oferty City Point Fordon. Szacowany przepływ klientów to 9000 osób tygodniowo.

Przede wszystkim ankietowani wskazywali na potrzebę budowy kina. Głównie ze względu na dużą grupę młodych ludzi zamieszkujących tę dzielnicę, a także dużą gęstość zaludnienia. Wielu badanych chce, żeby w City Point Fordon znalazła się również kręgielnia. Inne branże, których potrzebują mieszkańcy Fordonu to sklepy spożywcze, artykuły dziecięce, RTV AGD, multimedia oraz kosmetyki. W Centrum powinna znaleźć się także przychodnia oferująca specjalistyczną opiekę medyczną oraz bank.

Statystyczny mieszkaniec Fordonu wyda rocznie w części handlowej 8514 zł, a w części rozrywkowej 8614 zł.

Nowe Centrum ma powstać u zbiegu ulic Orląt Lwowskich i Peplińskiej w Bydgoszczy na działce o powierzchni około 1 ha, której właścicielem jest Miasto Bydgoszcz. Planowany obiekt o wielkości około 12 tys. m2 będzie pierwszym tego typu miejscem w dzielnicy Fordon , oprócz części usługowo – handlowej zaoferuje ponad 1000 m2 powierzchni biurowej, która będzie własnością Miasta.

• Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~inwestor [79.185.125.*]
    trzeba zbierać akcje - Siewierz ma być głównym źródłem dochodów czyli już dużo wcześniej kurs zacznie rosnąć w kierunku kilkudziesieciu zeł . Myśle że lepiej poinformowani zaczną zbierać to zacznie rosnąć na wiekszych obrotach i wtedy lepiej wejść za wiecej a nie czekać na infa
    Uciekać panowie, a nie zbierać. To jest spółka wydmuszka. Trwa wytransferowywanie pieniędzy ze spółki w najlepsze. Pieniędzy z Modeny nie będzie bo i z czego miały by być jak opal stoi z inwestycją. W kasie pusto więc z Bydgoszczy też się wycofają albo będą przesuwać w nieskończoność. Ofe wywalają już od 2 lat bo widzą co się święci. Reszta spółek z grupy przynosi tylko straty. Są tylko dwa promyki w postaci debiutu Pagi i zatwierdzenia planu na forest hill ale założe się, że zrobią to tak że spółka nie będzie z tego miała grosza, zarobią tylko ci co mają zarobić ale nie wy. Taka to już jest spółka. Tylko czekać jak tym 2 tfi puszczą nerwy i zaczną sypać. Spuścić pkc i nie oglądać się za siebie. Jeszcze jest czas żeby kupić normalną spółkę i spać spokojnie np. Bre Tauron jutrzenkę . . . Mógłbym wymieniać dalej ale nie będę wam całego portfela zdradzał.
  • Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~kris b [83.21.191.*]
    juz wiem sprzedam tupa-wydmuszke i kupie mostostal export-dziada skipietrowa-lten to dopieo ma wyniki strategie-w ciagu kilku lat msx-stracil budopol/elmontarz w-wa i zremb chojnice a rosja to sciema.jesli masz tako wybor-to daj spokoj-wole przetoke mozgowa
    A kto tu mówi o MSX? Chociaż jakbym dziś musiał wybierać którą spółkę Tup czy MSX mieć w portfelu to wolałbym MSX. Kiedy wreszcie zrozumiecie do czego służy spółka Tup i komu. Najlepszym barometrem jakości spółek są ofe a te pokazały czerwoną kartkę już 2 lata temu i jak widać nie pomyliły się. Teraz sprzedają na potengę tyle ile się tylko da żeby nie zostać z papierem na koniec roku kiedy będą pokazywać składy portfeli. Nie wierzcie w bajki typu Siewierz czy Bydgoszcz. To wszystko jest sciema tak jak sciemą były MPRD, centrum logistyczne w Tarnowskich Górach, living stell, euroconstruction. Nie dajcie się nabrać darmozjadom i nierobom. Popatrzcie chociażby na taką Rodę. Kilka lat temu mogli ją sprzedać Muzie i pozbyć się ciężaru, który od lat przynosi tylko straty. To nie lepiej być dobrym samarytaninem i płacić ludziom pensje. Tylko tym dobrym samarytaninem mogliby być ale za swoje pieniądze nie za wasze.
  • Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~kris b [83.21.191.*]
    nigdy nie rekomenduje nikomu sprzedazy spolki ktorej nie mam.a nazywanie tupa balonem to nieporozumienie-a ja wole miec 120 ha golej ziemi w siewierzu i gdzie indziej niz trzymac taki wynalazek jak msx-lenia ktory nic nie robi.generuje straty i klamie o infach z rosji.za 10 gr go nie kupie.mam swoje powody i lepiej tobie radze trzymaj sie od niej z daleka-zreszta wykes nie kalmie-przebija podwojne dno.koniec kropka.milego weekendu
    Zostawmy MSX i Tup niech spoczywają w pokoju. A jak tam twoje ENI? Widzę podwójny szczyt, a ty co widzisz? Kiepsko wyglądają te twoje inwestycje. Musisz być nieźle wk. . . iony jak patrzysz na notowania i ciągle rosnący wig-20.
  • Re: Obejrzyjcie sobie jak chcecie Autor: ~kris b [83.9.125.*]
    poczytaj lepiej co wygadywal bury w sopocie na temat energetyki w polsce i co ja czeka-to moze zrozumiesz.ide o zaklad ze eletrownia w twoim miescie ma 20-30 lat i zgadnij kto po zalatwieniu na to kasy bedzie to stawial dalej nie koncze bo mam nadzieje ze masz szare komorki i tez wiesz o co tu biega-jaki moze byc wniosek przy blokach energetycznych ktore maja po 30 lat-to sie naprawde zaczyna sypac i eksperci tego rynku juz krzycza ze nie mozna czekac
  • NHLdFaNWrCrAcQpboq Autor: ~cltzqbfll [120.8.38.*]
    Hd05ZW ybkaprhgqknb, [url=http://oaayhhagolae.com/]oaayhhagolae[/url], [link=http://ssjfjfeevdcp.com/]ssjfjfeevdcp[/link], http://dhblbbatqknp.com/
[x]
ALTA 3,24% 1,91 2025-09-26 16:04:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.