...radzę grubo obserwować jutrzejsze zachowanie kursu od godziny 10.30.
dla wiedzących wielkie pozdrowienia- zapraszam przed monitory rano.
Ci którzy są z nami od niedawna-ogromne pozdrowienia dla Was.
re i abrams... jeśli macie akcje.....miło ze podjęliście temat i post. Po prostu zasiądzcie przed notowaniami od 10.30 (wcześniej radzę się dobrze wyspać a dla emocji wypić poranną pyszną kawkę), o 10.15 zająć wygodne miejsce w fotelu lub przed biurkiem, a kto moze to przed laptopem i mocno się trzymać.
Zapraszam raz jeszcze jutro rano wszystkich posiadaczy i osoby które już są tylko obserwatorami.
ps. Może pakiety rozbite jakie dziś szły troszkę Wam pomogą w dedukcji:)
TU TEZ WPYERDOL BOLI TO POCIESZA JEDEN DRUGIEGO, CO ZA PEDALSKI AKCJONARIAT, NORMALNIE NIE MOGE................................. I WYMYSLA BEDZIE TO TAMTO.....
akurat w takie bajki to nie bardzo wierzę, ale w to że niebawem może pojawić się istotne info po ostatnich wydarzeniach i spadku kursu o 50% jestem niemal pewny, nie wiem czy to będzie akurat jutro (niewykluczone), ale z pewnością zarząd i RN jeśli coś chcą wskurać to teraz intensywnie myślą co z tym fantem zrobić, mimo wszystko uważam, że dobrze się stało, że to co było dotychczas ukrywane w końcu ujrzało światło dzienne, mimo, że w spółce i jej otoczeniu nic się nie zmieniło to kurs spadł o 50% i wiemy who i who
A co zamierzasz o 10:30 zacząć łykać tony papieru toaletowego żeby dać zarobić biednym ubranym w tego gniota ?
Kupowanie tych akcji po 1grosz to przepłacanie o 2,06zł a co dopiero po 1zł
..oj będziecie tacy mądry jutro... szczególnie przed 11.00 już... piszę to do tych którzy kpią z postu....
sami oceńcie sie jutro na ile jesteście warci by podejmować dyskuję nt TEX
prosze sie nie wysmiewac z kolesia,to powazna sprawa pewnie byly to jego ostatnie pieniadze,roznie ludzie reaguja ,jedni sie wsciekaja inni topia smutki w alkocholu a koles po prostu zbzikował i ma omamy.to przestroga dla innych ,giełda nie jest dla wszystkich
Kolego proroku jakie zioło palisz ??? Podrzuć nazwę bo widzę ,że nieźle kopie !!!
P.S. a może spółki Ci się potentegowały :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ale w głębi serca liczę na coś pozytywnego.....Za to co zarobiłem na Techu kupiłem akcji..teoretycznie mogę stracić cały zysk..no ale tego bym nie chciał......... kto nie ryzykuje ten nie ma.....no chyba że mnie zaślepiła ta spółka i brniemy w czarną du...e
Układać to sobie mogą kostkę brukowa żeby było, na co wylecieć...ciekawe gdzie znajda szaleńca, który spłaci 200mln długów żeby uratować 20mln majątku zdechłej spółki.
Dnia 2010-11-04 o godz. 20:31 ~inwetuj sam napisał(a):
> ...radzę grubo obserwować jutrzejsze zachowanie kursu od
> godziny 10.30.
dla wiedzących wielkie pozdrowienia-
> zapraszam przed monitory rano.
Ci którzy są z nami od
> niedawna-ogromne pozdrowienia dla Was.
A oto odpowiedz: podejrzani o oszustwa przez lata
http://www.crn.pl/news/wydarzenia/wyniki-finansowe/2010/11/syndyk-techmeksu-falszowano-dane
Dnia 2010-11-05 o godz. 10:01 ~master napisał(a):
> powtarzasz się, już nie zbijesz tym kursu
Wcale nie chce zbijac kursu, wprost przeciwnie, zalezy mi na jak najlepszym rozwiazaniu tej sprawy bo mam troche akcji tej spolki, srednio po 1.12, ale ten artyku (http://www.crn.pl/news/wydarzenia/wyniki-finansowe/2010/11/syndyk-techmeksu-falszowano-dane) mnie troche przerazil.
Dnia 2010-11-04 o godz. 20:31 ~inwetuj sam napisał(a):
> ...radzę grubo obserwować jutrzejsze zachowanie kursu od
> godziny 10.30.
dla wiedzących wielkie pozdrowienia-
> zapraszam przed monitory rano.
Ci którzy są z nami od
> niedawna-ogromne pozdrowienia dla Was.
jak na razie szalu brak.... a mialo byc tak kolorowo
Gosciu chcial sie pozbyc akcji, liczyl na to, ze" psychologia tlumu" bardziej podziala i kurs urosnie wiecej. Niewiele zyskal oczywiscie jesli sprzedal akcje, bo moze stwierdzil, ze za malo skorzystalby, bo cena wiele nie urosla . Ja nadal trzymam calosc.Pozdrawiam wytrwalych.
Ale z drugiej strony, czytając wszystkie wpisy popatrzcie jak łatwo manipulować tłumem, złaszcza kiedy pozostała mu już tylko nadzieja. Jest to wręcz perwersyjny cynizm ze strony naganiaczy ale też ciekawy przypadek socjologiczny;)
Dnia 2010-11-05 o godz. 10:42 ~alchemik napisał(a):
> Ale z drugiej strony, czytając wszystkie wpisy popatrzcie
> jak łatwo manipulować tłumem, złaszcza kiedy pozostała mu
> już tylko nadzieja. Jest to wręcz perwersyjny cynizm ze
> strony naganiaczy ale też ciekawy przypadek socjologiczny;)
słusznie zauważyłeś koleś zmanipulował bo liczył że watacha mu uwierzy....i częsciowo uwierzyła....ale koleś liczył na więcej...no niestety się przeliczył....hahahaha
Dnia 2010-11-05 o godz. 10:46 ~poldi napisał(a):
> Dnia 2010-11-05 o godz. 10:42 ~alchemik napisał(a):
> > Ale z drugiej strony, czytając wszystkie wpisy
> popatrzcie
> jak łatwo manipulować tłumem, złaszcza
> kiedy pozostała mu
> już tylko nadzieja. Jest to
> wręcz perwersyjny cynizm ze
> strony naganiaczy ale
> też ciekawy przypadek socjologiczny;)
słusznie
> zauważyłeś koleś zmanipulował bo liczył że watacha mu
> uwierzy....i częsciowo uwierzyła....ale koleś liczył na
> więcej...no niestety się przeliczył....hahahaha
gdzie ten cudak jest...hahahha ukrył się i udaje teraz glupa/...
Dnia 2010-11-05 o godz. 11:00 ~NISKOPOCHYLONY napisał(a):
> ZARAZ BEDZIECIE MIELI NIEPRZECIETNIE CELNY STRZAL W SAM
> SRODEK, BEZ ZNIECZULENIA, BEZ OGRODEK, PO SAME POMIDORY...
> :d:d:d
Dnia 2010-11-05 o godz. 11:11 ~poldi napisał(a):
> Dnia 2010-11-05 o godz. 11:00 ~NISKOPOCHYLONY napisał(a):
> > ZARAZ BEDZIECIE MIELI NIEPRZECIETNIE CELNY STRZAL
> W SAM
> SRODEK, BEZ ZNIECZULENIA, BEZ OGRODEK, PO
> SAME POMIDORY...
> :d:d:d
Trochę sie z godzinami przejechałeś, bo może chodziło ci o godzinę 15:30 ale faktycznie na pewno było, na co popatrzeć szkoda ze mnie przy kompie nie było pośmiałbym się sie trochę żal mi tylko tych wszystkich, którzy dali sie naciągnąć na te śmieci na początku sesji z +8% do -25% to spora strata jak na jedna sesje pod warunkiem ze sprzedali, bo teraz do 1grosz to atrakcyjna cena sprzedaży biorąc pod uwagę ze wartość akcji jest -2,05zł a przy likwidacji akcjonariusz jest na końcu kolejki po odbiór kasy z likwidacji majątku...cieszcie sie, że dopłacać nie musicie hehe
Dnia 2010-11-05 o godz. 23:15 ~Fred napisał(a):
> sąd ogłosił decyzję o godzinie podawanej przez inwestuj
> sam, szacunek dla niego, kto posłuchał przyoszczędził sporo
> kasy.
Do Fred.
Posuchaj głąbie...inwestuj sam w niczym nikomu nie pomógł, ponieważ w swoim wpisie nie podawał, czy ma na myśi dobrą, czy złą wiadomosc, więc nie było kogo słuchac...