• Spadek 14% Autor: ~dasqer [83.11.7.*]
    Czy wie ktoś czym był spowodowany dzisiejszy nagły spadek. Sytuacja była w miarę ustabilizowana. Obroty się pojawiły, kurs poszedł troszeczkę w gore a później nagły krach do 40 gr. o Co chodzi. Proszę o rzeczowe odpowiedzi a nie w stylu spadł i ch..
  • Re: Spadek 14% Autor: ~kola [79.163.56.*]
    Ja nie wiem..

ich....................
  • Re: Spadek 14% Autor: ~pelagia [89.171.29.*]
    wlasnie spojrzalem na wykres z wolumenem, podbitka z 0,43 na 0,49 byla zrobiona na malych obrotach , ktos poczekal az sie zrobi popyt powyzej 0,45 i spuscil wode w kiblu. wcale sie nie zdziwie jak akcje kupione z pp po 10 groni opchniem po 0,05 , ineteres jak sie patrzy
  • Re: Spadek 14% Autor: ~cynio4 [89.76.22.*]
    A ile wychodzi w sumie koszt objęcia nowej akcji?
  • Re: Spadek 14% Autor: ~pelagja [89.171.29.*]
    38 groni odcieli za pp, za kazde pp akcja po 10 groni = 48 groni za akcje z pp. jezeli kurs w momencie objecia przez nas akcji bedzie ponizej 48 jestesmy w dupie, chyba ze wpadnie cos z zapisow dodatkowych. ale spokojnie juz nas serdel tak przerobi na mydlo ze nie bedziemy juz nigdy chcieli tykac jego smieci. obstawiam ze w momencie notowania nowych akcji kurs bedzie <20
  • Re: Spadek 14% Autor: ~gryzoń [78.88.126.*]
    Nie panikujcie. Nie ma żadnych podstaw do tega aby kurs spadał. Mi się wydaje, że czas już na zmianę trendu. Pamiętajcie, że niebawem NWZ ma zatwierdzić skup akcji i są prowadzone rozmowy na temat nowych elektrowni wdnych
  • Re: Spadek 14% Autor: ~pelagja [89.171.29.*]
    ty tak powaznie?? o jakich elektrowniach piszesz??chyba o tych z tej mapki ktora jest na ich stronie . zrozum ze ta firma krzak zajmuje sie niczym, nawet nie potrafi dobrego wrazenia zrobic. napisz co ta firemka zrobila przez te 3 miechy od czasu powstania? jest tylko narzedziem w rekach parowy do spekuklacyjnych zabaw na innych smieciach. przykro ze musze pisac tak o tym smieciu ktory mam w portfelu :/
  • Re: Spadek 14% Autor: ~gryzoń [78.88.126.*]
    Puki co wykazuje jednak zyski i aktywa znacznie przewyszszają kapitalizację. A tak przy okazji wie ktoś kiedy będą wyniki za 3Q ?
  • Re: Spadek 14% Autor: ~peklagja [89.171.29.*]
    tak tak aktywa!! to jest argument dla ignorantow-optymistow albo naganiaczy na wzrosty. te super aktywa o jakich piszesz parowa jednym strzalem z bata przenosi na innego smiecia gdzie bedzie robil znowu dobry hajs na kolenych naiwnych. a nas zostawia w nadmuchanym balonie. zaraz pewnie napiszesz ze takie dzialanie jest na szkode firmy, prawda, ale serdel na to w dupie
  • Re: Spadek 14% Autor: ~cynio4 [89.76.22.*]
    Czyli koszt nowej akcji to 48gr a teraz mamy 42gr większość liczyła na podbitkę przed zapisami na nowe akcje a nastąpił zimny prysznic oj zraża sobie coraz więcej osób znany inwestor głównie z machlojek
  • Re: Spadek 14% Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    Wczoraj Parówka pokazała gdzie ma drobnych akcjonariuszy !! Trochę mnie zaskoczył... niestety. Mam takie wrażenie że ten pyzaty facet ma niezły ubaw i za wszelką cenę chce wyrwać ostatni grosik od drobnych...
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.