• do Tuhajbej-a Autor: robert31 [212.129.70.*]
    PATRZ I SIĘ UCZ........UMORALNIAŁEŚ MNEI,A SAM BĘDZIESZ NIEDŁUGO SKOMLAŁ WETERANIE.........a,wystarczyło być sobą a,nie się wywyższać......to jest GPW.........(a wiesz o jakiej spółce piszę).................jeszcze masz kilka dni porażko ING..........
  • Re: do Tuhajbej-a Autor: robert31 [212.129.70.*]
    Dnia 2010-11-04 o godz. 01:37 robert31 napisał(a):
    > PATRZ I SIĘ UCZ........UMORALNIAŁEŚ MNEI,A SAM BĘDZIESZ
    > NIEDŁUGO SKOMLAŁ WETERANIE.........a,wystarczyło być sobą
    > a,nie się wywyższać......to jest GPW.........(a wiesz o
    > jakiej spółce piszę).................jeszcze masz kilka dni
    > porażko

Sory za błędy...............ale mieszkam już kilka lat w Irlandii i troszeczkę się zapomniało.....dla zaintersowanych poczytać posty tuhanbeja na forum kilka tygodni temu IGRUP,jak poległ w swoim naganianiu..........i porównać z moimi.......
    Przestrzegam przed tym NAGANIACZEM,BO ZARAZ SIĘ POJAWI BO JUŻ MA WALOR............
  • a forum bankiera to jakiś wirtualny ring czy co...??? Autor: tuhajbej [46.112.255.*]
    i po co te obelgi i napinka? nie znasz mnie osobiście a wsadziłbyś mój łeb w wiadro i zalał betonem tylko dlatego że ostrzegłem na forum monnari iż spadnie i to sporo, tutaj jest dowód:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_kto-mnie-przeczytal-ten-zaoszczedzil-tony-kasy-i-nerwow,9013254.html

ponadto napisałem tam również iż kupuje IMPEX’a i kto wtedy kupował od wczoraj ładnie jest do przodu a z Ciebie jad wycieka tylko znowu dlatego że nie kupiłeś go? no ale kupiłeś monnari które znowu ma dzisiaj -8% to nie dziwie się twojej frustracji tylko nie musisz jej wyładowywać na mnie, ponadto najważniejsze – nie powiedziałeś mi to w pysk to nie powiedziałeś NIC – chyba to znasz powiedzenie, kozaczysz za monitorkiem bo w realu mogę się założyć jest z ciebie pożal się boże mega fighter, i jeszcze coś bardzo ważnego, dla mnie nie tylko nie jesteś wiarygodnym inwestorem (bo kierują tobą emocje) ale nawet Polakiem skoro po kilku latach na wygnaniu zapominasz jak się pisze po polsku, bez odbioru

PS
    IMPEX dzisiaj sprzedałem jak chcesz wiedzieć za 4,75 inkasując 18% zysku, ładuje teraz hutmena i lubawę i niebawem tak będzie wybicie górą to wtedy też tam się pojawisz na wątku aby coś o mnie pisać? w sumie dobrze, bo na bankierze im bardziej Cię nienawidzą = tym więcej zarabiasz, to jest silnie skorelowane a co najważniejsze: nie kupisz za mnie akcje, nie sprzedaż za mnie ich z zyskiem, nie zapłacisz za mnie czynszu, nic dobrego dla mnie nie zrobisz a nawet nie byłoby Cię stać aby mi w pysk strzelić w realu więc REASUMUJĄC możesz mnie jedynie w d... pocałować
  • do Tuhajbej-a Autor: robert31 [109.125.18.*]
    I prowokacja się udała.............hehhehehe
    No inwestor z Ciebie prawie taki jak komandos z Kuwejtu.........
    Brakuje mi jeszcze tylko numer Twojego buta,bo po za tym chyba wszystko podałeśna forum co świadczy o Twoim IQ(żenada)......
    Nie jestem internetowym gangsterem jak to określiłeś i z chęcią bym osobiście zwerfikował Twoje umiejętności z Kuwejtu.........więc jestem otwarty na propozycję......

A co do gpw.......marny z ciebie NAGANIACZ...............
  • Re: do Tuhajbej-a Autor: tuhajbej [188.33.37.*]
    nie no, uśmiałem się teraz do łez, oj dziewczynko dziewczynko nie będę tego komentował, naprawdę, szkoda czasu a giełda nie takich jak ty proroków upokorzyła skoro już wiesz co będzie na koniec roku z Monnari, hehe :)
    pozdrawiam Eliasza giełdowego :) i życzę Ci naprawdę samych sukcesów bo i tak mi od tego ani nie przybędzie ani nie ubędzie w portfelu

PS
    jak będziesz miał za sobą z 10lat treningu z BJJ i 25lat z czegoś innego co ćwiczyłem od dzieciaka (a co nie będę tu wymieniał) to wtedy Cię zaproszę i nawet napiszę gdzie, do Poznania Eliaszu :)
  • Re: do Tuhajbej-a Autor: robert31 [109.125.18.*]
    Osobiście jesteś dla mnie fajnym koleżką który nieumiejętnie nagania na spadki.....(cóż żeby uczestniczyć merytorycznie trzeba mieć pogląd o spółce).......

p.s
    Miałem sparing z Uszolem(więc chyba wiesz o co chodzi),moje zaproszenie dalej aktualne....dziewczynko z kuwejtu.....:):):)
  • do Tuhajbej-a Autor: robert31 [109.125.18.*]
    JAK ZOBACZYSZ KURS MONNARI NA KONIEC ROKU TO BĘDZIESZ SIĘ PŁASZCZYŁ JAK NA IGRUP............
[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.