• TECHMEX - ja juz wiem co zrobię Autor: ~skup [87.105.50.*]
    prześledziłem raporty dość szczegółowo i od jutra do pakieciku, który posiadam będę systematycznie codziennie pomału dokupywał
    i nie piszcie, że naganiam bo to moja osobista decyzja
  • Re: TECHMEX - ja juz wiem co zrobię Autor: ~re [82.139.48.*]
    A ja jutro kupuje za wszystko! Zastawie dom i kupie znowu akcji w poniedzialek!
  • Re: TECHMEX - ja juz wiem co zrobię Autor: ~aaa [90.156.80.*]
    Jak razem kupimy to przejmiemy spółkę! super!
  • Re: TECHMEX - ja juz wiem co zrobię Autor: ~re [87.105.50.*]
    nie pytacie dlaczego?
    ze względu na zapis powielany w kolejnych raportach (bilansie), tj. pozycja:
    zyski zatrzymane - 282 mln zł, tam siedzi wszystko co syndyk się nie podobało w aktywach spółki, to po ewentualnym układzie (który z raportu wynika że musi być) z powrotem wróci do pozycji aktywów i zasili kapitały własne, które po przeksięgowaniu wyniosą ok. 110 mln zł tj. ok. 12 zl/akcja
  • Re: TECHMEX - ja juz wiem co zrobię Autor: ~alchemik [83.8.254.*]
    W poniedziałek to raczej będzie wystarczyło zastawić samochód żeby przejąć spółke. 51% to jakieś 42tys. zł. Szkoda tylko członka zarządu, Za 126 tys. kupił by w przyszłym tygodniu trzy techmexy:) i jeszcze wystarczyło by na "loda" u p. syndyk:)
  • Re: TECHMEX - ja juz wiem co zrobię Autor: ~nowicjusz [193.238.200.*]
    Jesli zrobicie, jak piszecie to kurs pojdzie do gory, a wolumen bedzie olbrzymi, ale zapewne tak nie bedzie.
    W ogole po co pisac o swych decyzjach na forum (kupie tyle, ze zastawie dom, albo bede dokupywal, srututu), potrzebujecie wsparcia?
    Zero argumentow, nic nie warty, pusty post, w ogole nie potrzebny, zasmiecacie forum.
    Jak macie pisac takie rzeczy, to lepiej nie piszcie nic.
  • Re: TECHMEX - ja juz wiem co zrobię Autor: ~re [87.105.50.*]
    nie zgadzam się z tobą, cenę stanowi podany raż i popyt, nawet nie wiesz jak może być odebrany raport przez niezorientowanych, spanikowanych i drobnych akcjonariuszy, uważam, ze raport jest tendencyjny, mający na celu pogrążyć spółkę i akcjonariat, ale gorzej raczej juz być nie może i jutro po dołku (ok.1.0-1,2 zł myślę, że czeka nas stopniowe odreagowanie i jeśli taki scenariusz się jutro potwierdzi to będę systematycznie dokupywał pod reakcje (a ze będzie jestem pewien) ze strony zarządu
[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 15:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.