Zapraszamy do zadawania pytań do zarządu giełdowej spółki: ULMA Construccion Polska SA. Spółka jest jest jednym z wiodących producentów systemów deskowań i rusztowań na świecie. Niedawno uzyskała wyróżnienie Premium Brand.
Z jej przedstawicielem już niebawem przeprowadzimy wywiad w Bankier.TV. Propozycje można zgłaszać do wtorku 16 listopada.
Zapraszamy do zadawania pytań w tym wątku.
Profil spółki: https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=ULMA&format=detailed
Forum spółki: https://www.bankier.pl/forum/forum_o_ulma,6,21,20.html
Link do wywiadu po opublikowaniu zostanie zamieszczony również na Forum.
odswiezam
ja mam uwagi do dzialalnosci tej firmy poniewaz mam (nie)przyjemnosc wypozyczac systemy szalunkowe. jak sie na dzien dobry bierze 2 tiry szalunkow to jest ok. placi sie po kilkadziesiat tysiecy zl dzierzawy miesiecznie tez jest ok, a jak chce sie systematycznie oddawac na samochodzie ktory nie moze byc rozladowany wozkiem widlowym to nagle pojawia sie problem i wielka laska nawet gdy kierowca sam rozladowuje, a ostatnio uslyszaem ze w ogole nie przyjma takiej formy rozladunku wiec do kilku podpor i dzwigarow musze zamawiac specjalnie transport zeby oddac szalunki do ulmy. paranoja. widac Panstwo wola robic interesy tylko z duzymi a o srednich juz nie dbaja. nalezy sie zastanowic co bedzie jak skonczy sie budowanie mostow, stadionow i innej duzej infrastruktury - wtedy zostana sredni, ktorzy beda zrazeni do firmy w PL. pomijam naciaganie na uszkodzenia i czyszczenie bo na to juz szkoda slow. z cala pewnoscia ostatni raz cokolwiek wypozyczam z ulmy i odradzam tez innym przedsiebiorcom. obsluga z wielka laska, a wydaje mi sie ze powinno to wygladac troche inaczej. zastrzezenia glownie do oddzialu w Poznaniu oraz we Wroclawiu. moze pracuja tam nieodpowiedni ludzie, a wplywa to na wizerunek calej firmy. konczac odradzam wspolprace, gdyz jest duzo konkurencyjnych firm , w ktorych takie sprawy zalatwia sie duzo latwiej i teraz juz to wiem i takiego bledu wiecej nie popelnie.