• Pytanie do prezesa: ULMA Construccion Polska Autor: yarecki21 [83.3.9.*]
    Szanowni Forumowicze,

Zapraszamy do zadawania pytań do zarządu giełdowej spółki: ULMA Construccion Polska SA. Spółka jest jest jednym z wiodących producentów systemów deskowań i rusztowań na świecie. Niedawno uzyskała wyróżnienie Premium Brand.

Z jej przedstawicielem już niebawem przeprowadzimy wywiad w Bankier.TV. Propozycje można zgłaszać do wtorku 16 listopada.
    Zapraszamy do zadawania pytań w tym wątku.

Profil spółki: https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=ULMA&format=detailed
    Forum spółki: https://www.bankier.pl/forum/forum_o_ulma,6,21,20.html

Link do wywiadu po opublikowaniu zostanie zamieszczony również na Forum.
  • Re: Pytanie do prezesa: ULMA Construccion Polska Autor: ~ulma [95.160.30.*]
    dlaczego nikt nie zadał Panu pytania?
  • Re: Pytanie do prezesa: ULMA Construccion Polska Autor: ~ulma [95.160.30.*]
    Panie yarecki kiedy wywiad???? czekamy
  • Re: Pytanie do prezesa: ULMA Construccion Polska Autor: ~val [95.108.72.*]
    odswiezam
    ja mam uwagi do dzialalnosci tej firmy poniewaz mam (nie)przyjemnosc wypozyczac systemy szalunkowe. jak sie na dzien dobry bierze 2 tiry szalunkow to jest ok. placi sie po kilkadziesiat tysiecy zl dzierzawy miesiecznie tez jest ok, a jak chce sie systematycznie oddawac na samochodzie ktory nie moze byc rozladowany wozkiem widlowym to nagle pojawia sie problem i wielka laska nawet gdy kierowca sam rozladowuje, a ostatnio uslyszaem ze w ogole nie przyjma takiej formy rozladunku wiec do kilku podpor i dzwigarow musze zamawiac specjalnie transport zeby oddac szalunki do ulmy. paranoja. widac Panstwo wola robic interesy tylko z duzymi a o srednich juz nie dbaja. nalezy sie zastanowic co bedzie jak skonczy sie budowanie mostow, stadionow i innej duzej infrastruktury - wtedy zostana sredni, ktorzy beda zrazeni do firmy w PL. pomijam naciaganie na uszkodzenia i czyszczenie bo na to juz szkoda slow. z cala pewnoscia ostatni raz cokolwiek wypozyczam z ulmy i odradzam tez innym przedsiebiorcom. obsluga z wielka laska, a wydaje mi sie ze powinno to wygladac troche inaczej. zastrzezenia glownie do oddzialu w Poznaniu oraz we Wroclawiu. moze pracuja tam nieodpowiedni ludzie, a wplywa to na wizerunek calej firmy. konczac odradzam wspolprace, gdyz jest duzo konkurencyjnych firm , w ktorych takie sprawy zalatwia sie duzo latwiej i teraz juz to wiem i takiego bledu wiecej nie popelnie.
[x]
ULMA 2,50% 61,50 2025-09-19 09:02:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.