Pozdrawiam wszystkich Lugoli. Jestesmy przed ogloszeniem wynikow kwartalnych, kurs zbliza sie do 30 groszy, spolka chce sie przeniesc na rynek glowny, zwieksza sprzedaz w kraju i zagranica.
Jedynie co martwi to brak zysku. Czy jest szansa, ze wreszcie wykaza jakis wiekszy zysk? Prosze o konstruktywne wpisy.
wzrost sprzedaży zagranicznej spowodowany na pewno był spadkiem ceny EURO. Nie wiem w jaki sposób odbywa się sprzedaż zagraniczna, czy klient zagraniczny podaną ma cenę w EURO czy w złotówkach bo jeżeli w Euro to wynik nie będzie raczej zadowalający??
droga kasiu nie frasuj się, pieniędzy z tego nie będzie lepiej napisz o sobie , o swoich atrybutach... tutaj jest duzo chłopców z sporym portfelem takze mozna znależć uczciwego, długodystansowego sponsora.... ja tak zrobiłam i czuje się spełniona czego tobie życzę
Hej Ela! Atrybuty mam duże, ale nie szukam jeszcze faceta na stałe ... Na razie chciałabym trochę zarobić na LUGu, żeby zainwestować w siebie ... i akcje innych spółek. Całuski
Co do innych postów to widzę, że dzielą się na dwie grupy: 1 - wzrost jest sztucznie pompowany ponieważ muszą spełnić warunki aby wejść na główny rynek; 2 - spółka się dobrze rozwija, ale nie ma odzwierciedlenia w wynikach.
W obu przypadkach LUG to wciąż dobra inwestycja. Obiecuję powrócić do tego wątku w grudniu to porównamy to co tutaj pisałyśmy odnośnie perspektyw wzrostu na LUGu.
hehe dokładnie. Gdyby KOŁO było było notowane na giełdzie na pewno papiery znalazłyby się w silnych rękach gula. Taki fanatyk odbytu nigdy by tych akcji nie oddał.
Altmana Grahama ok. są fundusze i jest Grajek zmniejsza FF pod przejście, musi być 0,31 albo troche lepiej .bedzie emisja pod akwizycje.chyba handel niemcy Wtorkowski MUSI brać żeby mieć kontrolę z żoną export dobry rusza wolno, ale rusza budownictwo. emisja - po przejsciu musi byc z pp by prezes utrzymał władze pewnie będzie ładne dyskonto zagrożenia: producenci rozdrobnieni, chyba centrozap tez diodowe z chinami 2, 3 zmiana możliwa ,jest park będzie firma handlowa z niemiec nowa. są rynki zbytu poprawić marze jakość wygra z centkiem. brac lenę jestem spokojny Grajek gra, ja czekam na jedynki przed ,
ide na piwo Wy pracujcie. pa