• Wycena MOJ'a Autor: stelo76 [85.219.197.*]
    KK napisał:

Ogólnie to trzeba przeczekać,aż siły trzymające kursy małych dobrych spólek dostaną w dupę i powoli będą wycofywać się z działania.

Nie rozumiem, jaki jest cel trzymania ceny MOJ'a przez jakieś grupy interesów na poziomie dużo niższej wartosc rynkowa. Czy tym grupom interesów nie zależy na wzroście w celu zarobku? Czy ktoś może mi to wytłumaczyc? Przecież wycena właściwa wycena MOJ'a to, z tego, co słyszałem około 5-6 zł. Tak?
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~kris b [83.21.201.*]
    fasing rosnie bez infa-wg mnie lysy z jago po sprzedazu eletrimu moze go ciagnac po odzyskaniu kasy albo bakalla.moj na razie spi-ale to jest cisza przed burza.wiekszosc z ipo 20 mln moj dal na pozyczke na procent dla fasinga kiedys to musi byc zwrocone.przypominam ze szefem rn moja jest bik -sszef fasinga-nic w przyrodzie nie ginie.wg mnie ostatnie dni w tej cenie
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: stelo76 [85.219.197.*]
    Gorol napisał:

Oto scenariusz na który stawiam: Fasing po już zapowiedzianej decyzji walnego o zgodzie na hipoteki na nieruchomościach do 25mln weźmie większe kredyty i z nich spłaci zadłużenie do MOJ. Moj będzie miał wolną kasę w postaci gotówki i .......... teraz jest kilka możliwości. Może przejmować lub być przejęty lub przeprowadzić fuzję bo oprócz działalności gospodarczej doskonale nadaje się na wehikuł inwestycyjny. Za część powinien zbudować dywizję bioenergetyki. To będzie Polna z roku 2007 ale do potęgi.

A cena właściwa MOJ S.A. zaczyna się od 7.50

WSZYTKO FAJNIE, ALE KTOŚ NA TYM FORUM NAPISAŁ TEŻ, ŻE AKCJE MOJ'A NIE CHCE KUPIC ŻADEN WIELKI INWESTOR, PONIEWAŻ AKCJE MOJ'A MAJĄ MAŁĄ PŁYNNOŚC i WIELKI GRACZ MIAŁBY POTEM PROBLEM Z ODSPRZEDANIEM AKCJI TEJ FIRMY.

Z czego wynika mała płynnosc akcji Moj'a? Nie rozumiem tego. Czy chodzi o niechęc do kupowania akcji Moj'a czy mała płynnosc wynika z jakichś technicznych i nie znanych mi detali???
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~icm [83.30.129.*]
    do 3 zł mozemy dojść w 10-15 min.3-4 strzały po kilka tysiecy.Pokazcie mała spółke z > 20 mln gotówką.
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~kk [79.185.186.*]
    Mam ochotę dobrać po tej cenie,ale na każde kupno reagują kontrzleceniem i dlatego czekam.
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~rel [77.254.15.*]
    szefem rn moja jest bi, ale nie ten z fasingubików jest kilku, w moju rządzi andrzej a w fasingu zdisławspawdźwe władzach spółek
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~icm [83.28.186.*]
    Jutro 99000 szt na popycie
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~KRIS B [83.9.113.*]
    NIE WIEM CO O TYM SADZICIE.FASING RWIE DENKA PEWNIE POD NOWA STRATEGIE-NIEBAWEM WALNE-A MOJ W LETARGU.WG MNIE TOJEST DOCZASU.COS PODOBNEGO WIDAC W INNYM UKLADZIE-ABM-SOLID W CHMURACH A SPOLKA ZALEZNA RESBUD TEZ STOI.KONCZAC POWIEM TAK-SPRZEDAWAC TERAZ MOJA PO TYCH CENACH TO TRZEBA BYC SKONCZONYM IDIOTA
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~kk [79.185.195.*]
    Po pierwsze tych idiotów nie widzę ( nie zauważyłem żeby ktoś sprzedawał ).Od czasu do czasu ktoś kupi. To sternik blokuje kurs i sprzedaje akcje (80% sam sobie) Każdy popyt nawet myśli kupienia chce zgasić w zarodku. Taki jest jego cel.::))))To dobry znak - tylko kupować ,niech topi akcje (dzis jemu też podebrałem).Pozdr !!
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~icm [195.116.222.*]
    mam przeczucie , że to dzisiaj jest ten dzień
    No no .40000 popytu do 2,60 .A ile ukryte ?
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~alin [178.36.38.*]
    Dnia 2010-11-02 o godz. 18:52 stelo76 napisał(a):
    > KK napisał:

Ogólnie to trzeba przeczekać,aż siły
    > trzymające kursy małych dobrych spólek dostaną w dupę i
    > powoli będą wycofywać się z działania.

Nie rozumiem, jaki
    > jest cel trzymania ceny MOJ'a przez jakieś grupy
    > interesów na poziomie dużo niższej wartosc rynkowa. Czy tym
    > grupom interesów nie zależy na wzroście w celu zarobku? Czy
    > ktoś może mi to wytłumaczyc? Przecież wycena właściwa
    > wycena MOJ'a to, z tego, co słyszałem około 5-6 zł.
    > Tak?
    ..................tani jak barszcz kto sie zna troche na cyferkach ten wie o co biega
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~icm [83.30.181.*]
    sprawdziła się moja przepowiednia na dzisiejszy dzień.Przewiduję na poniedziałek otwarcie z luką 2,85-2,90 zł.Dzisiaj drugi obrót w ciągu ostatniego roku.
    do 3 zł 18000 podaży.Widłowa sesja dzisiaj ........................może zawieszenie na wiele godzin ?
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~długodystansowiec [79.139.105.*]
    ciekawe

http://stooq.pl/q/?s=fsg&d=20101105&c=5y&t=l&a=lg&b=0&r=moj
  • Re: Wycena MOJ'a Autor: ~what n3xt [83.25.249.*]
    co dalej
[x]
MOJ 0,00% 1,42 2025-10-02 12:20:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.