• Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: ~Bogdan [93.105.63.*]
    Czeka was tu długa kiszka minimum pół roku, za kilka miesiecy spadnie na 12zł. wtedy zacznie sie stabilizacja kilka miesiecy i dopiero ruszy na 16zł. Lepiej sprzedać teraz nawet po 15zł. i odkupić po 12.30zł.
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: ~ktosiejewiatr [87.239.216.*]
    Jak czytam takich naganiaczy jak ty kolezko to wiem ze to ten moment by ostro pompowac papier do gory. Jak ktos niedoswiadczony to uczyc sie analizy technicznej, zeby takie cwaniaki jak ten wyzej was nie wyrolowaly z papiera. Za 2 tygodnie wyniki. Papier w silnym trendzie wzrostowym.
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: ~aka [87.96.102.*]
    ahahah to znow ten gamon od wtapiania kasy na kazdej mozilwej spolce ...
    koles-zenada przez 2lata hossy nie dosc, ze nic nie zarobil, to jeszcze stracil
    antytalent gieldowy... typowy dawca kapitalu
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: ~Zjazd na 12zł. [93.105.63.*]
    mądry teraz sprzeda po 16zł. i odkupi po 12zł. za kilka miesięcy, nie słuchajcie sie zapakowanych tutaj po 18zł. lub 20zł. bo wiadomo oni chcą was ubrać po 17zł. w ciepły skafander
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: ~pol [79.185.121.*]
    co ty bredzisz weż pod uwagę że spółka jest warta ponad 100zł wezwanie było po 106zł po tyle brali Czesi. A wam marzy się 11% tej ceny to jesteście pierdoły i się nie kupiło podczas ostrej przeceny- dobrze wiecie że 12zł to se ne vrati.
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: ~pol [79.185.121.*]
    WARREN BUFFET

W tej branży nie trzeba być mistrzem intelektu. Powtarzam, że jeśli masz IQ na poziomie 160, oddaj 30 punktów komuś innemu, bo w inwestowaniu są ci zbędne. Potrzebna jest za to równowaga emocjonalna. Musisz być w stanie myśleć niezależnie, a kiedy dojdziesz do jakiegoś wniosku, musisz przestać się przejmować, co ludzie powiedzą. Trzymaj się faktów i swojego rozumu. Dla wielu ludzi to niełatwa sprawa, ale ja miałem szczęście. Taki się po prostu urodziłem.

S.F.: Ale co jest w tobie takiego unikalnego? Wielu na pewno będzie mówić, że robi to samo, co ty, ale podczas obecnego kryzysu widzieliśmy, że spanikowali, a ty inwestowałeś w spółki, które na pozór szły na dno, takie jak GE czy Goldman Sachs.

W.B.: Sam nie wiem. Nie nauczyłem się tego w szkole czy gdziekolwiek. Nigdy nie przejmowałem się, że ludzie nie zgadzają się z moimi przekonaniami, póki czułem, że znam fakty
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: ~swiezak27 [83.9.198.*]
    jakies nowe barany sie tu pokazują wypisujac bzdury z nadzieja na spadki a realny scenariusz bedzie wyglądał tak ze przed wynikami(za 3kwartał) dojdziemy spokojnie do ceny 18-19zł..a po wynikach winda wzrostu zatrzyma sie conajmniej w okolicach 25zł...
  • Potężne wsparcie na 14zł Autor: ~marcin [89.73.40.*]
    Nawet się do tego poziomu (14 zł wynikające z fibonaciego) kurs nie zbliżył. Uzasadnij swoje 12 zł... tym bardziej że kurs przybiera ciekawe prowzrostowe formacje (flaga, chorągiewka lub klin w zależności od interpretacji)
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: petra11 [87.116.236.*]
    Ja nie sprzedam, bo nigdy nie wiadomo w którą stronę ruszy :), a jak spadnie to jeszcze dokupię :)
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: ~Analityk [93.105.63.*]
    Może odkupię od ciebie po 12zł. i to też będę się zastanawiał czy nie za drogo
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: ~marcin [89.73.40.*]
    Dnia 2010-11-03 o godz. 02:10 ~Analityk napisał(a):
    > Może odkupię od ciebie po 12zł. i to też będę się
    > zastanawiał czy nie za drogo
    Określ się czy jesteś Bogdan czy Analityk, bo jak nie to jesteś chyba tylko zwyczajnym pajacem :) Co ciekawe na forum parkietu też jakiś geniusz giełdowy zrobił durny wykres z krechą w dół i twierdzi że "tam" PMD zaraz będzie... Zero uzasadnienia, zero analizy, po prostu mydlenie strachliwym oczu. Prawda jest taka że kurs oscyluje w okolicach 50% pomiędzy 38,2 a 61,8% ostatniego wzrostu z 9-22zł. A wsparcie na 14zł (38,2% z ostatniego wzrostu) jest tak potężne że kurs sie tam nawet za bardzo nie zbliżył. Wiadomo że to tylko giełda i różnie może być, ale pojawienie się naganiaczy na spadki dobrze w sumie świadczy...
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: petra11 [87.116.206.*]
    Mnie takie teksty jak analityka nie ruszają - niech pisze sobie te bzdury - może sam siebie wystraszy! Po drugie jakby nie miał akcji to nie pisał by tu :) Pozdrawiam :)
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: petra11 [87.116.206.*]
    Ja na Twoim miejscu czekał bym na 8 zł, bo nawet 10 to za drogo :)
    Powodzenia!
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: petra11 [83.68.70.*]
    jak to ładnie się wyleszcza leszczyków - będziesz miał 12 zł, ale tylko w marzeniach!
    Pozdrówka!
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: ~swiezak27 [83.9.198.*]
    Bodzio,Analityk "leszczyki" kochane wy sie rzucicie do kupna jak cena przebije ostatnie szczyty hi hi:) FED wszystkich nakarmi,.. teraz musi sie juz zaczac tak bardzo wyczekiwana jazda w góre...pzdr.
  • Opór na 17,3 zł przebity :) Autor: ~marcin [89.73.38.*]
    Kurs przekroczył opór w okolicach 17,3zł (61,8% ostatniego wzrostu). Kolejny opór na 76,4% czyli w okolicach 19,3zł, a kolejny to intradayowy max z 21 września czyli około 22,4. Na ten moment kurs idzie w kanale wzrostowym od 21 pażdziernika (na wykresie godzinowym). Oczywiście musi to jeszcze być poparte odpowiednim wolumenem i ładnym zamknieciem, ale wszystko wskazuje że mamy tu zapowiadaną i wyczekiwaną rakietę :)
  • Re: Tu jest wsparcie dopiero na poziomie 12zł. Autor: petra11 [83.68.65.*]
    Bogdan, Analityk gdzie jesteście, po ile sprzedaliście?
    Wiem ze czekacie na 8 zł!!!!!!!!
    Życzę Wam wesołych i spokojnych Świąt, oraz trafniejszych inwestycji!
[x]
PERMEDIA -15,34% 8,00 2013-12-12 11:00:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.