• Astro a 4fun Autor: ~kkk [188.33.94.*]
    Na giełdę wchodzi 4fun media wyceniany na 70mln. Nie dość ,że sprzedał całą emisję, to jeszcze była istotna redukcja. Tak, jak pisałem-moim zdaniem Astro ma szansę na dużo większy sukces i wartość niż 4fun media, który co prawda ma już 2 kanały, ale trudno je porównać z wszechstronną platformą OOgnet. W miarę podobne są natomiast środki na inwestycje. 4fun będzie mieć 14mln, Astro s.a. za miesiąc będzie mieć 20mln.

Spółka 4fun Media przydzieliła wszystkie akcje nowej emisji serii D
    Spółka 4fun Media przydzieliła wszystkie akcje nowej emisji serii D

28.10. Warszawa (PAP) - Spółka 4fun Media przydzieliła wszystkie 800 tys. akcji nowej
    emisji serii D inwestorom. Redukcja w transzy otwartej wyniosła 34,97 proc. - podała
    spółka w czwartkowym komunikacie.

W ramach oferty publicznej oferowanych było łącznie 800.000 akcji nowej emisji serii D, w
    tym w transzy inwestorów instytucjonalnych 600.000 akcji, a w transzy otwartej było to
    200.000 akcji serii D.

Środki z emisji zostaną przeznaczone na sfinansowanie produkcji własnych, jak i zakup
    licencji na cieszące się wysoką oglądalnością za granicą formaty programowe. Na nowe
    produkty, zakup kontentu oraz akwizycje ma trafić 8 mln zł. Na technologie i urządzenia
    techniczne 2 mln zł. 2,5 mln zł spółka chce wydać na marketing, a pozostały 1 mln zł na
    zwiększenie kapitału pracującego.

Cena emisyjna akcji serii D 4fun Media została ustalona na poziomie 18 zł.(PAP)

• Re: Astro a 4fun Autor: ~debil gieldowy [178.42.215.*]
    DLA NAS DOBRZE BO BEDA MUSIELI Z CZYMS TO POROWNYWAC :d
  • Re: Astro a 4fun Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    Ciekawe kiedy oognet wystartuje, juz sie nie moge doczekac, najbardziej mnie ramowki programu sportowego i tego dla mezczyzn interesuja. Ciekawe jakie sporty beda transmitowali, gdyby dorwali sie do pilki noznej w 3D badz innych o duzej ogladalnosci to by bylo rewelacyjnie. Boje sie tego, ze skoncza na transmisjach malopopularnych dyscyplin
    "Tu znajdziesz szeroki wachlarz dyscyplin nie transmitowanych przez inne telewizje."

z opisu kanalu sport 3D

Jakie moga byc te inne dyscypliny skoro wszystkie najciekawsze sa juz transmitowane, konkurencja jest dosc duza a te mniej popularne zawody sportowe rozgrywane sa czesto w ramach pucharow swiata tak jak biatlon czy skoki narciarskie, cos takiego ramowki nie zapelni
  • Re: Astro a 4fun Autor: ~debil gieldowy [83.9.104.*]
    ŁADNIE ZESZLA IM TA EMISJA
  • Re: Astro a 4fun Autor: ~jacek1978 [188.147.180.*]
    db Nie jestem w temacie? jaka emisja.?
    4fun, zebrali z niej mniej niz astro dostanie w sumie z cesji i dofinansowania
    przydaloby sie zapytac 4fun czyjej konkurencji najbardziej sie boja, przypuszczam ze OOGENT YOUNG, bajki w 3D w najblizszych latach zmasakruja ich
    spokojnie, poczekaj te pare dni do 3Q
    mnie dopiero bedzie 3Q ale 2011 interesowal
  • Re: Astro a 4fun Autor: ~debil gieldowy [178.42.219.*]
    mnie bardziej 2 lata pozniej ;D
    Poczekamy zobaczymy, perspektywa jest swietna, teraz tylko cierpliwosc jest potrzebna no i ewentualnie odrobina dodatkowego wolnego kapitalu:P
  • Re: Astro a 4fun Autor: ~debil gieldowy [178.42.219.*]
    mysle ze w wolnym obrocie jest circa dziesiec kilo, reszta poparkowana
[x]
ASTRO -22,46% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.