• knf Autor: ~blomber [80.48.51.*]
    Mamy dzisiaj 28.10.2010 rok.Pytanie;co do dzisiejszego dnia robila KNF?Juz pomijam fakt,ze nie ma sprawozdania za 1 polrocze 2010.A gdzie byla KNF w styczniu 2010 jak nie bylo raportu za IV kwartal 2009?Gdzie byla jak nie bylo w kwietniu 2010 raportu za I kwartal 2010.itd,itp.Oni sie chyba caly czas dupcza.A my jestesmy robieni przez spolki w ciula.
    Duzo mozna pisac.Szkoda czasu i nerwow.Zyjemy w popieprzonym kraju gdzie rzadza...
    Odpowiedzcie sobie sami.
    ps.
    Do wczoraj na akcje GPW zapisalo sie ponad 323 tys chetnych.Dla99% z nich to bedzie liczenie ile sie stracilo,kto nas wydymal?
  • Re: knf Autor: ~xyz [89.74.135.*]
    To jakaś mafia ten KNF, czy ktoś kiedyś widział, aby zadziałali na korzyść dorbnych akcjonariuszy? Szczytem bezczelności było to, na co pozwolili Tymochowiczowi, w biały dzień wydymał bez mydła wszystkich wizjonerów
  • Re: knf Autor: ~bonifacy [83.30.115.*]
    A ja to mam w du ... głęboko 7 stówek poszło mi się paś i się ciesze ze nie więcej. Teraz wiem co znaczy jak papier moczy do zera. Hehehe
  • Re: knf Autor: ~er [85.11.107.*]
    KNF - MAM PYTANIE DLA SZANOWNYCH PANOW Z KNF- SPALISCI PRZEZ TE WSZYSTKIE KWARTŁY I OKRESY SPRAWOZDAWCZE????

OJ NIE ŁADNIE ,NIE ŁADNI - WSTYD
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.