To jest szokujące co się stało. Okazało się, że robili nas w pręta ponad rok czasu. Ciekawe jaki inwestor zainwestuje w spółkę która oszukuje? Czegoś takiego jak fałszowanie danych księgowych to nikt się nie spodziewał- ta spółka zasługuje na nic więcej jak upadłość. Piszę to wszystko mimo tego, że kiedyś wierzyłam w tą spółkę. Okazało się, że robiono mnie w trąbę, a tego nie lubię. Pozdrawiam
Dnia 2010-10-28 o godz. 21:21 ~meśka napisał(a):
> To jest szokujące co się stało. Okazało się, że robili nas
> w pręta ponad rok czasu. Ciekawe jaki inwestor zainwestuje
> w spółkę która oszukuje? Czegoś takiego jak fałszowanie
> danych księgowych to nikt się nie spodziewał- ta spółka
> zasługuje na nic więcej jak upadłość. Piszę to wszystko
> mimo tego, że kiedyś wierzyłam w tą spółkę. Okazało się, że
> robiono mnie w trąbę, a tego nie lubię. Pozdrawiam
widzisz jakiś ty malutki chłopie to że ty tego nie lubisz to to akurat mają w dupie
Najbardziej boli mnie to, że jak chciałem sprzedać na górce po 2,30 to mi notowania przyblokowali do końca sesji!!! Teraz jak większość moich rodaków pocieszam się tym, że w GŁĘBOKIEJ DUPIE jest więcej łosi i to nie tylko tych co kupowali powyżej 2,00 ale także tych cwaniaków co to niby zarabianie na bankrutach mają we krwi:) W tym momencie każdy kto ma akcje powyżej 1 PLN jest obesrany i jak pisał jeden z forumowiczów nawet pozytywny wyrok sądu (gdyby jutro się pojawił) nie zmieni kursu więcej jak 20%. Jaki komunikat z kręgów zarządu może przyblokować kurs przed spadkiem poniżej 1,30? Chyba tylko list intencyjny od POWAZNEGO inwestora i konkretna data przekazania raportów finansowych. Jeśli nie to nawet nie chce myśleć... Apropo myślenia nurtuje mnie jedna sprawa. Jaki cel miało to dzisiejsze pastwienie się na bankrucie przez KNF. Obawiam się, że była to typowa pokazówka, która zadnego poważnego inwestora by nie skrzywdziła (bo tu już ich dawno nie ma) a miała by szeroki wydzwięk, więc padlo na TECHMEX. A drobnica? No cóż, z nimi KNF wódki nie pija więc niech płaczą. Echhh szkoda:(