• Dla wytrwałych;) Autor: ~kasperskyyy [77.75.167.*]
    Ostatnie sesje troche nadszarpały nerwy inewstorów JAGO...Ci co wytrwali teraz wiedzą że było warto :)
    Jutro kolejny atak myśle w granicach 8-11% w poniedziałek mała korekta i kolejne piękne odbicie ( like today) kto nie zarobił jeszcze bedzie miał okazje bo cena 1.4- 1.5 moim zdaniem naprawde atrakcyjna....
    Jakie są wasze zdania?
    Wszyscy razem w jednym tempie :))))))
    pozdrawiam
  • Re: Dla wytrwałych;) Autor: ~ays [83.24.232.*]
    Zapytaj techników jak to widzą...
  • Re: Dla wytrwałych;) Autor: ~wert [10.20.31.*]
    Widzimy objęcie hossy, jeśli zarząd nie będzie kombinował z nowymi emisjami, miło będzie sprzedać akcje za rok. Osobiście sonduje 7 - 8 PLN/a, ale co będzie zobaczymy.
  • Re: Dla wytrwałych;) Autor: ~alibaba [83.11.238.*]
    Jutro będzie dalej spadać aż STORM BIS skupi własne papierki sprzedałem czekam na
    1.33 wtedy do 90gr niedaleko
  • Re: Dla wytrwałych;) Autor: ~henrry [87.96.92.*]
    Też dzisiaj sprzedałem, wykorzystałem podbitkę,
    nie podniecać się niepotrzebnie
    będzie kolejne dołowanie, wspomnicie
  • Re: Dla wytrwałych;) Autor: ~oko [82.143.177.*]
    tez jeste zdania ze to była podbitka pod wywalenie. ostatnio to dosć czesta zagrywka na walorach. mozliwe ze szykuje nam sie jakis powazny dołek na całej gpw ale to tylko domysł pozdrawiam
  • Re: Dla wytrwałych;) Autor: ~mmm [78.88.4.*]
    myślę tak samo. przy oporze 1.4 była korekta spadku i teraz przy 1.25 też jest korekta. Tylko minima się skończyły. Jak zacznie teraz spadać to będzie "przestrach" ogólny i może być krucho. Jeśli jutro będzie konsola, to radzę pilnować się od poniedziałku. Jedno jest pewne, JAGO na pewno będzie kosztować więcej, pytanie - kiedy??
  • Re: Dla wytrwałych;) Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    podbitka pod wywalanie?? nagle chętnych na 1,1 mln akcji znaleźli? tu było ewidentne skupowanie z rynku, ostatnio spadało przy 100-200tys akcji dziennie.... dzis 10 razy wiecej

ostatnio przekroczony milion był: 16 Lis 2009 2.40 1,015,132akcji
  • Re: Dla wytrwałych;) Autor: ~zielonowełbie [77.254.41.*]
    Dnia 2010-10-28 o godz. 21:30 ~radecky napisał(a):
    > podbitka pod wywalanie?? nagle chętnych na 1,1 mln akcji
    > znaleźli? tu było ewidentne skupowanie z rynku, ostatnio
    > spadało przy 100-200tys akcji dziennie.... dzis 10 razy
    > wiecej

ostatnio przekroczony milion był: 16 Lis 2009 2.40
    > 1,015,132akcji
    Widzisz radziecki , Ty to wszystko policzyłeś a oni ?
    Na kalkulatorze im trudno :)
  • Re: Dla wytrwałych;) Autor: benny_bannassi [195.225.68.*]
    Pamiętajcie że ktoś odebrał dużo papiera powyzej 1,40pln i napewno będzie chciał to podnieść dużo wyżej w okolice nawet 2,00pln....Moim zdaniem trzeba trzymać papier a nie sprzedawać w tej cenie:)
  • Re: Dla wytrwałych;) Autor: ~Irek [83.26.236.*]
    ............... 90 groszy ..................tyle można dać za to bagno..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 15:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.