Moze tak, coz jestem tylko leszczem, tam rachunki otwiera tylko z min. wplata 10k USD i ma sie dostep to wiekszosci gield swiatowych. Nie wiem czy w polsce jest taka platforma ale kolega moze mi podowoedziec jak taki fachura.Dzieki
Z Kąd biorą się niektóre przygłupy,-którzy pisza ,że SAXO B to firma krzak.Jest to bank moloch z polska platformą inwestycyjną,a żeby nie tracic ,to jest cos takiego jak stop loss.
Kilku golasów /leszczy chce coś udowodnic nie majac żadnej wiedzy,-spierdal...e .Szkoda że was nie można spotkac na żywo ,bo wtedy inna była by gatka ,żałosne kreatrury z dziurawymi butami i wytartymi gajorami.
Jeden z najwiekszych bankow do handlu doslownie wszystkim na gieldzie , a ty mowisz , ze to jakis amber gold ... lol ... Dowiedz sie wiecej zanim wprowadzisz kogos w blad . Sam mam w nim konto , dobre warunki . Pierwszy depozyt to 10 tys USD .
Ja korzystam to ci powiem. Bardzo dobra platforma do inwestowania we wszysko co jest dostepne do sprzedazy od Japonii po USA. Sa fundusze wszelkiego rodzaju, inwestycje w zywnosc, metale, indexy itp. i oczywiscie forex. Duzo by pisac. Jesli chodzi o rynek GPW to dostepne sa akcje w formie CFD, i tu mozna ktorko i dlugo pograc i tu krolem jest KGHM wedug mnie. Mam rachunek maklerski w PKO SA,takze ale do kupna akcji za granica tylko Saxo bank. Nie zrozum mnie zle, zainwetowalem kase w kilka spolek w norwegii, Londynie i usa, a pod ich wartosc gram na indeksach, to taka forma kredytowania automatycznego. I powiem ci ze po zakupach zostala mi smieszna kwota 150 PLN i wciagu 2 miechow,bawiac sie zrobilem z tego ponad 4000 grajac na indeksie SP 500 i nikke 225. Aha co wazne, rachunk prowadzony jest w jednej walucie. Ja mam PLN moze byc euro dolar frank i kupuje np. akcje na londynskieh gieldzie.Spred jest minimalny. I wyobraz sobie ze jak akcjen rosna zarabiasz i jak zlotowka spada tez. Podwojny zysk w koncowym rozliczeniu. Aha by zalozyc rachunek basic trzeba wplacic 10k USD a juz lepszy ok 100 k USD. Zycze udanej zapawy. I na koniec tu mozna nie spac nocami, bo rynek otwrty jest od 01.00 w nocy do 22.00 (czyli otwarcie w Japonii zakniecie w USA)Pozdro
mozesz zarobic miliony majac niewiele, ale i mozesz starcic wszysko co masz wiec zalecam ostroznoasc w decyzji. czy warto. Mnie ta platforma dotarla wiec mam respekt.
Pamietaj ze kase ktora wplacisz mozesz starcic w dwa dni, przy braku szczescia , zlej decyzji i przekroczeniu depozytu zabezpieczajacego system bez twojej woli pozamyka ci pozycje zostawiajc z tym co ci pozostalo. I moze byc to psi grosz. POzdrawiam