• no to jazda ;) Autor: ~inwestor [195.205.254.*]
    jw
  • Re: no to jazda ;) Autor: ~dgg [194.114.62.*]
    Czekamy w blokach startowych i sygnał jazdy w jedynym słusznym kierunku, a więc na północ :p
  • Re: no to jazda ;) Autor: ~inwestor [195.205.254.*]
    dokładnie, dość już kiszonki i nagonki tych co sprzedali. Roztsrzygnięcia tuż tuż.
  • Re: no to jazda ;) Autor: ~strzelec wyborowy [87.61.143.*]
    Ja tez bardzo licze na jazde na polnoc, ale obawiam sie, ze potrzymaja nas jeszcze dlugo w niepewnosci.
  • Re: no to jazda ;) Autor: ~ginCIO [178.252.29.*]
    możecie sobie dodawac otuchy,.... ale czy to pomoże wam jak was gruby nadzieje na grubego fiuta? czy będzie mniej bolało? z wami jak z kółkiem różańcowym zbieracie pohukujecie, a i tak z tego wielkie szit
  • Re: no to jazda ;) Autor: ~rafar [77.253.165.*]
    do:
    Autor: ~ginCIO [178.252.29.*], 2010-10-27 13:28

weź skończ juz sie zamartwiac o innych i zamilcz w koncu czlowieku przyglupi !!!
  • Re: no to jazda ;) Autor: ~master [95.41.251.*]
    rozumiem, że już wiesz jak to jest być nadzianym na grubego....współczuję...
    Powiedz mi gincio po co ty sie produkujesz na tym forum. Moze jestes jednym z tych pejsatych szubrawcow z Wroclawia? Mam nadzieje, ze kiedys skonczy marnie ta pazerna wroclawska holota razem z toba jesli jestes jednym z nich.
    czy się ze mną zgadzacie, że portret psychologiczny inwestora wchodzącego w teksa przypomina polskiego katola- wierzący, niepraktykujący, prawdziwy burak, grzeszy jak cholera a nie ma litości dla drugiego,zdepta każdego dla mamony.. a potem się wyspowiada, można rzec że się porządnie wysra na innych
  • Re: no to jazda ;) Autor: ~rafar [77.253.165.*]
    a co ty robisz lepszego.... piep... jakbys mial w tym interes!
    nie martw sie o kase innych, jesli ja straca to ich sprawa i ból, jesli zarobia to ich zysk i nagroda.
    przestan sie interesowac "sąsiadem swoim.." co ma lepszego i czego mu zazdroscisz! zajmij sie lepiej sobą, zaryzykuj i ciesz sie, jesli ci sie powiedzie,
    a tak dajesz znakomity przyklad typowego polaczka..
    zawistny sku.., byle tylko ktos nie mial lepiej, niz ja..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.252.29.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: no to jazda ;) Autor: ~zezu [77.255.35.*]
    jakie teksty i metafory tuatj lecą.

Jak tak poczytać to można pomyśleć że się tarfiło na jakieś forum dla zorientowanych inaczej.

Bawcie się chłopcy tak dalej ................ (w inwestowanie w Techmex oczywiście).

Kogoś napewno to zaboli, a ktoś napewno będzie miał satysfakcję.
    zezu masz rację, inwestowanie w teksa przypomina szalony taniec bez gaci...ale konsekwencją tego będzie ze ktoś na kimś sie wybzdryngoli... szokujący obraz
    może jak tu już gadamy o tak wstydliwych rzeczach to może będziemy teraz podawać wymiary swoich siusiaków... tak dla checy...może do tych wymiarów urośnie TEKS
    chłopcy nie bądzcie tacy powazni... napiszcie coś z jajem jeszcze, przecież to nie grzech o takich rzeczach pisac
  • Re: no to jazda ;) Autor: ~dgg [194.114.62.*]
    A ja coś czuję, że na koniec będzie pokaz siły i 2 z przodu się pojawi :p
    Spadaj zboczencu na forum dla takich jak ty.
    strzelcze wyyborowy a może opisałbyś byś swój muszkiet.. ile cali, jak długa rurka...
    przeciez tak naprawde teks nas nie interesuje bo to spóła dla zboków
[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.