nie jest dobrze :/
ale gorzej chyba nie bedzie, moze troche jeszcze spadniemy
Lorek rozdal wsrod swoich 1,75mln akcji po 0,30; ktos wierzy ze rusza oni do wyprzedazy? z taaaka liczba uda sie im spieniezyc w przedziale 0,3-0,4 ??; jezeli sprobowaliby - totalne zalamanie kursu i blyskawicznie ponizej 0,3
Masz 100% racji, tak samo myślę. Jeśli by chcieli sprzedać akcje to by musieli zrobić to na wyższych poziomach cenowych przy większych obrotach. Czyli powinna być podbitka kursu, a następnie wywalanie akcji przy wysokich obrotach. Z drugiej strony może być tak że komuś zależy na niskim kursie po to by odebrać akcje po niskiej cenie (pytanie tylko przy jakiej ?).
to co napisalem to wersja optymistyczna - bo nie wydaje mi sie, zeby Lorkowi zalezalo zakonczyc przygode z gielda;
z drugiej strony "swoi" - scenariusz negatywny - moga b. powolutku wyprzedawac akcje, zadne z nich nie ma 5%, wiec zglaszac nie musi
"swoi", RN wywalali ostatnio do poziomu 0,46 - ale sytuacja byla taka, ze zagrazal im parowkowicz, zrobili to mysle, bo otrzymali obietnice, ze nie straca -odkupia przy 0,30; parowkowicza najnizsza cena zakupu byla bodajze 0,55 - tu jest chyba najblizsza gorna granica kursu
Gdyby nie wczorajsza sesja to powiedział bym że na pewno będę spore wzrosty (tak przynajmniej wynika z arkusza zleceń kupna, ponad 160 tys. po 38 gr. oraz ponad 70 tys.po 39 gr.
wydaje mi się ze jeszcze beda skakac, wiec po co przepłacać?Pewny jestem że czesc ludzi obserwuje z palcem na enterze tylko ciekawe po ktorej stronie stoi ich wiecej....
0,38 dotknięte,ok, teraz odreagowanie i pomału ,powoli do góry.Wolny wzrost pobudzi i odbuduje popyt.Nie za szybko,bo się zwierzyna spłoszy,...powolutku....... Tak to widzę .