• Nagonka Autor: ~aron [87.205.50.*]
    Zapominacie o jednym. Ze względu na bardzo duży potencjał wzrostów "Spółdzielnia" lub kolesie z SII zrobią wszystko aby odebrać wam akcje. Posuwają się już do niewybrednych sztuczek łącznie z podszywaniem się pod czyjś nick.
  • Re: Nagonka Autor: ~dgg [194.114.62.*]
    Właśnie. Tu wszystko jest możliwe!!!! Patrz Monnari :p
  • Re: Nagonka Autor: ~techo [188.33.23.*]
    ci z Izraela wszystko zrobią aby tego biednego leszcza wypłoszyć i okrasc
  • Re: Nagonka Autor: ~marcin [89.73.40.*]
    Hehe coraz ciekawiej się tu robi, już wątki rasistowskie lecą... ;) a nie przyszło Wam drogie Ynwestory do głowy że ze względu na duży możliwy zakres spadków jest być może dokładnie na odwrót? Co akurat wskaźnik AD pięknie potwierdza - normalnie leci na pysk niczym na OIL...
  • Re: Nagonka Autor: ~Morris [90.156.80.*]
    Co Ty masz z tym wskaźnikiem AD? Czepiłeś się i w kółko gadasz o tym samym. Innych wskaźników nie znasz?
    Podejmować decyzję na podstawie jednego wskaźnika (i to jeszcze AD(!)) jest tak samo dobre jak na podstawie rzutu monetą...
  • Re: Nagonka Autor: ~marcin [89.73.40.*]
    Dnia 2010-10-27 o godz. 10:20 ~Morris napisał(a):
    > Co Ty masz z tym wskaźnikiem AD? Czepiłeś się i w kółko
    > gadasz o tym samym. Innych wskaźników nie znasz?
    > Podejmować decyzję na podstawie jednego wskaźnika (i to
    > jeszcze AD(!)) jest tak samo dobre jak na podstawie rzutu
    > monetą...
    Ja się czepiłem??? Poza tym podejmowanie decyzji na podstawie jednego wskaźnika jest równie durne jak ignorowanie któregokolwiek z nich... Wejdę ponownie w Texa, ale pod warunkiem że będzie jakiś ciekawy komunikat w Reutersie albo z Sądu. Szczerze mówiąc wolę przegapić raz lub dwa razy taka jazdę jak ostatnio (przegapiłem), niż zaliczyć taki spektakularny spadek jak kiedyś zaliczyłem ( z prawie 2 zł na 70gr. - na szczęście jak spadło zostało mi wtedy może 20% wcześniej posiadanych akcji)
  • Re: Nagonka Autor: ~Robi [87.205.32.*]
    Jaka spółka tacy inwestorzy.

Spółka techmex to w 99% bankrut, a inwestują w nią w nią w 99% inwestorzy, którzy nie mają zielonego pojęcia giełdzie, prawie upadłościowym, a liczą,że jakoś to będzie i sąd napewno da zgodę na układ.

Jedynym "wiarygodnym ??" źródłem dla tych ynwestorów jest to forum, na którym co niektórzy nawet nie wiedzą w której instancji znajduje się sprawa i jakie będą ewentulane skutki decyzji sądu.

Bo przecież to taka rozwojowa spółka hi-tech. To nic że długi przekraczają aktywa, których wycena do tego jest dyskusyjna.

Do tego pojawiają się coraz ciekawsze spekulacje na pograniczu spiskowej teorii dziejów (całą finansjera świata chce kupić techmex i zbija kurs żeby odkupić tanio papier). HAHAHAHA.

To forum czytam tylko po to żeby poprawić sobie humor, bo 1000 dowcipów o ............ już mnie nie bawi.
  • Re: Nagonka Autor: ~ciekawy [95.50.72.*]
    o której jest te posiedzenie sądu?
  • Re: Nagonka Autor: ~ddd [194.114.62.*]
    ktoś pisał, że już trwa, ale nie mam pewności. I dowody w sprawie są dość mocne....Ale jak widać nikt tego nie wie bo kurs stoi w miejscu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.252.29.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nagonka Autor: ~ginCIO [178.252.29.*]
    oj nie lubicie prawdy teksiarze, kasujecie posty-okropieństwo, obrzydlistwo...
    czeka was zagłada, bedziecie wyć po niebiosa ....
  • NIE DAJCIE SOBIE ODEBRAĆ AKCJI Autor: grotover [91.216.51.*]
    wyssą was z papierów a potem ułożą się w sądzie a kurs wzrośnie 50 albo i 100 %
  • Re: NIE DAJCIE SOBIE ODEBRAĆ AKCJI Autor: ~zezu [77.255.35.*]
    co tak skromnie obstawiasz wzrosty, tylko 100%?

Ja myślę, że będzie conajmniej 1000%, jak nie więcej.

Bo to przecież układ, inwestorzy, perspektywy, itd.

Życzę dalej dobrego samopoczucia, niezachwianej wiary oraz liczenia na cud - to ostanie będzie najbardziej Wam inwestorom potrzebne.
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.