Zapominacie o jednym. Ze względu na bardzo duży potencjał wzrostów "Spółdzielnia" lub kolesie z SII zrobią wszystko aby odebrać wam akcje. Posuwają się już do niewybrednych sztuczek łącznie z podszywaniem się pod czyjś nick.
Hehe coraz ciekawiej się tu robi, już wątki rasistowskie lecą... ;) a nie przyszło Wam drogie Ynwestory do głowy że ze względu na duży możliwy zakres spadków jest być może dokładnie na odwrót? Co akurat wskaźnik AD pięknie potwierdza - normalnie leci na pysk niczym na OIL...
Co Ty masz z tym wskaźnikiem AD? Czepiłeś się i w kółko gadasz o tym samym. Innych wskaźników nie znasz?
Podejmować decyzję na podstawie jednego wskaźnika (i to jeszcze AD(!)) jest tak samo dobre jak na podstawie rzutu monetą...
Dnia 2010-10-27 o godz. 10:20 ~Morris napisał(a):
> Co Ty masz z tym wskaźnikiem AD? Czepiłeś się i w kółko
> gadasz o tym samym. Innych wskaźników nie znasz?
> Podejmować decyzję na podstawie jednego wskaźnika (i to
> jeszcze AD(!)) jest tak samo dobre jak na podstawie rzutu
> monetą...
Ja się czepiłem??? Poza tym podejmowanie decyzji na podstawie jednego wskaźnika jest równie durne jak ignorowanie któregokolwiek z nich... Wejdę ponownie w Texa, ale pod warunkiem że będzie jakiś ciekawy komunikat w Reutersie albo z Sądu. Szczerze mówiąc wolę przegapić raz lub dwa razy taka jazdę jak ostatnio (przegapiłem), niż zaliczyć taki spektakularny spadek jak kiedyś zaliczyłem ( z prawie 2 zł na 70gr. - na szczęście jak spadło zostało mi wtedy może 20% wcześniej posiadanych akcji)
Spółka techmex to w 99% bankrut, a inwestują w nią w nią w 99% inwestorzy, którzy nie mają zielonego pojęcia giełdzie, prawie upadłościowym, a liczą,że jakoś to będzie i sąd napewno da zgodę na układ.
Jedynym "wiarygodnym ??" źródłem dla tych ynwestorów jest to forum, na którym co niektórzy nawet nie wiedzą w której instancji znajduje się sprawa i jakie będą ewentulane skutki decyzji sądu.
Bo przecież to taka rozwojowa spółka hi-tech. To nic że długi przekraczają aktywa, których wycena do tego jest dyskusyjna.
Do tego pojawiają się coraz ciekawsze spekulacje na pograniczu spiskowej teorii dziejów (całą finansjera świata chce kupić techmex i zbija kurs żeby odkupić tanio papier). HAHAHAHA.
To forum czytam tylko po to żeby poprawić sobie humor, bo 1000 dowcipów o ............ już mnie nie bawi.