jestescie rzalosni jeszcze dzisiaj bedzie na minusie kupje to odwas po 11zl tam gdzie jego mjejsce tam zawsze wraca i tak wkulko a ten poziom 12,59 to jest poto byscie odnich kupywali potem zrobjom lup spowrotem na 11zl i spowrotem na 12zl itak wkulko losie
bolo to dopjero poczatek zara narobjom wpory zobacz ile jusz sie zbjera na sprzedarz po prawej cos czuje rze jeszcze wtym tygodniu kupje spowrotem po 11zl haha rozgryzlem ten system
a ja odnoszę wrażenie, ze pisze tak specjalnie co znaczy, że to wyjątkowy psychol. Żeby tyle wysiłku włożyć by zmienić każdy wyraz - taka premedytacja nie świadczy o niczym zdrowym
do "abdst'
z twoich postów wnioskuje że żal ci dupe ściska, jak taka kijowa spóleczka to poco czekasz na 11zł? Czyżbyś się spóźnił na pociąg? Chcesz mieć takiego gniota w portfelu? Czy wtopiłeś i chcesz uśrednić?
Hahaha twoje aluzje są śmieszne.
ty mnie niezrozumjales mjalem po 11zl sprzedalem na plusie bo wjem jak ta spuleczka prosperuje zawsze rosnie do 12zl i spada wtedy bjore na dole i potem znowu rosnie i jusz pod koniec pokazala rze jutro ostro wdul i potem znowu na 12zl wjec kupje jom jeszcze wtym tygodniu po 11zl a ty madralo wspomnisz moje slowa
a jeszcze jedno ta sztuczna kreska na wykresie jutro sie zalamje przy niskich obrotach przykre no ale cusz takje som realja musi wynika to z wykresu ktury jest malowany bylejak czekam nawas przy 11zl lub nirzej nara wszarze
primo jak jest tak jak piszesz to chyba na inne wykresy patrzymy, sytuacja miała takie miejsce 3miesiące temu i tylko raz czyli cykliczne to niejest, a pozatym jak TY czychasz 3 miechy na takie coś przy marnym obrocie -gratuluje ci wytrwałości. BA jak się orientujesz fundy mogą zasypać do dna -tylko komu to bybyło na ręke? Wspomnisz moje słowa że będzie up, spółka wychodzi na +, poczekajmy do wyników 15.XI.