trwa dramatyczna walka o utrzymanie kursu powyżej historycznego minimum 1.28.Jest cos wzruszajacego w sytuacji w ktorej głowny akcjonariusz ma w dupie interes pozostałych i nogą spycha brutalnie kurs a wszyscy -doslownie WSZYSCY pozostali bronia kursu jak wlasnego życia.Po prostu nikt ze smiertelników nie kupił nigdy jago taniej i wszyscy traca na utrzymywaniu sie takiego kursu.Te 50 tys akcji na 1,28 jest krzyczące!
ten trup i tak spadnie na 99 groszy..............i niżej................przeliczyli się gamonie........
a tu nadchodzi korekta na GPW............miałem kupić po 1,30...........ale poczekam na 90 groszy......maja jeszcze 5 mln papiera do obchnięcia a chętnych na górce brak.......
powiem szczerze ,ze z takim tupetem i chamstwem właściciela i kpieniem sobie z interesu pozostalych akcjonariuszy jeszcze się nie spotkalem.To zakrawa na sadyzm!!
jeżeli nie masz tego papiera - to czemu piszesz takie glupoty - widac jesteś bardzo zainteresowany zakupieniem
i wypisujesz brednie
PAMIETAJ!!!!!!!!!!!!! KTO KOMU ŹLE ŻYCZY - SAM W DOŁKI WPADA !!!!!!!!!!!
Dnia 2010-10-26 o godz. 10:53 ~CZEŚC TWOJEJ PAMIECI napisał(a):
> jeżeli nie masz tego papiera - to czemu piszesz takie
> glupoty - widac jesteś bardzo zainteresowany zakupieniem
> i wypisujesz brednie
PAMIETAJ!!!!!!!!!!!!! KTO KOMU ŹLE
> ŻYCZY - SAM W DOŁKI WPADA !!!!!!!!!!!
piszę to co widzę,...
kiedy widzialem szansę na odbicie kursu-na podstawie wskaźników i wykresu-napisalem o tym...
Kiedy widzę jak własciciel codziennie wywala PKC po kilkadziesiąt tysiecy akcji spychając kurs coraz nizej -też o tym piszę
ludzie będzie dobrze.... 10 walne 15 raport i zobaczycie że nie jest źle... kurs zwala samo jago sprzedając akcje....niejedna z tych akcji jest zbierana ... przestaną wywalać i odbitka, a wywalają bo tak jak piszą zgodnie ustawą muszą, a może potrzebują na mocznik, może wypali.... przypomne że niedawno kredyt stormmu spłacili, a bankrut by tego uniknął, no i jeśli zmuszeni byliby pilnie sprzedawać akcje zrembu i swoje to troche w inny sposób by zrobili by więcej ugrać zastanawiające że lenertowicz, kosiorek czy maciek nie ratują reszty kasy i mają tyle mln akcji...przypomne ze jak lenertowicz wchodził to zbierał na poziomie 2,40-3,40 zł!!
MN wJago to wielkie nieporozumienie.Jego zdolności menadżerskie porównał bym z p. Grzona,Mazur ze spółki Tras-Tychy -Trion.Co by nie zrobił wychodzi wielkie łajno.
niestety,wyglada na to,ze jest tak jak piszesz...przecież nawet jak ktos dyma innych to robi to zwykle z wiekszym wdziekiem/por Patrowicz-przynajmniej przez jakis czas ludziom sie wydaje ,ze moga coś na tym ugrać/
i tu tak będzie...po burzy zawsze świeci słońce... nie podciągają kursu bo bardziej potrzebują kupować a nie sprzedawać
ciekawe jak by było gdyby był zysk za 3kwartał a na koniec roku mocznik wypalił....przypominam też ze na koniec roku alka ma zapłacić za akcje zrembu kupione rok temu od jago po 1,20..... a moze nie zapłaci i przejmą spowrotem te akcje, więc teraz wywalaja by znów mnieć nie więcej jak 33%
tu jest duzo niewiadomych, moze być w tym roku i 1,10 jak i 2,10 a i 3,10 też jest mozliwe....dwa lata temu ze 1,25 na 3zł od lutego do sierpnia
budujące jest to co piszesz,ale nawet jesli MN ma jakiegoś asa w rękawie to i tak chce nim ugrać tylko dla siebie -przeciwko innym ,i to jest nie fair!teraz jest bowiem atmosfera katastroficzna,większośc wyzbywa sie akcji ze znacznymi stratami...
Dnia 2010-10-26 o godz. 11:52 ~radecky napisał(a):
> to inny temat.... MN napewno ma gdzieś i Ciebie i mnie.....
> ja mam po 2,85 :) ale nie oddam a jast tego dziesięć
> kilo
ja wchodzilem w jago 3 razy-rozpocząlem ok 1,5 mca temu.
Gdy okazywało sie ,ze kolejne poziomy wsparcia zostawały przelamywane-sprzedawalem.w sumie jestem w plecy kilkaset złotych.To i tak nic -gdybym trzymał do dzisiaj.Ale chodzi o co innego:niektorzy wlasciciele spolek udowodnili,że mozliwa jest taka sytuacja ,ze bogaca się i oni i pozostali.Taki jest Karkosik .Dlatego tam gdzie on się pojawi kurs spólki leci w gorę.więc nie trzeba kłamać i manipulować ,zeby zarobić.Pzdr
jakie ty masz podstawy, oceniać tak sytuację,że się już nasycili i teraz w górę. Pobożne życzenie, ja również bym chciał, tyle tylko e przez kilka lat urzędowania łysonia na GPW pozostawia on po sobie tylko zgliszcza. Nie wierzę by robił sobie krzywdę, więc niestety my musimy za jego niekompetencje, głupotę czy złodziiejstwo płacić.
Ilu podobnych , okrada w majestacie prawa drobnych? Prawda, prawo jest chore i silniejszy ma w nim sprzymierzeńca , ale tutaj akurat ten fiut jest bezwzględny, a przeciez nie jest to tylko jego własność