za tydzień pepees poniżej 40 groszy,no cóż spodziewałem się takiej akcji sam wywaliłem to śmierdzące gówno ze stratą co prawda niewielką ale jednak.Byłem przygotowany,że kurs wzrośnie nawet do 65 groszy ale jednak pazerność prezesów ujawniła sie już przy tej cenie i teraz trwa dystrybucja,dość nieźle zakamuflowana.Życzę wam powodzenia ale obawiam się zawiedzenia.Wiem,że gielda to przekręty ale takie zdarzają się tylko w tak śmieciowej spółce w którą sam wpadłem,na szczęście to już czas przeszły.pozdrawiam
ja tylko obserwuje rynki i na taki tani bajer,mogą się tylko idioci i naiwniacy nabrać,pepees miałem w portfelu,gdyż łączą mnie z ta firmą kontakty biznesowe i basta.Ale wracając do zagrywki to w spółcemałej ale nie smieciowej byłaby już zadyma.Tutaj jest dystrybucja l ludzie łykająto jak pelikan kit.Dlaczego bo pazerność jest wszechobecna a kto ma malo ten mysli,że w jeden dzień się nachapie,tak się po prostu nie da.Aponiżej 40 groszy bedzie szybciej niż przypuszczacie.pozdrawiam normalnych
jerzy wpadnij za tydzien i zobaczymy to twoje 40gr, ja trzymam juz pepesa ponad rok i bede go trzymal dalej az sprzedam tobie powyzej 1zl, nie chce mi sie szukac bo pewnie na pruchniku tez pisales takie pierdoly, a prochnik mi w tym roku swieta sponsoruje,pozdrawiam
Dnia 2010-10-29 o godz. 15:44 ~jerzy napisał(a):
> jest już 4
Coooo!!!4 złoteeee,nie no jerzy powolutku nie bądż taki struś pędziwiatr-trzeba parę miesięcy poczekać:-)))