mam info od kogos z firmy, ze w tym roku zapowiada sie rekordowy zysk, sprzedaz zdecydowanie na wyzszym poziomie niz w poprzednich latach i na wyzszym zysku. za taniej niz 20-22zl nie sprzedaje:)
No i pięknie, w takim razie w perspektywie listopada będzie widać przyzwoite odbicie. Mam nadzieję, że już po publikacji raportu za 3 kwartał będę na plusie bo po zrealizowaniu zysku wszedłem ponownie w Oponeo "na górce po 14,10 i chwilowo jestem na pewnym minusie....
nie badz smieszny :) o tym jak bedzie wygladały zyski w firmie wie tylko kilka osób i uwierz mi na pewno osoba która niby dala ci jakies info nie jest ta osoba chociazby pracowala w opo.. moze i pracuje w obsludze klienta.. po co wypisujesz takie glupoty chcesz byc pochwalony :) ?
może i kolega wieści ma nie od góry ale wystarczy trochę poczytać, posłuchać wywiadu z prezesem by wiedzieć że ostatnie kwartały będą bardzo dobre i zyski na rekordowych poziomach...kto potrafi rozumieć i wyciąga wnioski wie co z tym fantem zrobić
Leszek-czyżbyś ty był tym szarakiem,a sprzątaczka-to twoja żona....? Dowiedzieliście się niesamowitej informacji,że wyniki będą dobre,tylko,że o tym inwestorzy gieldowi już dawno wiedzą,czego wy dowiedzieliście się wywożąc śmieci...