• Rekordowe zyski Autor: ~in [178.37.226.*]
    mam info od kogos z firmy, ze w tym roku zapowiada sie rekordowy zysk, sprzedaz zdecydowanie na wyzszym poziomie niz w poprzednich latach i na wyzszym zysku. za taniej niz 20-22zl nie sprzedaje:)
  • Re: Rekordowe zyski Autor: ~mihuron [89.250.193.*]
    No i pięknie, w takim razie w perspektywie listopada będzie widać przyzwoite odbicie. Mam nadzieję, że już po publikacji raportu za 3 kwartał będę na plusie bo po zrealizowaniu zysku wszedłem ponownie w Oponeo "na górce po 14,10 i chwilowo jestem na pewnym minusie....
  • Re: Rekordowe zyski Autor: ~lokel [87.206.17.*]
    ~in

nie badz smieszny :) o tym jak bedzie wygladały zyski w firmie wie tylko kilka osób i uwierz mi na pewno osoba która niby dala ci jakies info nie jest ta osoba chociazby pracowala w opo.. moze i pracuje w obsludze klienta.. po co wypisujesz takie glupoty chcesz byc pochwalony :) ?

heheh
  • Re: Rekordowe zyski Autor: ~kuli [178.56.156.*]
    może i kolega wieści ma nie od góry ale wystarczy trochę poczytać, posłuchać wywiadu z prezesem by wiedzieć że ostatnie kwartały będą bardzo dobre i zyski na rekordowych poziomach...kto potrafi rozumieć i wyciąga wnioski wie co z tym fantem zrobić
  • Re: Rekordowe zyski Autor: ~lokel [87.206.17.*]
    no wiec wlasnie po co pisze takie glupoty ze ma wiesci z ula? dla poklasku :) ?
  • Re: Rekordowe zyski Autor: ~in [91.206.7.*]
    hehehehe, prosze przypomniec sie w nowym roku jak beda wyniki za caly rok, wtedy grzecznie przeprosisz za swoje slowa.....
  • Re: Rekordowe zyski Autor: ~leszek [83.7.91.*]
    nawet sobie sprawy nie zdajecie ile zwykła sprzątaczka czy inny szarak może wynieść info z firmy...
  • Re: Rekordowe zyski Autor: ~tye [89.231.116.*]
    Leszek-czyżbyś ty był tym szarakiem,a sprzątaczka-to twoja żona....? Dowiedzieliście się niesamowitej informacji,że wyniki będą dobre,tylko,że o tym inwestorzy gieldowi już dawno wiedzą,czego wy dowiedzieliście się wywożąc śmieci...
  • Re: Rekordowe zyski Autor: ~kl [91.206.7.*]
    ~tye

dokladnie hehehe jacy oni są smieszni :)
[x]
OPONEO.PL 2,44% 92,20 2025-11-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.