• Prognozy na poniedzialek Autor: ~Folpic [174.1.228.*]
    chybione jakby?
  • Re: Prognozy na poniedzialek Autor: ~GOOGLE [79.184.83.*]
    To kupuj najlepiej PKC.
  • Re: Prognozy na poniedzialek Autor: ~kolo [77.255.72.*]
    Panowie, wszystko pięknie ładnie ale jeżeli kurs nie przebije i to na trwałe 7,5-7,6 tylko ruszy od obecnego poziomu w dół to każdzy kto wierzy w at wie jaki zasięg może mieć ten ruch. Więc życzę wam teraz jeszcze trochę wzrostów bo są one naprawdę bardzo konieczne.
  • Re: Prognozy na poniedzialek Autor: ~kris b [83.21.98.*]
    wszystko pieknie laddnie-przy cwk==0.6 chyba zartujesz.mimo ze jestem akcjonariuszem tupa po tych cenach ,to jednak wszyscy grubo ubrani wysoko i my-aktualni powinnismy postawic moritzom pyanie -jaj dokladnie zagospodarowali 110 mln z emisji z 2007 plus 1 rate za modene.ze teraz spolka szuka nowych pieniedzy na owlekane inwestcje.panie moritz czekamy na dokladna odpowiedz.sumujac te kwoty wychodzi ok.140 mln-i to punt po punkcie
  • Re: Prognozy na poniedzialek Autor: ~google [79.184.83.*]
    Kolego kolo proszę nie podpowiadać niech kupują.
  • Re: Prognozy na poniedzialek Autor: ~Folpic [174.1.228.*]
    A ja kupuje .
    Na spadkach.
    Klasyka.
    Co tez wymyslicie dalej?
    Nowe akcje?
    Przejscie na NC?
    Upadlosc?
    Ktos kto trzyma akcje od 60 zl nie sprzeda ich nawet po 4 grosze.
    A bedzie usrednial az do ....konca.
    I na koniec pytanie:
    Czy ktorys z akcjonariuszy probowal uzyskac pisemne wyjasnienie dreczacych go watpliwosci u zrodla?
  • Re: Prognozy na poniedzialek Autor: ~kolo [77.253.255.*]
    Odpowiedzi były w licznych wywiadach Pana Prezesa. Odpowiedzi oczywiście lakoniczne pozatym co chwilę macie jakąś informację, że coś się przesunęło, że coś nie wyszło, że będzie później ale jeszcze lepsze niż miało być. Powiem ci jedno, kiedyś się obawiałem że jakby za to wszystko zabrał się KNF to jeszcze ich wykończy i będzie całkowita klapa ale teraz z perspektywy czasu myślę, że wyszło by wam to na dobre jakby KNF zapytał Pana prezesa czy aby napewno wypełnia założenia emisji akcji z 2007 roku. Szczytem obłudy jak dla mnie był wywiad w tvncnbc gdy prezes zapytany dlaczego inwestują w Nieporęt skoro nawet z ich wyliczeń wynika, że przez najbliższe lata będzie to przynosiło stratę. Prezes odpowiedział, że niosą misję, że mają satysfakcję z tego jak warszawiacy tam wypoczywają itp. To ja się pytam, czy ktoś zapytał się ludzi, którzy dali im ciężkozarobioną kasę czy chcą warszawiakom finansować wypoczynek. To jest poprostu śmieszne. Ale czemu sie dziwić jak się czyta, że jednym z hobby Pana Prezesa są sporty motorowodne to nagle wszystko staje sie jasne. Ktoś powinien się temu wszystkiemu przyjrzeć.
  • Re: Prognozy na poniedzialek Autor: ~Folpic [174.1.228.*]
    Czy KNF nie moze zajac sie sprawa z urzedu, czy moze wszystko jest OK jak na calym rynku?
    Czy znasz procedury wszczynajace rozpatrzenie?
    Moze Panstwo Moritzowie znaja?
[x]
ALTA 2,67% 1,54 2026-01-07 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.