• Powinno być 25 PLN Autor: ~fisz [89.73.200.*]
    przynajmniej przed Świętami !!!!!!!!!!!

• Re: Powinno być 25 PLN Autor: ~mmm [78.88.52.*]
    już to pisałem, ale mnie wyśmiali :(
  • Re: Powinno być 25 PLN Autor: ~rozsądny [194.63.135.*]
    I co cię to obchodzi, jak debile nie rozumieją, że to, że coś tanieje w danym momencie to nie znaczy jeszcze, że jest hójowe to ich problem, nie twój. To oni robią tu za leszczy.
  • Re: Powinno być 25 PLN Autor: ~qx [193.151.36.*]
    graal to tykająca bomba, jak wystrzeli na północ to nawet na widłach jej nie złapią. Graal jest jedną z tych spółek gdzie przy wzroście dziennym o 20% nikt nawet by nie pytał dlaczego rośnie tylko w pośpiechu kupował bo tania spolka z dobrymi fundamentami.

Spójrzcie dziś na pps, wielki szit a jak go wybili. Co roku straty, ostro spada WK - do tego prawdopobnie zaliczy kolejny megakiepski rok przez nieudane zbiory roliników i drogi surowiec. Mimo to spekuła rozpędziła pociąg, wysiądą , może spadnie. $ prędzej czy póżniej do graala przywędrują i tyle go zobaczycie po 14 zeta
  • Re: Powinno być 25 PLN Autor: ~Łukasz [85.221.140.*]
    spokojnie Panowie :) narazie niech będzie 17-18 zł na koniec roku , to i tak wystarczy, niestety Graal trochę namieszał w ostatnim raporcie kwartalnym, de facto miał 3,5 mln straty a nie zysk 500tyś (dywidenda z Korala policzona podwójnie), myślę że obecny kwartał był bardzo dobry, a czwarty będzie jeszcze lepszy więc ostatecznie w skali roku spółka powinna mieć 8-10mln zysku
  • Re: Powinno być 25 PLN Autor: ~rozsądny [194.63.135.*]
    Ja się zgadzam z qx, taki kurs jest nie do utrzymania na duższą metę, to się musi już niebawem drastycznie zmienić i żadne raporty nie mają tu nic do rzeczy. Dużo gadania, a tak naprawdę nikogo to nie interesuje
[x]
GRAAL -2,30% 21,50 2025-06-16 12:01:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.