Dzisiaj debiutuje na rynku New Connect AIR MARKET.Spółka, działająca w segmencie internetowych usług platform lotniczych. W ramach oferty private placement objętych zostało ponad 150 tys. akcji serii B stanowiących 9,21 % kapitału spółki. Air Market SA w ofercie prywatnej pozyskało blisko 0,5 mln zł. Środki, jakie zostały pozyskane, przeznaczone będą na technologiczny rozwój platformy e-usług dla podmiotów z branży biznesowych lotów czarterowych na całym świecie. Jednocześnie będą stanowiły wkład w realizację przyjętej strategii rozwoju.
Prezes Zarządu Air Market SA. "Lotnictwo dyspozycyjne należy do najdynamiczniej rozwijających się gałęzi przemysłu lotniczego, dlatego też poprzez ciągłe udoskonalenie świadczonych usług pragniemy stać się jego rozpoznawalnym ogniwem. Do końca 2011 roku zamierzamy uzyskać 10% udziałów w światowym rynku wyszukiwarek lotniczych" - dodaje.
Spodziewamy się, że debiut AIR MARKET, będzie jednym z najlepszych debiutów roku, spółka z racji niszy, którą wypełnia jest niezwykła. W krótkim okresie czasu - do jednego miesiąca da zarobic około 150 %. Polecam - analityk gdm
akcje obejmowane po 10 groszy bez lock upów 1,5 miliona i dla zmyłki 150 tyś puszczonych prawie po 3 zł za tamten rok przychody 200 zł !!!!!! w tym podobnie jest kupujcie bo jest ogromny potencjał buchaaaaaaa
Wprowadzenie akcji serii A i B do obrotu na rynku NewConnect
Zarząd Air Market SA informuje, iż w dniu 18.10.2010 roku otrzymał Uchwałę Nr 1046/2010 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie SA z dnia 15.10.2010 roku w sprawie wprowadzenia do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect następujących akcji zwykłych na okaziciela o wartości nominalnej 0,10 zł każda:
1) 1.500.000 (jeden milion pięćset tysięcy) akcji serii A,
2) 152.251 (sto pięćdziesiąt dwa tysiące dwieście pięćdziesiąt jeden) akcji serii B.
obie serie są dopuszczone więc na drugi raz naucz się czytać moze
Faktem jest, że ta spółka da zarobic krocie w krótkim czasie. Niezwykła jest jej działalnośc. Ja się nie załapałem niestety, ale kupię kilka kilo z rynku.
Jakiej trafnej rekomendacji na ATE? Przecież on zaczął spamować przy kursie 81 gr. Zaczekaj do asymilacji nowych akcji, będą pewnie poniżej 21 gr a durnie, którzy mu uwierzyli, będą w plecy.
Zwróćcie uwagę, że ten kto posługuje się wieloma nickami (np. "sąsiad", "nova") bezczelnie naganiał Was na kupno pisząc farmazony jaka to jest super-firma ten Air Market. Ci, którzy uwierzyli powinni zwrócić się do niego po zwrot kasy, która im "wyparowała" z rachunku dzięki tej inwestycji i takim doradom.
Ja od wczoraj pisałem, że Air Market to "o kant dupy obić"...
Dnia 2010-10-25 o godz. 10:23 ~forak napisał(a):
> Faktem jest, że ta spółka da zarobic krocie w krótkim
> czasie. Niezwykła jest jej działalnośc. Ja się nie
> załapałem niestety, ale kupię kilka kilo z rynku.
Jak się nie załapałeś spółka chciała sprzedać 200 000 w ofercie prywatnej a sprzedała tylko 150 000 .. Moż nie próbowałeś ???? ;-)
widać ja tumaneria nic nie wie na co nagania przychod yze sprzedaży 0,2 tys złotych 2009 piersze półrocze 2010 0,3 tys złotych to jest 200 żł i 300 zł gdybyś nie wiedział
Wartość przychodów ze sprzedaży w roku 2009 wynosiła 0,2 tys. zł, natomiast w I kw. 2010 roku - 0,2 tys. zł, co świadczyło o tym, że Spółka była w trakcie przygotowywania infrastruktury do pełnego rozpoczęcia działalności, w tym do sprzedaży swoich usług.
Dnia 2010-10-25 o godz. 11:21 ~z raportu napisał(a):
> jak zrealizują prognozy przychodó ze sprzedaży na pozoiomie
> 600 zł to i 40 będzie
Ludzie przecież tu nie chodzi o wyniki ... Akcji 150 000 z oferty prywatnej z tego Goa ma 5% a na pozostałe jest lock up (oprócz 30 000 które może sprzedać gł. akcjonariusz)
Jest lock up na akcje. Z kretynami nie ma co dyskutowac. Faktem jest, że ta spółka to złoto. Jak pisał analityk gdm, sprzedamy ją w krótkim terminie po 8 złotych.
nie czytacie raportów i dlatego przegraliście życie
oczywiście ze są lock upy a aplikacja rusza w październku tego roku i planowli pozyskać 50 klientów do końca roku 50 klientów a z jednych targów wiozą 60 rozumiecie kurs telemedycyny jest podpowiediza co będzie do końća roku się działo a ja bazuję na waszej głupocie i lenistwie bo niczego nie czytacie
Dnia 2010-10-25 o godz. 13:36 ~detektyw napisał(a):
> Dnia 2010-10-25 o godz. 13:32 ~6 zł napisał(a):
>
> Promocję macie piękną, taniej niż w emisji. Korzystac, bo
> > to długo nie potrwa!
Promocja to będzie nawet po
> 2 zł niedługo . Więc po co przepłacać ...??
Dnia 2010-10-25 o godz. 13:45 ~z raportu napisał(a):
> tego popatrz jak telemedycyna poszła w 2 miechu 300 %
> zrobiła też stajnia GOA ale nie musisz kupowac przeciez
> zaraz 50 groszy
Nie trafione porównanie Telemedycyna poszła w ofercie prywatnej jaj swieże bułeczki była nawet redukcja a tu chcieli sprzedać 200 000 sprzedali 150 000 to o czymś to świadczy . Kupujcie , kupujcie przecież to jedyna okazja niżej nie będzie ..;-)
Dnia 2010-10-25 o godz. 13:58 ~detektyw napisał(a):
> Dnia 2010-10-25 o godz. 13:45 ~z raportu napisał(a):
> > tego popatrz jak telemedycyna poszła w 2 miechu
> 300 %
> zrobiła też stajnia GOA ale nie musisz
> kupowac przeciez
> zaraz 50 groszy
Nie trafione
> porównanie Telemedycyna poszła w ofercie prywatnej jaj
> swieże bułeczki była nawet redukcja a tu chcieli sprzedać
> 200 000 sprzedali 150 000 to o czymś to świadczy .
> Kupujcie , kupujcie przecież to jedyna okazja niżej nie
> będzie ..;-)
co to ma do rzeczy capie, bo nie wiem.....poszła kurwo bo psem poszczuje......
Dnia 2010-10-25 o godz. 14:06 ~lesio napisał(a):
> Dnia 2010-10-25 o godz. 13:58 ~detektyw napisał(a):
> > Dnia 2010-10-25 o godz. 13:45 ~z raportu
> napisał(a):
> > tego popatrz jak
> telemedycyna poszła w 2 miechu
> 300 %
>
> zrobiła też stajnia GOA ale nie musisz
> kupowac
> przeciez
> zaraz 50 groszy
Nie trafione
> > porównanie Telemedycyna poszła w ofercie prywatnej
> jaj
> swieże bułeczki była nawet redukcja a tu
> chcieli sprzedać
> 200 000 sprzedali 150 000 to o
> czymś to świadczy .
> Kupujcie , kupujcie przecież
> to jedyna okazja niżej nie
> będzie ..;-)
co to ma
> do rzeczy capie, bo nie wiem.....poszła kurwo bo psem
> poszczuje......
Lesiu panuj nad sobą .. Lesiu , balu , nietoperz itp ..