Czemu nie jestem zdziwiony?! Przy okazji, pozdrawiam kupujących powyżej 2,10 - możecie zapomniec o swoich pieniążkach, Techmex już nigdy tej ceny nie ujrzy. Teraz powrót na 1,65 i tam można spekulacyjnie kupic parę kilo, by was ubrac na następnej podbitce!Czuwaj!
Dnia 2010-10-25 o godz. 10:04 ~takitam napisał(a):
> Radzę zwrócić uwagę na wolumen transakcji, spadkowe po
> kilkaset akcji, wzrostowe kilkanaście, kilkadziesiąt
> tysięcy.
jest takie powiedzenie: sprzedaj akcje jak jest wielka euforia a kupuj jak się krew leje. tu się krew leje nic dodac nic ujac....
Proszę zwróćcie uwagę że nikt oprócz porozumienia SII nie przekroczył w tym roku 5%. Przy tym kursie 5% to nie są duże pieniądze. Nie widać żeby jakiś "grubas" zbierał tylko drobni inwestorzy się przerzucają. Czysta spekulacja. Skoro Pani Prezes tak wierzy w spółkę to dla czego nie dokupuje na syna na Teran na przykład? To byłby jakiś prawdziwie pozytywny sygnał położyć własne pieniądze no bo jak są tacy mocni inwestorzy to można je łatwo podwoić czyż nie?
najpierw pierdolicie o wzrostach, później o spadkach i frajerach co kupili na górce a teraz sprzedają bo sami jesteście zasranymi frajerami którzy dzisiaj sprzedali
A ja wam powiem,że ze swojego doświadczenia na giełdzie w chwilach największego zwątpienia następuje nagły zwrot sytuacji.Tak będzie i tym razem bo zauważyłem w postach,że wielu osobom opadły już ręce.Może jeszcze jutro nieciekawie ale w piątek powinno się już zacząć................