w miejscu 11-12gr....
Osobiście wolałbym żeby zaczęło rosnąć, ale z drugiej strony chętnie jeszcze dokupię po 10gr (może się uda) lub 11gr
Pytanie do endriu : wchodziłem na strony Magma Films i oglądałem ich produkcje animowane.... trochę się zdziwiłem, bo w zakładce Development był oprócz filmu "Bug Muldoon" The Movie , osobny tytuł "Bug Muldoon" The Series - i tutaj moje pytanie : czy ja to przeoczyłem wcześniej czy to jest całkiem nowa pozycja?
Odpowiedz jak najszybciej bo stoję w kolejce na 10gr (chytrość hahaha) ale chętnie ustawię się na 11gr lub 12gr.....
przepraszam o BOSKI !!!ale jak nie znasz odpowiedzi na moje pytanie tomleczko,smoczek i lulu...Forum jest od dyskutowania a nie obrażania ... nie wiem więc pytam, nie wiesz to nie pisz, wiesz to napisza siedzę na VIV od 8gr.... a TYMIERNOTO?
http://www.magmaworld.com/home.html
w zakładce ANIMATION
w zakładce DEVELOPING
tam są rozwijane paski z tytułami
jest:
Bug Muldoon (The Mowie)
Bug Muldoon (The Series)
mm - jak w zamiarze będę miał sprzedaż, powiem. Powtarzam obecne poziomy cenowe nie interesują mnie!!!! Mamy poziomy zakupowe.
Jeszcze się taki nie urodził co za każdym razem trafia idealnie w dołek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zakres cenowy 9-11 dla inwestora nie ma najmniejszego znaczenia; są to tylko 2 grosze.
Rozumiem , zwracacie uwagę na zmienność % -)))
Do trzeźwo myślących. Kurs nie został spekulacyjnie wybity ! Rynek odczytał pozytywnie komunikaty.
A że infa są obecnie przyjazne ... . Co ciekawe obawiałem się, że będziemy świadkami spekulacyjnego zwalenia kursu.
mm- wiesz, że lubię fakty . W założeniach jest film animowany - szt . 1
Apetyt rośnie w miarę jedzenia...
Jak Ciufik zauważył - udana produkcja będzie owocowała kolejnymi. Ale czy BUG ... ?
Był drugi tom powieści ?
Marka VIV stanie się czytelną . Będzie to solidny PARTNER do przyszłych produkcji-
Reklamy, programy naukowe, seriale, itd.
Stworzony zespół młodych specjalistów będzie kipiał energią. Paru mistrzów wyłoni się z owej grupy - marka ,,Bagiński'' nie będzie wieczna ! Nowe ,,kapitały'' kreatywności zajmą miejsce.
Nie wykluczone, że na podobne miano czyha nasz kolega Ciufik.
Tylko czy pod nazwą VIV ?
Najważniejsze, że jest 5 sesji do końca października
Nazwałbym ten tydzień - tygodniem Mesnera -)))))
Moim skromnym zdaniem to gdyby doszło do nowej emisji (co jest b. dobre dla obecnych akcjonarjuszy) w/g zasady spółka podaje b. dobre info żeby byli chętni do objęcia nowej emisji0. I w tym widzę skok na 20gr. To jest minimalny plan na ten rok. W 2011 będziemy (przed zakończeniem produkcji filmy) handlowali złotówkami czego sobie i wszystkim akcjonariuszom zyczę.pozdr.ron.