• Jutro góra czy dół ? Autor: ~żabka [178.182.178.*]
    ...wróżki mile widziane... :-)
  • Re: Jutro góra czy dół ? Autor: ~mm [87.205.189.*]
    w miejscu 11-12gr....
    Osobiście wolałbym żeby zaczęło rosnąć, ale z drugiej strony chętnie jeszcze dokupię po 10gr (może się uda) lub 11gr
    Pytanie do endriu : wchodziłem na strony Magma Films i oglądałem ich produkcje animowane.... trochę się zdziwiłem, bo w zakładce Development był oprócz filmu "Bug Muldoon" The Movie , osobny tytuł "Bug Muldoon" The Series - i tutaj moje pytanie : czy ja to przeoczyłem wcześniej czy to jest całkiem nowa pozycja?
    Odpowiedz jak najszybciej bo stoję w kolejce na 10gr (chytrość hahaha) ale chętnie ustawię się na 11gr lub 12gr.....
  • Re: Jutro góra czy dół ? Autor: ~Torque [178.56.103.*]
    mm, czyli kris, mega leszczu, gdzie byłeś jak można było bez limitu kupić po 6, 7, 8? Po co mamisz ludzi miernoto?..
    przepraszam o BOSKI !!!ale jak nie znasz odpowiedzi na moje pytanie tomleczko,smoczek i lulu...Forum jest od dyskutowania a nie obrażania ... nie wiem więc pytam, nie wiesz to nie pisz, wiesz to napisza siedzę na VIV od 8gr.... a TYMIERNOTO?
  • Re: Jutro góra czy dół ? Autor: ~Torque [178.56.103.*]
    siedzisz na nieświeżych jajach, krisie zwisie marny popisie, buahahahahahhhhhhhhhh
    Inteligencja ci się wylewa uszami
  • Re: Jutro góra czy dół ? Autor: ~Kris [94.254.138.*]
    mm puść link do The series...
  • Re: Jutro góra czy dół ? Autor: ~endiu prawdziwy [93.181.190.*]
    MM- nie mogę odpowiedzieć ....-))).

Ale podpowiem CI nie masz problemu 9,10,11,....

EP
  • Re: dół Autor: ~Kris [94.254.138.*]
    http://kino5dextreme.pl/

http://www.youtube.com/user/Kino5DExtreme
    http://www.magmaworld.com/home.html
    w zakładce ANIMATION
    w zakładce DEVELOPING
    tam są rozwijane paski z tytułami
    jest:
    Bug Muldoon (The Mowie)
    Bug Muldoon (The Series)
    Do Endriu : myślisz,że będzie spadać do 9gr ???I kto tak myśli? Ty, taki optymista?Czy to Ty wywaliłeś w piątek 450K w ratach , po 11gr?
  • Re: Jutro góra czy dół ? Autor: ~trzeźwy [46.112.82.*]
    http://www.virtualvision.tv/raportybiezace2010.html

Z raportu wynika, że najlepszy czas na zakupy będzie w 2 kw. 2011 a nie teraz po 100% spekulacyjnej podbitce
  • Re: Jutro góra czy dół ? Autor: ~uff [91.94.108.*]
    na przełomie listopada i grudnia kupicie po 2-3 grole, kiedy okaże się, że nici z filmu i nowa emisja
  • Re: Jutro będzie przepięknie... jutro bedzie normalnie ! Autor: endriu prawdziwy [79.184.102.*]
    mm - jak w zamiarze będę miał sprzedaż, powiem. Powtarzam obecne poziomy cenowe nie interesują mnie!!!! Mamy poziomy zakupowe.

Jeszcze się taki nie urodził co za każdym razem trafia idealnie w dołek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Zakres cenowy 9-11 dla inwestora nie ma najmniejszego znaczenia; są to tylko 2 grosze.
    Rozumiem , zwracacie uwagę na zmienność % -)))

Do trzeźwo myślących. Kurs nie został spekulacyjnie wybity ! Rynek odczytał pozytywnie komunikaty.
    A że infa są obecnie przyjazne ... . Co ciekawe obawiałem się, że będziemy świadkami spekulacyjnego zwalenia kursu.

mm- wiesz, że lubię fakty . W założeniach jest film animowany - szt . 1
    Apetyt rośnie w miarę jedzenia...
    Jak Ciufik zauważył - udana produkcja będzie owocowała kolejnymi. Ale czy BUG ... ?
    Był drugi tom powieści ?

Marka VIV stanie się czytelną . Będzie to solidny PARTNER do przyszłych produkcji-
    Reklamy, programy naukowe, seriale, itd.

Stworzony zespół młodych specjalistów będzie kipiał energią. Paru mistrzów wyłoni się z owej grupy - marka ,,Bagiński'' nie będzie wieczna ! Nowe ,,kapitały'' kreatywności zajmą miejsce.
    Nie wykluczone, że na podobne miano czyha nasz kolega Ciufik.
    Tylko czy pod nazwą VIV ?

Najważniejsze, że jest 5 sesji do końca października
    Nazwałbym ten tydzień - tygodniem Mesnera -)))))

PZDR cierpliwych INWESTORÓW

EP
  • Re: Jutro będzie przepięknie... jutro bedzie normalnie ! Autor: ~Mesner [213.77.101.*]
    Uwaga rozpoczynamy czwarty tydzień w konsolidacji :))

Pozdrawiam
  • Re: Jutro góra czy dół ? Autor: ~444 [188.33.56.*]
    a może czwarty tydzień dystrybucji ?
  • Re: Jutro góra czy dół ? Autor: endriu prawdziwy [83.23.13.*]
    A nie jest tak że wygląda na to że rynek jest wyprzedany ?!
    Papier znalazł się w silnych rękach.
  • Re: Jutro góra czy dół ? Autor: ~RON [83.9.107.*]
    Moim skromnym zdaniem to gdyby doszło do nowej emisji (co jest b. dobre dla obecnych akcjonarjuszy) w/g zasady spółka podaje b. dobre info żeby byli chętni do objęcia nowej emisji0. I w tym widzę skok na 20gr. To jest minimalny plan na ten rok. W 2011 będziemy (przed zakończeniem produkcji filmy) handlowali złotówkami czego sobie i wszystkim akcjonariuszom zyczę.pozdr.ron.
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.