• Pytanie do tych ktorzy niedawno kupili. Autor: ~Paweł. [86.41.91.*]
    Co sie stanie z krową która zerzre za dużo koniczyny???? Gazy wyprodukowane przy trawieniu mogą spowodować rozerwanie zwierzęcia na strzępy.
    Jeszcze raz powtarzam- kupileś? zarobiłeś? to chodu!!!!!!! Ta spółka rosła przez ostatni rok,ja sam kupilem po 2,80zl i niestety sprzedałem po 9.Nie liczyłbym na zachowanie cyfry dwuliczbowej w nadchodzącym miesiącu. Od straty 10% bardziej boli strata 20% itd przerabiałem to kiedys na elektrimie. Wolna wola.Powodzenia.
  • Re: Pytanie do tych ktorzy niedawno kupili. Autor: ~Pershing [178.73.63.*]
    stracą częśc pieniędzy na 100 % , bo teraz się nie kupuje ja zarobiłem na tym 200 % na czysto i jestem zadowolony chociaż zarobiłbym 300 % gdybym wyszedł na samym szczycie a teraz papier jest przeszacowany i albo trend się zmienił albo buduje kolejną bazę do kolejnych wzrostów, w najbliższym czasie nie mam mowy o przebiciu lokalnego szczytu 20 zł.W najbliższym czasie żyd będzie rósl i najpradopodobniej magellan bo tam wychodzi pięknie ze zdrowej bazy i tam czeka akcjonariuszy zarobek rzędu przynajmniej kilkaset procent od tego momentu.Ja już akumuluje magellana zresztą mam od 17 ale teraz zbieram bo pewnie bedzie i ze 150 zł
  • Re: Pytanie do tych ktorzy niedawno kupili. Autor: ~kamil. [82.16.200.*]
    ale pierdoly piszecie,jaka przeszacowania????? c/wk ponizej 4, gdzie tu przeszacowanie,jak nie chcecie kupowac to nie kupucie,nie rozumiem po co zasmiecacie forum tymi bzdurami
  • Re: Pytanie do tych ktorzy niedawno kupili. Autor: ~uhu [87.206.24.*]
    Pershit mam do cidbie tylko jedno pytanie: co to jest cyfra dwuliczbowa?
  • Re: Pytanie do tych ktorzy niedawno kupili. Autor: ~Pershing [178.73.63.*]
    topnieje wam kapitał podwójnie i ja to wiem.A ja mówiłem że to był już szczyt
  • Re: Pytanie do tych ktorzy niedawno kupili. Autor: ~uhu [87.206.24.*]
    Dnia 2010-10-25 o godz. 17:29 ~Pershing napisał(a):
    > topnieje wam kapitał podwójnie i ja to wiem.A ja mówiłem że
    > to był już szczyt

Że co? Cyfra dwuliczbowa to jest szczyt?
    To chyba szczyt głupoty, Pershit!
[x]
MWTRADE 2,33% 4,40 2025-09-25 12:57:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.