• DO_NInja :-) Autor: ~Ninio [87.207.202.*]
    TAK - masz rację, nie naganiasz na spadek, nie namawiasz do zakupu badziewia na którym jesteś umoczony ....
    Pełen szacun - tylko za co ?
    Nie padnie tu wypowiedź w Twoim stylu "BUHAHAHAHA", ale jeśli umoczyłeś i przegapiłeś zakup - nie narzekaj. Może przyszedł czas na mały odpoczynek, reklejksję i odrobienie lekcji ? Rób jak uważasz Ninja. Zresztą sądząc po wpisach i stylu - nie masz więcej niż kilka tysięcy na inwestycje - kiedyś też tak miałem, ale nie narzekaj jak z tysięcy nie zrobiłęś setek tysięcy - na to potrzeba czasu ! Ale jesteśjeszcze bardzo młody - więc w pełni pokory nie walcz z rynkiem tylko z nim płyń.
    ps: możesz na mnie wyypisywać co chcesz - ale za poradę nie kasuje nic, masz to darmo i tylko czy zrozumiesz ???? Odpowiedz sobie sam.
    Pozdrawiam prawdziwych inwestorów
  • Re: DO_NInja :-) Autor: ~Ninja [178.73.63.*]
    brałem po 5 sprzedawałem po 17 i po 15 czy masz coś jeszcze do powiedzenia- kilkaset procent jestem do przodu.A teraz ten papier nie będzie rosł
  • Re: DO_NInja :-) Autor: ~Ninja [178.73.63.*]
    teraz będzie magellan rosł, wychodzi właśnie z bazy
  • Re: DO_NInja :-) Autor: ~DO Naciągacz NInija [80.53.21.*]
    Kolego - nie ujadaj tylko wskakuj na swojego magellana i co ta mjeszcze chcesz - tylko nie naciągaj rzeczywistości. TY PERSCHINGU - kłamliwy !!!! Ukrywasz się a IP nie kłamie !
[x]
MWTRADE 3,64% 4,56 2025-09-26 16:29:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.