Infa są obiecujące, w szczególności zapowiedź poprawy marż, co było dotąd słabą stroną tej spółki. Prezes nie powiedział jednak jeszcze jednej ważnej rzeczy... niedługo będzie info
Musi być dobrze, sporo zainwestowałem w te spółkę... Już jestem ciekawy następnego tygodnia. Wierze we wzrosty, a marzy mi się 40-43gr za akcje. Pozdro
Prezes uśmiechnięty, pełny portfel zamówień, może Wasko coś jeszcze dorzuci, być może wkrótce zlecenia dla armii - oj pięknie się to wszystko zapowiada, w poniedziałek sprzedaje GPH bo coś się zaczyna kisić i dokupuje SSI. Póki tanio :)
No faktycznie członek zarządu i osoba z dostępem do poufnych informacji kupiły 100.000 i 116.000 akcji po cenie 0,16zł za akcje. Kurcze przed otwarcie załączników byłem tym ucieszony, ale trochę niepokoi mnie cena 0,16zł. Przecież teraz mamy 0,31-0,33zł za akcje. Mam nadzieje ze nie będą realizowali zysków już teraz. Co o tym myslicie? Ja wierze w spółkę. Pozdro
Dla mnie to trochę dziwne. Ktoś sprzedał śmieszne ilości akcji po śmiesznej cenie, nie wiem o co tu chodzi, czy celem tego jest obniżenie kursu? To się nie trzyma kupy, spółka jest super, a wzrosty dopiero przed nią
jedynym celem są pieniądze... osobiście sądzę, że ta wiadomość nie ma większego znaczenia i tyle, początek tego tygodnia pokaże na co można liczyć na papierach SSI... czekać, nie spekulować, po takich informacjach kierunek jest oczywisty
to są akcje z tej emisji motywacyjnej spółka o tym informowała przedział był 0,10 - 0,16 dla kluczowych pracowników dla spółki ale było tego chyba raptem 3 mln