nic się nie szykuje.Brak płynności na spółce,brak zainteresowania.Trzeba wychodzić,spółka przespała hossę,pewnie może być korekta.Bedzie potrzebna kasa na kupowanie w dołkach ale już innych społek które po korekcie będą rosły a nie stały w miejscu jak MOJ.
spółka dobra ale nie ma na niej w ogóle ruchu i brak zainteresowania tą spółką.Niestety mam akcje MOJA ale na lokacie w banku więcej bym zarobił.Spólka od początku hossy stoi w miejscu,to jest zamrożenie kasy.
chyba kolego zartujesz nie widzisz wykresu.chyba rok temu brallem po tych cenach.a w kilka dni wjechal na 5 zl i jeszcze raz byla podbitka pow.4.malerzy byli zdziwieni-nie mieli zadnych cynkow z warszawki.dalej uwazam ze jest b.tanio-a pod skrzydlami fasingu bedzie ttylko dobrze.chociaz prezes moja-kosecki to figurant.pytanie podstawowe-kiedy fasing odda mojowi srodki uzyskane z ipo-20 mln wraz z odsetkami i kedy na czele firmy stanie ktos z glowa-a nie pelniacy role krowy dojnej poslaniec.naprawde wegiel jeszcze bedzie potrzebny.i maszyny do kopaln w polsce.rosji czy ukrainie tym bardziej/pozdro
kolego wybicie to było jednorazowe i to chyba pod wpływem naganiania na to na forach.A do wzrostu kursu takiego jaki był nie jest potrzebna duża kasa.Taki wyskok jak był o niczym nie świadczy i drobni gracze mogli to podnieść.Na chwile obecną jest za dużo pytań bez odpowiedzi a które sam zadałeś.Obawiam się żeby ta spółka nie przespała kolejnych wzrostów.Co do spadków to nie wydaje mi się,no chyba że będzie korekta na całym rynku ale to już wtedy wszystko leci.
Dnia 2010-10-22 o godz. 14:40 eldomo napisał(a):
> Kto co tu kombinuje?? Zjazd czy podpucha??
brac nie gadac ,ludzie hossa przed nami ,teraz sprzedawac to trzeba byc ......