Cześć Meśka :) ano cóż, pewnie niedługo słychać będzie płacz ubranych powyżej 2,3zł. Ja niestety tym razem zostałem praktycznie bez akcji na peronie. I tak bywa. Pozdrawiam
realizacja zysków powiadasz? hehehe jak realizacja zysków to udanych zakupów życzę z całego serca. Po ile sprzedasz? Po 1,65? Nieźle jak na kupione po 2,43.
Nie zrozum mnie źle, naprawdę życzę Ci jak najlepiej, a napisałam to żeby przestrzec tych nowych, że na techmexie są lipne infa, a później płacz leszcze, że zostali oszukani.
Zauważ, że odpowiedziałam ci kulturalniej niż Ty mi- pozdrawiam
korekta musiała wystąpić, bo na papierze panuje strach...
kilka dni przed tym wzrostem zrobiono niezłe czyszczenie, praktycznie został wyczyszczony arkusz kupna
więc teraz kiedy można sprzedać powyżej 2... chętnie wyskakują, a to tylko przystanek... pozdrawiam
Marcinie widzisz jakie teorie spiskowe sobie budują, że to przez wpisy na forum uwalanie. Zaraz będą nas wyzywać, chociaż nie naganiamy na spadki.
Powiem jeszcze raz- życzę techmexowi jak najlepiej, a inwestującym w niego krociowych zysków. Ja już dawno napisałam na tym forum, że wychodzę. Wejdę dopiero wtedy kiedy będę pewna, że nie będzie likwidacji.
Manipulacje SII i manipulacje informacjami uczynią z co niektórych bankrutów i osoby te powinny o tym wiedzieć.
Pozdrawiam wszystkich
.... wyszłaś z texa??? A tak gnoiłaś ludzi na tym forum od mend i chorych leszczy ich wyzywałaś jeżeli mieli inne zdanie od ciebie... taka byłaś zachwycona texem... to znaczy, że wtedy kiedy pisałaś pozytywnie o texie to w tym samym czasie wychodziłaś z papierów teraz odwrotnie ponieważ chcesz wejść.... daj sobie spokój z twórczością na tym forum.....
Dnia 2010-10-22 o godz. 11:51 ~Jony napisał(a):
> .... wyszłaś z texa??? A tak gnoiłaś ludzi na tym forum od
> mend i chorych leszczy ich wyzywałaś jeżeli mieli inne
> zdanie od ciebie... taka byłaś zachwycona texem... to
> znaczy, że wtedy kiedy pisałaś pozytywnie o texie to w tym
> samym czasie wychodziłaś z papierów teraz odwrotnie
> ponieważ chcesz wejść.... daj sobie spokój z twórczością na
> tym forum.....
Wyszła bo ma coś takiego o czym wielu nie słyszało - rozum i nigdy nikogo nie gnoiła i nie wyzywała, mało tego, jak wyszła to o tym napisała. Sam uważałem że powinno być dobrze na Texie i sam sporo na nim grałem z pozytywnym skutkiem. Zarzucić Meśce naganiactwo to podłość i bezczelność, bo nigdy tego nie robiła. Poczytaj sobie twórczości t.ziuber i techo i porównaj do merytorycznych wypowiedzi Meśki.
Dnia 2010-10-22 o godz. 11:51 ~Jony napisał(a):
> .... wyszłaś z texa??? A tak gnoiłaś ludzi na tym forum od
> mend i chorych leszczy ich wyzywałaś jeżeli mieli inne
> zdanie od ciebie... taka byłaś zachwycona texem... to
> znaczy, że wtedy kiedy pisałaś pozytywnie o texie to w tym
> samym czasie wychodziłaś z papierów teraz odwrotnie
> ponieważ chcesz wejść.... daj sobie spokój z twórczością na
> tym forum.....
Posłuchaj Jony- nie kłam bezczelnie! Jestem zrównażoną i normalną osobą i nikogo nie wyzywałam, jeżeli nie ubliżał mi w twoim stylu. Tobie nic nie odpowiem, bo jesteś nikim- zakompleksionym dupkiem wyzywającym innych na forach, a takich nie lubię.
Co do mojej historii z texem to grałam na nim długo i w momencie kiedy zobaczyłam, że moja hipoteza sie nie sprawdzi sprzedałam. Nie dałam się namówić do SII i tego nie żałuję, brzydzę się manipulowaniem ludźmi i wykorzystywaniem tego. W tym wypadku zadziałała moja kobieca intuicja, poza tym od kilkunastu lat uczestniczę w grze na GPW i nie jedno już widziałam, więc ciężko mnie skusić na plewy.
I jeszcze jedno to ty daj sobie spokój z twórczością na tym forum. Wejdę w texa jak będzie to racjonalnie, ponieważ tak jak napisał Marcin - używam rozumu!!! Zresztą po jego wpisie widzę, że on również używa tego najważniejszego ludzkiego organu.
Marcinie dziękuję Ci za obronę mojej osoby. Pozdrawiam wszystkich :-))))
Diś nie sądę aby yło to wychodzenie kogokolwiek. Po nagonce na forum ewidentnie widać iż ci co sprzedali chcą teraz uwalić kurs. Tutejsza drobnica jest podatna na sugestie i z byle powodu panikuje. Ludzi tutaj urabia się jak glinę. Wystarczy parę głupich postów i pozamiatane.
Nie wierzę, że ktokolwiek podejmuje decyzję na podstawie jakiegoś głupiego posta na forum. A jeżeli nawet ktoś taki się znajdzie, to nie powinno to mieć większego wpływu na kurs - nie piszę o chwilowych spadkach/wzrostach o kilka groszy, bo to żadna zmiana.
I zgadzam się z przedmówcą, że jest to realizacja zysku. masa kótkoterminowców kupiła wczoraj, czy w zeszłym tygodniu i teraz wywalają, sądząc, że złapali byka za rogi...
Spokojnie, jeszcze kilka inf przed nami :) Chyba nikt nie wierzył, że za jednym pociągnięciem urosłoby do tych 5zł... Trzeba strząsnąć z papiera nadmiar few-daytradowców. żeby miał kto kupować za tydzień.
naganiacze na spadki, którzy chcą uwalić kurs, uważają że teraz jest za drogo...ale dla nich nigdy nie będzie za tanio, więc wskoczą dopiero po którychś z kolei górnych widłach...
Całe postępowanie jest przeciągane po to,żeby był czas dla niektórych
do wywalenia papiera.Teorie spiskowe o odbieraniu taniej szybko
znikną,jak bańka mydlana...tylko będzie wyrok i widły na -50% przez pół dnia.
Pozdro:)
Pamiętam jak tex był po 9.xx i mówiło się o upadłości....
jakie były wyzwiska...naganiacze,chcą taniej odebrać,debile,mąciciele
itd...Kolejny raz życie wszystko zweryfikuje i odsieje dawców kapitału...niestety.
Autor: ~Morris [79.188.143.*], 2010-10-22 09:38
Nie wierzę, że ktokolwiek podejmuje decyzję na podstawie jakiegoś głupiego posta na forum. A jeżeli nawet ktoś taki się znajdzie, to nie powinno to mieć większego wpływu na kurs - nie piszę o chwilowych spadkach/wzrostach o kilka groszy, bo to żadna zmiana.
I zgadzam się z przedmówcą, że jest to realizacja zysku. masa kótkoterminowców kupiła wczoraj, czy w zeszłym tygodniu i teraz wywalają, sądząc, że złapali byka za rogi...
Spokojnie, jeszcze kilka inf przed nami :) Chyba nikt nie wierzył, że za jednym pociągnięciem urosłoby do tych 5zł... Trzeba strząsnąć z papiera nadmiar few-daytradowców. żeby miał kto kupować za tydzień.
No właśnie,sami znawcy mechanizmów giełdy.Najlepsze jest to z 5 zł:)
Pozdrawiam:)
Nie WIEM tylko PAMIĘTAM.Potrafisz jeden z drugim przeczytać jedno zdanie
ze zrozumieniem? O co ja pytam..to przecież forum bankiera.Zaraz zaczną
pisać,że ktoś ten papier kupuje:) Ok,bez odbioru,bo po prostu nie ma sensu....
co wy bredzicie, poprostu teresce zabrakło parę groszy na podpaski i tam jakieś duperele stąd ta mała zwałka... a ogólniej na zamknięcie zobaczymy kurs powyżej wczorajszego, tak więc nie przebierajcie nóżkami lecz bądzcie jak tytan twardzi
Wymądrza się? No cóż, zastanów się lepiej jak to będzie jak mądrzejsi odejdą z forum i zostaną same barany i naganiacze :D A może dzięki temu że czasem ktoś mądrzejszy napisze, to ktoś głupszy się zastanowi. Ale niestety nawet jak widać nawet inteligencji można zazdrościć...