• klasyka na techmexie Autor: ~meśka [89.151.17.*]
    ... podbitka i wywalanie. Starsi techmexowcy wiedzą o czym mówię, a młodsi właśnie przechodzą lekcje. Ciekawe kto tym razem chciał wyjść. Tereska?
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~leszcz [95.40.95.*]
    już nie kompromituj się kobieto.... realizacja zysków po prostu...
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~marcin [89.73.40.*]
    Cześć Meśka :) ano cóż, pewnie niedługo słychać będzie płacz ubranych powyżej 2,3zł. Ja niestety tym razem zostałem praktycznie bez akcji na peronie. I tak bywa. Pozdrawiam
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~meśka [89.151.17.*]
    realizacja zysków powiadasz? hehehe jak realizacja zysków to udanych zakupów życzę z całego serca. Po ile sprzedasz? Po 1,65? Nieźle jak na kupione po 2,43.
    Nie zrozum mnie źle, naprawdę życzę Ci jak najlepiej, a napisałam to żeby przestrzec tych nowych, że na techmexie są lipne infa, a później płacz leszcze, że zostali oszukani.
    Zauważ, że odpowiedziałam ci kulturalniej niż Ty mi- pozdrawiam
    na texie jestem już wieeele miesięcy.... jak nie rozumiesz, że po wzroście o 40% część kapitału musi odpłynąć to już nie moja wina....

a to, że Ty wyszłaś, to nie znaczy, że teraz każdy wzrost to jest ubieranie...
    korekta musiała wystąpić, bo na papierze panuje strach...
    kilka dni przed tym wzrostem zrobiono niezłe czyszczenie, praktycznie został wyczyszczony arkusz kupna
    więc teraz kiedy można sprzedać powyżej 2... chętnie wyskakują, a to tylko przystanek... pozdrawiam
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~meśka [89.151.17.*]
    Marcinie widzisz jakie teorie spiskowe sobie budują, że to przez wpisy na forum uwalanie. Zaraz będą nas wyzywać, chociaż nie naganiamy na spadki.
    Powiem jeszcze raz- życzę techmexowi jak najlepiej, a inwestującym w niego krociowych zysków. Ja już dawno napisałam na tym forum, że wychodzę. Wejdę dopiero wtedy kiedy będę pewna, że nie będzie likwidacji.
    Manipulacje SII i manipulacje informacjami uczynią z co niektórych bankrutów i osoby te powinny o tym wiedzieć.
    Pozdrawiam wszystkich
  • HA HA HA meśka jesteś rozbrajająco śmieszna.... Autor: ~Jony [91.94.254.*]
    .... wyszłaś z texa??? A tak gnoiłaś ludzi na tym forum od mend i chorych leszczy ich wyzywałaś jeżeli mieli inne zdanie od ciebie... taka byłaś zachwycona texem... to znaczy, że wtedy kiedy pisałaś pozytywnie o texie to w tym samym czasie wychodziłaś z papierów teraz odwrotnie ponieważ chcesz wejść.... daj sobie spokój z twórczością na tym forum.....
  • Re: HA HA HA sam jesteś mały jasiu śmieszny Autor: ~marcin [89.73.40.*]
    Dnia 2010-10-22 o godz. 11:51 ~Jony napisał(a):
    > .... wyszłaś z texa??? A tak gnoiłaś ludzi na tym forum od
    > mend i chorych leszczy ich wyzywałaś jeżeli mieli inne
    > zdanie od ciebie... taka byłaś zachwycona texem... to
    > znaczy, że wtedy kiedy pisałaś pozytywnie o texie to w tym
    > samym czasie wychodziłaś z papierów teraz odwrotnie
    > ponieważ chcesz wejść.... daj sobie spokój z twórczością na
    > tym forum.....
    Wyszła bo ma coś takiego o czym wielu nie słyszało - rozum i nigdy nikogo nie gnoiła i nie wyzywała, mało tego, jak wyszła to o tym napisała. Sam uważałem że powinno być dobrze na Texie i sam sporo na nim grałem z pozytywnym skutkiem. Zarzucić Meśce naganiactwo to podłość i bezczelność, bo nigdy tego nie robiła. Poczytaj sobie twórczości t.ziuber i techo i porównaj do merytorycznych wypowiedzi Meśki.
  • Re: do śmiesznego małego Jasia kłamczuszka Autor: ~meśka [89.151.17.*]
    Dnia 2010-10-22 o godz. 11:51 ~Jony napisał(a):
    > .... wyszłaś z texa??? A tak gnoiłaś ludzi na tym forum od
    > mend i chorych leszczy ich wyzywałaś jeżeli mieli inne
    > zdanie od ciebie... taka byłaś zachwycona texem... to
    > znaczy, że wtedy kiedy pisałaś pozytywnie o texie to w tym
    > samym czasie wychodziłaś z papierów teraz odwrotnie
    > ponieważ chcesz wejść.... daj sobie spokój z twórczością na
    > tym forum.....

Posłuchaj Jony- nie kłam bezczelnie! Jestem zrównażoną i normalną osobą i nikogo nie wyzywałam, jeżeli nie ubliżał mi w twoim stylu. Tobie nic nie odpowiem, bo jesteś nikim- zakompleksionym dupkiem wyzywającym innych na forach, a takich nie lubię.
    Co do mojej historii z texem to grałam na nim długo i w momencie kiedy zobaczyłam, że moja hipoteza sie nie sprawdzi sprzedałam. Nie dałam się namówić do SII i tego nie żałuję, brzydzę się manipulowaniem ludźmi i wykorzystywaniem tego. W tym wypadku zadziałała moja kobieca intuicja, poza tym od kilkunastu lat uczestniczę w grze na GPW i nie jedno już widziałam, więc ciężko mnie skusić na plewy.
    I jeszcze jedno to ty daj sobie spokój z twórczością na tym forum. Wejdę w texa jak będzie to racjonalnie, ponieważ tak jak napisał Marcin - używam rozumu!!! Zresztą po jego wpisie widzę, że on również używa tego najważniejszego ludzkiego organu.

Marcinie dziękuję Ci za obronę mojej osoby. Pozdrawiam wszystkich :-))))
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~tik tak [213.134.185.*]
    klasyczne odbieranie przed wyrokiem
    prezciez spokojnie mogli podciagnac do 3 zeta
    i wtedy wywalac :-)
    jakby chcieli sie pozbywac akcji
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~aron [77.253.157.*]
    Diś nie sądę aby yło to wychodzenie kogokolwiek. Po nagonce na forum ewidentnie widać iż ci co sprzedali chcą teraz uwalić kurs. Tutejsza drobnica jest podatna na sugestie i z byle powodu panikuje. Ludzi tutaj urabia się jak glinę. Wystarczy parę głupich postów i pozamiatane.
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~Morris [79.188.143.*]
    Nie wierzę, że ktokolwiek podejmuje decyzję na podstawie jakiegoś głupiego posta na forum. A jeżeli nawet ktoś taki się znajdzie, to nie powinno to mieć większego wpływu na kurs - nie piszę o chwilowych spadkach/wzrostach o kilka groszy, bo to żadna zmiana.

I zgadzam się z przedmówcą, że jest to realizacja zysku. masa kótkoterminowców kupiła wczoraj, czy w zeszłym tygodniu i teraz wywalają, sądząc, że złapali byka za rogi...
    Spokojnie, jeszcze kilka inf przed nami :) Chyba nikt nie wierzył, że za jednym pociągnięciem urosłoby do tych 5zł... Trzeba strząsnąć z papiera nadmiar few-daytradowców. żeby miał kto kupować za tydzień.
    naganiacze na spadki, którzy chcą uwalić kurs, uważają że teraz jest za drogo...ale dla nich nigdy nie będzie za tanio, więc wskoczą dopiero po którychś z kolei górnych widłach...
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~yhm [10.5.47.*]
    Całe postępowanie jest przeciągane po to,żeby był czas dla niektórych
    do wywalenia papiera.Teorie spiskowe o odbieraniu taniej szybko
    znikną,jak bańka mydlana...tylko będzie wyrok i widły na -50% przez pół dnia.
    Pozdro:)
  • Re: klasyka na techmexie Autor: kkot [178.56.169.*]
    ciekawe czy CALATRAWA zna raport biegłego
    Pamiętam jak tex był po 9.xx i mówiło się o upadłości....
    jakie były wyzwiska...naganiacze,chcą taniej odebrać,debile,mąciciele
    itd...Kolejny raz życie wszystko zweryfikuje i odsieje dawców kapitału...niestety.
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~Morris [79.188.143.*]
    Mówią, że giełda jest nieprzewidywalna, a tu proszę - sami wszystkowiedzący
    Autor: ~Morris [79.188.143.*], 2010-10-22 09:38
    Nie wierzę, że ktokolwiek podejmuje decyzję na podstawie jakiegoś głupiego posta na forum. A jeżeli nawet ktoś taki się znajdzie, to nie powinno to mieć większego wpływu na kurs - nie piszę o chwilowych spadkach/wzrostach o kilka groszy, bo to żadna zmiana.

I zgadzam się z przedmówcą, że jest to realizacja zysku. masa kótkoterminowców kupiła wczoraj, czy w zeszłym tygodniu i teraz wywalają, sądząc, że złapali byka za rogi...
    Spokojnie, jeszcze kilka inf przed nami :) Chyba nikt nie wierzył, że za jednym pociągnięciem urosłoby do tych 5zł... Trzeba strząsnąć z papiera nadmiar few-daytradowców. żeby miał kto kupować za tydzień.

No właśnie,sami znawcy mechanizmów giełdy.Najlepsze jest to z 5 zł:)
    Pozdrawiam:)
  • Re: yhm Autor: ~takitam [79.163.105.*]
    A ty oczywiście jesteś najmądrzejszy i wszystko wiesz lepiej od pozostałych mędrców.
  • Re: yhm Autor: ~yhm [10.5.47.*]
    Nie WIEM tylko PAMIĘTAM.Potrafisz jeden z drugim przeczytać jedno zdanie
    ze zrozumieniem? O co ja pytam..to przecież forum bankiera.Zaraz zaczną
    pisać,że ktoś ten papier kupuje:) Ok,bez odbioru,bo po prostu nie ma sensu....
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~ginCIO [178.252.29.*]
    co wy bredzicie, poprostu teresce zabrakło parę groszy na podpaski i tam jakieś duperele stąd ta mała zwałka... a ogólniej na zamknięcie zobaczymy kurs powyżej wczorajszego, tak więc nie przebierajcie nóżkami lecz bądzcie jak tytan twardzi
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.61.143.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~marcin [89.73.40.*]
    Wymądrza się? No cóż, zastanów się lepiej jak to będzie jak mądrzejsi odejdą z forum i zostaną same barany i naganiacze :D A może dzięki temu że czasem ktoś mądrzejszy napisze, to ktoś głupszy się zastanowi. Ale niestety nawet jak widać nawet inteligencji można zazdrościć...
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~giez [95.160.18.*]
    Nie "wymądrza się" a jedynie spekuluje, wcześniej na wzrosty, teraz na spadki.
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~expert AT [83.216.64.*]
    lecicie w dol w poniedzialek, pozdrawiam
  • Re: klasyka na techmexie Autor: ~yhm [192.168.1.*]
    Gdzie GinCIO i inni wizjonerzy?:) Szczególnie Ci od przewidywania?:)
    Pluli jadem a teraz ogony pod siebie i ni ma...:|
[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.