• Fajnie Was Serdel patroszy:) Autor: ~ja [89.77.159.*]
    12.500.950 warrantów Chemosa wycenił na 2.220.000zł i szybciutko przekazał Omenixowi. To nawet lepsze niż sprzedaż ATE przez Atlantis po 15 gr.

"12.500.950 (słownie: dwanaście milionów pięćset tysięcy dziewięć set pięćdziesiąt) sztuk warrantów subskrypcyjnych emitowanych przez Spółkę Chemoservis-Dwory S.A. uprawniających do objęcia 12.500.950 (słownie: dwanaście milionów pięćset tysięcy dziewięćset pięćdziesiąt sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii D o wartości nominalnej 0,10zł (słownie: dziesięć groszy) każda akcja. Wartość ww. warrantów subskrypcyjnych została ustalona na kwotę 2.220.000zł (słownie: dwa miliony dwieście dwadzieścia tysięcy złotych). "

http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=11622&ncc_index=FNE&id_tr=1

• Re: Fajnie Was Serdel patroszy:) Autor: ~Leszczyk [84.10.246.*]
    dobrze zrobił, wycenił to na 7,2 mln zł i opłacił tym kapitał omenixa. dzieki temu wykarze w IV kw. zwiększenie wartości FONECO o 3,7 mln zł. Inaczej nie mógł tego przeszacować. Omenix w 100% należy do FONECO
  • Re: Fajnie Was Serdel patroszy:) Autor: ~ja [89.77.159.*]
    Do końca roku to pewnie sprzeda Omenix jakiemuś funduszowi Fred coś tam coś tam z siedzibą w Nikozji po jeszcze niższej cenie, a ten Fred z Nikozji wprowadzi Omenix na NC.
  • Re: Fajnie Was Serdel patroszy:) Autor: ~mateo [84.10.246.*]
    a po co spóła z warrantami na Chemoserwis miałaby wchodzić na NC?
  • Re: Fajnie Was Serdel patroszy:) Autor: ~ja [89.77.159.*]
    Jak to po co? Żeby oskubać naiwnych z kasy, przecież nie po to, żeby pozyskać kapitał na realną działalność. Po udanym debiucie i żniwach na kretynach papiery Chemosu zostałyby zapewne przekazane jakiemuś Starkowi Power czy innym Urlopom Space
  • Re: Fajnie Was Serdel patroszy:) Autor: ~dragonek43 [89.76.19.*]
    Dnia 2010-10-21 o godz. 18:57 ~ja napisał(a):
    > Jak to po co? Żeby oskubać naiwnych z kasy, przecież nie po
    > to, żeby pozyskać kapitał na realną działalność. Po udanym
    > debiucie i żniwach na kretynach papiery Chemosu zostałyby
    > zapewne przekazane jakiemuś Starkowi Power czy innym
    > Urlopom Space
    dobrze prawisz chlopie , patrowicz robi wszystko zebyscie zarobili ....zanim sie zorientujecie to foneco zostanie ogolocone ze wszystkich akcji i calej kaski na rzecz jakis frends investment :)
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.