• Cisz przed Burzą Autor: ~Tadek1979 [194.114.62.*]
    J.W
  • Re: Cisz przed Burzą Autor: ~mm [82.177.83.*]
    dlaczego po prawej na sprzedaży takie duże ilości?
  • Re: Cisz przed Burzą Autor: ~adam [85.222.3.*]
    bo to pewnie cisza przed zwała
  • Re: Cisz przed Burzą Autor: ~observer [83.4.175.*]
    bo aliory chcą kupić, ale nikt im nie chce oddać.
    czekali na 1,05, a odkupią po 2,05.
  • Re: Cisz przed Burzą Autor: ~tadek1979 [194.114.62.*]
    Dzisiaj chyba przełomowy moim zdaniem poinno przebić 1.6 jak myślicie.
  • Re: Cisz przed Burzą Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    narazie - wskaznik MACD przebicie niewyrazne ale po dzisiejszym dniu "moze byc" to sygnal kupna :) mysle ze zacznie sie koło 12

• Re: Cisz przed Burzą Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    no... cos tam dygło.... pierwszy raz od ... fiu fiu... :-)
    ale przy małym popycie często takie sygnały przechodzą prawie bez echa... potwierdzony jakimś mocnym infem... to kto wie :-)

pozdr
  • Re: Cisz przed Burzą Autor: ~nie notowany [77.254.119.*]
    Mam nadzieję że się nie mylisz . Jeżeli o 12-tej nie pojawią się wzrosty , to idę do proktologa sprawdzić jak mam głęboko całego beefsana?
    myślę, że Jony nie miał tu na myśli godziny 12-tej :-)
    tak patrzę na roczny wykres wolumenu i porównuję z MACD

nie jestem szpeniem od AT, i dawno zapomniałem wiele definicji, ale na chłopski rozum to jest taka jakby sinusoida o zmiennej wysokości fali...i w tym momencie zaczął się rysować jakby początek takiej fali... co sygnalizuje MACD.... i wcale nie oznacza to gwałtownych wzrostów... na razie to jest takie gromadzenie się materiału... a kumulacja nastepuje troszkę później i w tym czasie też mogą byc sesje ujemne :-)

jak to gdzies kiedyś piota1972 napisał "papier dla ..."
    i tu będzie "albo, albo"

:-)
    oczywiście nie tylko wysokość, ale i długość fali bywa zmienna :-)
    nie napisałem ze wystrzeli 20 % ale jakby było to +4-5 to to jyuz bedzie sygnał zakupu co moze przerodzic sie w euforie - obecnie to narazie dwie linie MACD zbiegaja sie i nic poza tym teraz musi byc to widoczne jak szybsza od dołu przebija wolniejsza ! myslałem ze po dzisiejszej sesji bedzie to juz widoczne ale najwyrazniej "grubasek" cos kombinuje - moze chce jeszcze troche ludzi zniechecic :) na moje oko jest narazie super :)
    sporo ludzi liczy na takie właśnie wzrosty...:-)

ja nie zakładam żadnego scenariusza...

jest jeden GA, który decyduje, jest rozgrywający, jest koncepcja gry... i na pewno jest kilku graczy na boisku, którzy chcą grać w inny sposób... ich sprawa... ja za mały jestem :-)

jak gra się fajnie rozwinie... super
    jak nie... trudno

gra bedzie napewno ciekawa :) - jak cos jet widoczne "wzorowo" to zanczy ze gruby i tak namiesza :) co do MACD to duzo osób widziało juz tam wzrost ja tez !! a tu sie nie zapowiada :) co nie znaczy ze np w poniedziałek go nie bedzie :)

pozyjemy zobaczymy ja tam moge czekac ....skoro podoba mu sie tak grac.. :P
    Jony... a ja ci hasłowo zapodam takie piosenkie...

i pod takie melodie nieco wygładzoną...

i tak pierwsza zwrotkę bym wstawił 16.08...
    drugą powiedzmy 01.09...
    trzecią cirka ebaut 07.09...
    a czwartą zwrotkę 23.09, no może nawet 15.10

jak się na takie cusik zapatrujesz? :-)

książkowe i za czyste to nie jest... no może poza czasem nagrania...:-)
    może nawet ciut grubą krechą maźnięte... ale by wychodziło... :-)

wychodziło by, że teraz powinno wychodzić ;-)

co sądzisz?

pozdr
    moze tez byc tak :)

dziwnie sa te zagrania "kogos" przez ostatnie 2 tygodnie ( patrzac na wskaznik MACD) ktos podbija kurs linie "prawie sie stykaja " a pozniej nastepuje mała zwałka i sie rozchodza :) ciekawe - albo ktos chce jeszcze mocniej schłodzic MACD albo RSI przed pewnie jakims duzym wystrzałem :) co do tego wystrzału to z dnia na dzien utwierdzam sie mocniej ze tak własnie bedzie kolejne opory na 1.9xx beda pekac jak zapałki !! mozliwe ze zacznie sie to własnie gdzies w okolicach raportów :) moze ktos chce uniknac spekulacji tylko potwierdzic wzrost wynikami !! kieds dałem taki link z wykresami wrecz takimi samymi i jezeli by je porównac tak nakładajac to idealnie pasuja :) trzecie moje spostrzezenie to takie ze nie było fałszywki w dól - ale te fałszywki 2 to mogło byc to zejscie do poziomu 1.32

robi sie ciekawie wrecz bardzo ciekawie - długo tego tak nie potrzymaja bo wkoncy zrobi pach !!

jesli ktos zna sie lepeij na falach eliota to prosze o wypowiedz jak to wyglada z tej strony
    Jestesmy teraz w A korekcyjnej ?? czy juz B moze ma jakis rys to niech wkleji i da lina :)
[x]
PBSFINANSE 0,00% 0,83 2026-05-14 15:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.