• kupowac po tej cenie ??????? Autor: ~kamil.,.. [82.16.200.*]
    tak sobie mysle jestem w plecy juz prawie 20 % jakies 4000 tys,patrzac na ostatni miesiac jutro powinno byc odbicie chociaz mam pesymistyczne nastawienie,jak by dokupic maly pakiet i sprzedac po 16,5 jesli sie uda mozna by zmnieszyc straty,albo calkiem wyp.......ic z tej spolki bo juz mnie chu... strzela,jak dlugo moze trwac ta korekta jesli to korekta,dzis do tak duzych spadkow niewatplie mialy negatywne nastroje na calym rynku,zobaczymy co bedzie jutro jesli nadal czerwien to trzeba sie dobrze zastanowic co robic dalej,jak obstawiacie jutrzejsza sesje?
  • Re: kupowac po tej cenie ??????? Autor: ~piotr2 [78.88.88.*]
    To jest giełda .Tani kupić drogo sprzedać. Myślę ,że do końca tygodnia będzie info , ale nie o kolejnej zawartej umowie ...
  • Re: kupowac po tej cenie ??????? Autor: ~piotr2 [78.88.88.*]
    To jest giełda .Tani kupić drogo sprzedać. Myślę ,że do końca tygodnia będzie info , ale nie o kolejnej zawartej umowie ... czas na zakup robi się dobry
  • Re: kupowac po tej cenie ??????? Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    A ja mam przeczucie, ze ktoś skupuje ze spółki i dowiemy się jeszcze w tym tygodniu o zakupie akcji przez kogoś z Zarządu.
  • Re: kupowac po tej cenie ??????? Autor: ~Pershing [178.73.63.*]
    sprzedać i kupic DGA tam odrobi się straty a twoje 4000 wpłynęło pewnie na mój rachunek tzn jutro wpłynie jak sprzedam PKC oczywiście z rana
  • Re: kupowac po tej cenie ??????? Autor: ~ccc [10.248.136.*]
    To było do tego objszczanego Pershinga.
[x]
MWTRADE -2,69% 3,62 2026-05-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.