• super spadki Autor: ~kmp [213.233.144.*]
    ta spolka to jakis zawalidroga ludzie kupuja a kurs w dol. i co? kiedy do gory ktos wie czy nadal bedziemy tak piep ... yc o tym jak to zaraz do gory wystrzeli co? hehe chlopcy od siedmiu bolesci. wielcy analitycy gdzie te wasze kokosy haha. a pan panie lipka to powiem ze pan jest LIPA i tyle !!!!
  • Re: super spadki Autor: ~lipka [79.191.205.*]
    przeciez mogles spokojie kupowac po 6 pln i sprzedac ponad 10 pln, gdzie byles jak spolka kosztowala 6, co nie zauwazales wtedy kompapu, tak wlasnie koncza dzieci ktore widza jak spolka roznie , z podniety kupuja akcje a pozniej nagle kurs spada i placz, pobaw sie zabawkami, od wrzesnia masz juz szkole otwarta i pani w pierwszej klasie spokojnie znajdze ci jakas maskotka
  • Re: super spadki Autor: ~kmp [137.43.126.*]
    no wlasnie tak zrobilem kupione po 7 sprzedane po 9.90 i to wszystko. moje zdanie jest takie ze spolka powinna juz dawno kosztowac 16 a nie jak do tej pory 8-10, a tego juz nie zauwazyles he? wielki znawca ... pffff.....
  • Re: super spadki Autor: ~sdc [79.191.205.*]
    pewnie ze zauwazylem, ale gdyby wszystko bylo takie proste to na gieldzie byliby sami milionerzy, na kompapie siedze juz drugi raz , za pierwszym razem czekalem dwa lata zeby akcje kupione za nieco powyzej 6 sprzedac za 22 do 24pn, teraz tez czeka mnie czekanie, tym razem troche krotsze, przejesie kontroli nad muza (walne niebawem) potem mam nadzieje kompap dostanie ozgraf, jeszcze do przejecia jest grand o czym lipka mowil w tvncnbc, 16 pln jeszce zobaczysz, ja czekam na wiecej, pozdrawiam, nie uwazam sie za wielkiego znawce, tutaj sie z toba zgodze
  • Re: super spadki Autor: ~kmp [213.233.144.*]
    hmmm ciekawe ile jeszcze bedziesz czekal ..... rok?
  • Re: super spadki Autor: ~sdc [79.191.205.*]
    ja tez nie wiem, ale mam czas
  • Re: super spadki Autor: ~kmp [188.141.89.*]
    HA HA HA HA I CO MOWILEM ZAJE..STA SPOLKA IDIOCI CO TRZYMAJA .......... I CO JAK FAJNIE WAM TA SPOLKA ROOOOSNIE JAKIE MACIE WIELKIE ZAROBKI HAHAHAHA ZNAWCY I CO CIERPICIE LESZCZE AAAA?
[x]
KOMPAP -1,60% 18,50 2026-05-19 15:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.