SSI zmniejszyło zaangażowanie, wywalając lekką ręką 100 000 akcji! Wiedzą już, że ukłądu nie będzie. To ostatni moment na sprzedaż akcji. Trudno się mówi, dzisiaj wywaliłem wszystko. Ale wam życzę wzrostów (modlitwa może pomoże).
Ale was sie tu zleciało. t.ziuber ma inne ip. Poza tym dziwi mnie ze tak wielu chce uratować oszczędności innych formułowiczów. Chciało by się rzec - wszczyscy Polacy to jedna rodzina. Jakoś to do mnie nie przemawia. Czym więcej męd formułowych tym bliższe rozstrzygniecie
jeśli twoja wiedza inwestorsak jest równie wielka jak znajomość słownika ortograficznego oraz znajmość słów (formułowicz to nie to samo co forumowicz) to na sukces na twoim miejscu bym nie liczył.
te hihi do twojego pozimu by z tobą polemizować nie będę sie zniżał bo musiłbym przebić sie przez 15m mułu i znalazł cos co strasznie cuchnie więc wybacz
Dnia 2010-10-19 o godz. 15:07 ~chlodny_dran napisał(a):
> te hihi do twojego pozimu by z tobą polemizować nie będę
> sie zniżał bo musiłbym przebić sie przez 15m mułu i znalazł
> cos co strasznie cuchnie więc wybacz
A to dobre sformułowanie:)
Co do tych życzliwych ludzi "dobrze radzącym" innym to za piękne by było prawdziwe,i słodsze niż miód;)
Nie bądźmy infantylni!
Kolego,jest jeszcze odwołani,więc niczego przesądzać nie wolno. Zdziwisz się jeszcze, jak się sytuacja odmieni. Nigdy nie można zakładać czegoś napewno
UWAGA: gość się podszył!! To nie ja napisałem!
Niech sobie piszę, ogólnie nie będę pisał na tym forum, bo mnie denerwują takie akcje że ktoś się może podszywać, i pisac głupoty pod nickiem innej osoby
Prosta droga do liwidacji wynika z tych samych błędów, które popełnia Techmex, co wczesniej IGroup.
SSI pozbyło sie już 200 000 sztuk akcji, a oni maja dostęp do informacji. Liwidacja majątku firmy, to kwestia krótkiego czasu. Zalecam opuszczanie pokładu, byleby zdążyć przed dolnymi widłami!