To nie wiesz że na giełdzie same cymbały dające się ograbiać z z ciężko zarobionych pieniędzy. Sam tu jestem od kilkunastu lat , jak głupi byłem tak jestem.
Kolego u Patro to nic nie wiadomo.Moze być tak ze wogóle nic nie będzie a my dostaniemy po dupie tak jak wczesniej. Tego kiedy będą notowane tak naprawde to nikt niewie.Ale mi się wydaje że dopiero jak nastąpią zapisy na akcje
Mi narazie 50000 i zobaczymy jak to kur... bedzie.Coś mi się nie podoba bo odrazu zaznaczyli ze jak nie zarejestruja akcji do ktoregos stycznia 2011 to bedzie dupa.Tak jakby sobie juz furteczke zostawili
I pomyśleć,że po tym,jak Patrowicz wyrolował tylu inwestorów na Fonie(tez miała byc emisja z PP i do dziś jej nie ma!),znależli się kolejni,którzy uwierzyli mu na kolejnej spólce. Tak czy siak,zanim dojdzie do notowań tych PP,musi zostać zatwierdzony prospekt emisyjny. A został zatwierdzony? Naprawdę,mam zle przeczucia,że i tym razem KNF nei zatwierdzi i po upływie kilku miesięcy KDPW wyrejestruje PP ludziom z ich rachunków. Tak to jest w tym naszym kraju! Niestety!
Ja też tak myślę, że na tych pp to nas wydupczyli. I notowań to nie będzie na pewno tylko
czy emisja dojdzie do skutku???? Podejrzewam, że powtórzy się sytuacja z FONu
W Boryszewie było wcześniej pp a jeszcze nie są notowane.,Wiec nie zadawajcie głupich pytań tylko czekajcie bo tego do chu...... nikt niewie.Miejmy tylko nadzieje że nie będzie tak jak w Fonie gdzie ich w du.... załadowali i było ociecie akcji pod pp a potem nie dostali akcji