• i co dalej? Autor: ~chemiczny ali [95.49.217.*]
    czy juz papier totalnie odleszczony?Kurs stoi,obroty zadne.O co tu>
  • Re: i co dalej? Autor: ~M. [81.26.15.*]
    W okolicach 12-13 zł powinien zacząć się większy ruch.
  • Re: i co dalej? Autor: ~swiezak27 [83.28.54.*]
    Na jakiej podstawie twierdzisz ze znajdziemy sie w okolicach 12-13?????????
  • Re: i co dalej? Autor: ~marcin [89.73.40.*]
    A ja z kolei sądzę że jesteśmy przed niezłym marszem na północ. Mamy pięknie uformowaną chorągiewkę w perspektywie ostatnich kilku tygodni. A jest to jedna z dość "pewnych" formacji. Mam już tego sporo :) a jeszcze zamierzam dokładać
    Duzo masz Marcin jesli mozna wiedziec?? ja mam 3.5tys i apetyt na dobranie conajmniej jeszcze 5-6tys.szt. Mam dylemat czy nie za duzo:::))) ale bede trzymał najmniej rok..
  • Re: i co dalej? Autor: brodziu1 [88.199.38.*]
    Hej swierzak :) Cierpliwości.
    Hej Świeżak, mam mniej od Ciebie. W zależności od sytuacji, będę się zastanawiał. Na minus jest mnóstwo wiszących zleceń na sprzedaż a mało na kupnie, więc nigdy nie wiadomo, na plus jest niski wolumen przy kształtowaniu chorągiewki oraz mocne fundamenty spółki i korzystna c/wk
    No ja Marcinie niestety tych wiszacych zlecen na "minus" nie widze, rachunek mam w pko.. i wolcik chyba bardziej ogólny ale jak myslisz dałbym rade nazbierac przez cały dzien chociaz 4 tys. szt. bez podbitki kursu???
    Podgląd wszystkich zleceń się bardzo przydaje. Jak obracasz większą kasą to warto zainwestować. A zleceń na sprzedaż trochę jest :) tu masz bezpłatne z opóźnieniem

http://gielda.onet.pl/permedia,18648,101,1,370,1,profile-zlecenia
    Wielkie dzieki!!!
    A prosze bardzo :) Statystycznie wszystko wskazuje że powinno być pięknie i 22 powinniśmy śmignąć z palcem w... Ale wiesz to tylko giełda, a AT to tylko statystyka, więc wszystko się może tu zdarzyć, choćby nawet jakiś niefajny komunikat, albo inne widzimisie inwestorków. Ja w każdym razie obstawiam wkrótce północ
  • Re: i co dalej? Autor: ~swiezak27 [83.11.244.*]
    No spoko Marcin północ nie unikniona to pewne:) ale nie ma co sie nagrywac,..byłem dzisiaj w swoim biurze Maklerskim oglądałem te szczególowe swiecowe wykresy wynika z nich ze tam faktycznie została jakby pusta luka (tzw. puste okno) i w najgorszym scenariuszu najnizsze oparcie oscyluje w granicach 13 zł..swoja drogą sporo sie nauczyłem widzac takie szczegółowe wykresy pierwszy raz:) Ps. Mi nie brakuje wiary i nie zwątpiłem ani przez sekunde w ta spółkę i z pewnoscią nie zamierzam czekac na nizsza cene, dokupię w krótce maksymalna ilosc na jaka mnie bedzie stac jezeli nie dojdzie miedzy czasie do jakichs miłych niespodzianek...Pozdrawiam
    A propos wykresów, ja korzystam z darmowego ISPAGa - na moje potrzeby wystarcza w zupełności. Na onecie ładnie działa, kursy sa aktualizowane szybko - polecam.

http://gielda.onet.pl/wig20,18489,102,2,215,1,profile-wykresy-analiza
  • Re: i co dalej? Autor: brodziu1 [83.238.210.*]
    Dzięki Marcin za linka do strony ze zleceniami. Też skorzystałem i przyda się pewnie nie raz. :) Swoją drogą opóźnienie mam tylko 2 min. więc tragedii niema.
    PS. Rozwalają mnie wpisy na forum typu "jutro up" albo " uciekajcie bo zwała" bez jakiegokolwiek logicznego wytłumaczenia bądź potwierdzenia jakąś analizą. Pisanie tylko dla pisania, czy podqrwienia innych.....
  • Re: i co dalej? Autor: ~swiezak27 [83.11.244.*]
    ojojoj Permedio czemu nam to robisz ??jestem zmuszony zakopac Cie w lesie i odkopac najwczesniej pózną wiosną...:) "spółdzielnia" tez juz Cie nie kocha i raczej juz nie zwróci na Ciebie uwagi...PS. Faktycznie całkiem fajne te wykresy dzieki raz jeszcze..
    Nie pękajcie :) kończy się kształtować formacja chorągiewki, a przynajmniej ja uparcie ją widzę :D Niedługo może przyjdzie czas na podjęcie decyzji co zrobić z akcjami. Na razie dalej ładnie to wygląda.
  • Re: i co dalej? Autor: ~zeb [195.47.201.*]
    dziś będzie dobry moment do odkupienia akcji (jesli ktos wyżej sprzedał) albo do usrednienia (jesli ktos jeszcze posiada akcje).
  • Re: i co dalej? Autor: ~aa [79.110.195.*]
    ceny do odkupienia dziś bardzo dobre, ale popytu brak, ludzkiej natury nie sposóbodgadnąć, zabijali się po 20 zł, a teraz nie chca po 15 odkupic,,,,
[x]
PERMEDIA -1,79% 8,00 2013-12-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.