No właśnie... Jaka cholera?
Osoby "ważne" związane ze spółka kupują pakiety akcji. Spółka podpisuje kolejne umowy a kurs spada. Powtarzam pytanie, jaka cholera? Toż to wbrew logice.
chyba wszyscy inwestorzy uciekaja z tej spolki,mam ponad 1000 akcji ,juz sam nie wiem co mam robic ,patrzac na wykres mamy co kilka dni gleboki spadek a puzniej male obicie ,odbicie jest zawsze mniejsze niz spadek,wiec chyba nic dobrego,kupe dobrych info tyle ze przynosi to odwrotny skutek,oby wyniki za 3 kwartal byly naprawde dobre
Witam.
Jeżeli mało było SL to ludziska wierzą w tą spółkę i nie chcą ryzykować.
Grubi nie mogą się obłowić Stopami i najgorsze jest to że mogą schodzić o poziomy niżej ale to będzie pogłębiać tylko korektę.
Pozdrawiam
Moim zdaniem to jest sprawdzona praktyka, uwalić kurs zaraz na początku sesji kilkoma zleceniami, niech puszczają SL i kurs spadnie możliwe nisko, później mozolne zbieranie akcji przez cały dzień, przy jednoczesnym kontrolowaniu, żeby cena nie zaczęła rosnąć :/ ciekawe jak długo to jeszcze potrwa?
Dnia 2010-10-18 o godz. 10:34 ~on napisał(a):
> Tak długo jak ludzie będą się wysypywać z akcji
Będa, bo na samej DGA w ciągu tygodnia można było zarobić ponad 90%, nawet jak wejdziesz dziś to zarobisz, a nie wszyscy siedzą tutaj długoterminowo żeby kisić kase. Ten wyż u nas to nie wiadomo kiedy nadejdzie.
" Panie Janie niech Pan wstanie.............", jutro zobaczysz 14..... i z tego poziomu będzie
dopiero odbicie.
Tak osobiście ....to notowania MWT przypominają trochę Petrola i jedne grube ręce nadają kierunek, trochę się dziwie ze Lesio na to pozwala, tu jest wszystko a"normalne.
I co ?!, następna umowa a kicha na całego, co tylko potwierdza moją opinie.