Jak wypowiedziała się Pani prezes na łamach tvn cnbc, że lada dzień sąd wyda wyrok
Chętni inwestorzy na zakup spółki są...i to nawet jest ich trzech!
Powiedziała również że likwidacja z praktycznego punktu widzenia nie opłaci się nikomu!
Wierzyciele w takim przypadku stracili by-zamiast odzyskać zainwestowany kapitał
Myślę że będzie identyczna sytuacja jak na Monnari
Straszenie(już było w czwartek i piątek),w między czasie podbieranie z war.ukrytej,a zarobią jak zwykle tylko nieliczni. Czyli tacy którzy nie bali się zaryzykować,i zostać do werdyktu
Ryzyko jest tu ogromne. Jak sąd podtrzyma likwidację to już będzie koniec, a w dodatku za miesiąc TEX zniknie z giełdy a kurs będzie bliżej 1 gr niż 2 zł. Najważniejsza jest obrona własnego kapitału, który mozna pomnożyć także na innych spólkach. Piszę to, żeby mnie nie korciło kupić przed wyrokiem, bo mogę nie zdążyć sprzedać, tak jak to miało miejsce poprzednim razem. W pewien piątek kurs sobie róśł spokojnie do około 1,9, aż nagle nastapiła wyprzedaż i wisial az do poniedziałku, kiedy to został ogłoszony komunikat o likwidacji TEXa i kurs wylądował na 0,7zł.To tak dla przestrogi dla mnie jak i dla innych!
Pisałem raz , a teraz piszę po raz drugi, żeby ostydzić gorące głowy... Jak będzie dobre info to kupię, a jak nadal będzie spadało to nie tykam gówna. Miłych snów!
Jak będzie pozytywne info. A wszystko za tym przemawia, to kupisz sobie... ale po 8złotych!
Nie pisz bzdur o tym 1 groszu...
Poza tym nie przyklepanie układów-ki, to nie koniec peletonu!! Jest jeszcze odwołanie od wyroku, poza tym nie ma zaliczek na likwidację firmy!
I normalnie, w normalnym kraju ... likwidacja winna zostać wycofana z wokandy
GDYŻ WIERZYCIELE NIE WPŁACILI ZALICZEK.A MIELI TAKI OBOWIĄZEK POD RYGOREM UNIEWAŻNIENIA WNIOSKU O UPADŁOŚĆ!!!
Dnia 2010-10-18 o godz. 09:53 ~t.ziuber napisał(a):
Poza tym nie przyklepanie układów-ki, to nie
> koniec peletonu!! Jest jeszcze odwołanie od wyroku, poza
> tym nie ma zaliczek na likwidację firmy!
Witam.
Mam pytanko. 12.10.2010. biegły prawdopodobnie wydał opinie sądowi. Syndyk ma zdaje się max. 4 dni robocze na upublicznienie tej opini. Dobrze kumam czy coś pokręciłem?