Okaże się w najbliższym czasie.
Większość spółek dała zarobić i to nawet dwukrotnie a ta od lutego tylko się kisi, najwyższa pora na wzrost. Spółeczka jest bardzo powolna, pozdro.
Ciekawi mnie na jakim poziomie będzie kurs na koniec roku.
Po tych wszystkich infach ,ubraniu ludzi w okolicy 0,30, podwyższenia kapitału, powinno być ciekawie ale to jest oneray i tu wszystko możliwe :)
Dnia 2010-11-04 o godz. 16:57 ~czysty napisał(a):
> Przynajmniej do raportu będzie kisić , chyba że ktoś nie
> wytrzyma i zacznie sypać to się dokupi taniej .
nie nudzi cie to pisanie bo już piszesz sam z sobą
faktem jest że spółka mając już rok stażu na NC
powinna stać dużo wyżej niż teraz sie znajduje
ale popatrz na chłopski rozum
loco zone stronka internetowa tej spółeczki
od ponad półtora roku zero aktualizacji
surfland -identycznie
czyli to co wnieśli główni udziałowcy jest gówno warte wnieśli w udziale
starego laptopa /prezesa nieroba / i nadzieje dla takich jak my
cała nadzieja w tym że nowozakupione udziały w exancie i ant
zaczną przynosić zyski
P.Prezes jak chciał opylić nową emisje nie schodził ze stron
gazet teraz nie może znależć chwili czasu by udzielić wywiadu/
spotkać sie na czacie z inwestorami e.t.c
mydlenie oczu że jest zaniepokojony niską wyceną akcji
zresztą głównym udziałowcą zależy też na jak najwyższej wycenie [podobno]
jest naprawde nie na miejscu
Nie nudzi mnie bo jestem na ori bardzo długo (z sentymentu ) i obracam sobie akcyjkami co jakiś czas i bardzo dobrze na tym wychodzę. Tu trzeba wiedzieć kiedy wyjść i kiedy wrócić z powrotem a pisanie na forum, czasami żartobliwie to jakoś nie stwarza mi problemu.
Forum odżyje dopiero jak kurs ruszy ale wtedy pojawią się durne teksty typu. "jazda" , 1PLN" inne głupie komentarze a potem płacz że zostali ubrani.
Na początku roku dużo osób zostało ubranych w okolicy 0,30, wtedy też krzyczeki "złotówka".Niektórzy się pozbyli, niektórzy czekają ale to chyba już desperaci bo stracili połowę.
To jest spółka inwestycyjna i nie będzie tu co chwile jakiś wielkich wyskoków, infa pozostają bez odreagowania .
Konkretnie zarobić od początku roku to dała mi Vedia i jeszcze da więcej, a teraz realizuje zyski na GEO i zamierzam dokupić jeszcze ori ale kiedy to już nie powiem :)
Pozdrawiam i więcej optymizmu :)
Nandrzejek(109.95.144)- trzy miesiące temu bardzo aktywny byłeś na forum,i calkiem inne poglądy miałeś co do przyszłosci oneray, ale cóż tak było i będzie ,że polskie inwestory nagle zmieniają zdanie ,gdy akcje sprzedadzą,a najwięcej takich jest na forum petroinwestu(ja miałem po 19 ,a oddałem za 12,ale złego slowa nie napisałem)
Dnia 2010-11-04 o godz. 19:35 ~kris napisał(a):
> Nandrzejek(109.95.144)- trzy miesiące temu bardzo aktywny
> byłeś na forum,i calkiem inne poglądy miałeś co do
> przyszłosci oneray, ale cóż tak było i będzie ,że polskie
> inwestory nagle zmieniają zdanie ,gdy akcje sprzedadzą,a
> najwięcej takich jest na forum petroinwestu(ja miałem po 19
> ,a oddałem za 12,ale złego slowa nie napisałem)
a co ja złego napisalem
to że sie wqrwiam widząc jak traktowany jest drobny inwestor
czy p[rezes nie występował co tydzień w prasie
czy coś przez rok zmieniło sie w loco zone i SDS
nic
pozdrawiam posiadaczy
wytrwałości życze
Przez pół roku musiało się kisić , w końcu była emisja a jak to przy emisji bywa kurs leci na pysk w okolice kursu emisji a czasem niżej. Teraz mają iwestorki po 0,17 i muszą to opylić w końcu a jak tego nie zrobią to byli by chyba nie zadowoleni.
0,16 obstawione a poniżej pustka, warto spojrzeć na "%R" tam ładnie to się kreuje :)
Spokojnie, po co brać drożej oddadzą szybciutko, już oddają po 0,17 .Za dużo tu "DT"
Zasypali 2gr wyżej , zamiast to pozdejmować i zarobić konkretnie ale tak jest jak amatorszczyzna bierze się za giełde.
Niedawno ubrani zostali po ,18 i ,19 i spanikowani nie wiedzą co robić.
Niestety taka jest rola dawców kapitału, jak kupują pod przypływem chwili.
Pozdrawiam myślących
wystaw po 0,16 na K i zobaczysz ile ci wpadnie
nie widzisz że granie w h**a trwa dalej
niepodważalne jest to że jest mały popyt/ normalka na tym papierku
ale nikt ci nie sprzeda po 0,16 większej ilości akcji przerzucają między sobą
jak sie dasz nabrać jesteśw dup*e jak ci sie uda wyczuć moment możesz pare groszy zarobić
sonic /czysty
napisał na parkiecie
dokładnie, tym bardziej że są same pozytywne infa od dłuższego czasu i nic. Musi być jakaś porządna reakcja na kursie po raporcie i to nie o 2 czy 3 grosze.
poczekamy zobaczymy a ja dalej mam akcje kupowane po 0,17 serii E
i czekam co dalej
pozdrawiam
nandrzejek co taki nerwowy jesteś, jak się ubrałeś to twój pech,nie pisz głupot.
Masz sprzedaż na 0,16 ,może sobie uśrednij to ci przejdzie bo potem znów cie ubiorą i będziesz palił w piecu akcjami.
Możliwe że w dół, ale ta informacja była już znana chyba w środę czy wtorek.
To że mieli niższy przychód bo darowali płatność od m.in Loco, to akurat żadna sprawa jak dla mnie.
Nie sądzę że powinniśmy upatrywać wzrostu wartości spółki dzięki płatnościom za wsparcie.
Chyba ważniejsze jest podniesienie wartości spółek portfelowych a potem sprzedaż udziałów lub czerpanie zysków z nowych kontraktów tych spółek.
Na razie z tym też różnie bywa, ale widać że niektóre ze spółek sobie radzą.
Też tak myślę, jak by miało lecieć na pysk to ci co brali emisje po 0,17 zostali by wyrolowani, a w ciemno nie pakowali by się na pewno.
Raport nie jet powodem do paniki :)
Ciekawie tutaj , widać niezdecydowanie rynku , można by coś dobrać, chociaż chętnych do oddawania malutko.
Trzeba zarzucić sieć na leszczyki a na pewno oddadzą.
przestancie chrzanic o leszczynie bo sami pewnie grubi nie jestescie... gdyby papier nie byl manipulowany nigdy nie znalezlibysmy sie na tym poziomie! sledze spolke prawie od debiutu, wchodzilem w roznych momentach i prawda jest taka, ze przez rok wartosc spolek (nie liczac LocoZone) poszla mocno do gory, w szczegolnosci eXant! do tego nowy projekt, wiecej umow, ciagle negocjacje... a wartosc gieldowa mamy taka jak przy debiucie:| Poziom 30-40gr powinien byc absolutnym minimem! Niestety nikt nie wie kiedy skonczy sie trzymanie kursu... Jeden dzien ktos zbiera 200-300tys jednym zleceniem zeby nastepnego wypieprzyc wsyzstko w rynek.
non stop pisze o manipulacji kursem
ale nie jest to pozytywnie odbierane
zostaje czekanie w końcu surflandy też
będą chciały zarobić być może nowe
przejęcie {bo już prawie pół roku jak
przejęli ANT} ruszy kursem
jak w pokerze
CZEKAM
no proszę zabawa na całego, oddają, przelewają , tempo bardzo powolne .
Sami sobie zasypują wzrost a potem płacz ;) . Skaczą po arkuszu tam i z powrotem .
Ciekawe co za gość kilka dni temu jak spadło na 0,15 przesunął te zlecenia z 0,19 na 0,17.
Zwieracze mu pękły .
0,17 70 000 11:45:21
0,17 75 340 11:46:03
hehe zabawe to kursem sobie robią jak chcą, trochę szło na tym skorzystać, patrząc na AT to musiało by ruszyć w przyszłym tygodniu a jak nie ruszy to będą jaja jak berety :))
Dawno nie widziałem takiej zabawy kursem na beszczela :)
przelewanie z wora do wora,sztuczne zlecenia, 50k na 0,16 nie znalazło się przez przypadek albo desperacje jakiegoś idioty, tak samo jak i zlecenia poniżej.
Zabawa na całego.