• i wszystko jasne.. Autor: ~rafar [77.254.14.*]
    zwalka przy malych obrotach, by wywolac panike i odebrac ostatnie sztuki.. bardzo prawdopodobne. jak pamietam to zawsze na TEX tak bylo. zwala, zwala a potem mocne wybicie. TU, ROWNIEZ TAK BEDZIE!!

ps.a co to za bzdury z niedzialajaca stronka czy Pania prezes.. ci naiwni ludzie we wszystko uwierza..
  • Re: i wszystko jasne.. Autor: ~Marphy [78.88.124.*]
    daj spokój szkoda gadać ...nie kłuć się z głupim bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy...
  • Re: i wszystko jasne.. Autor: ~daro [87.96.24.*]
    Jasne tez i to, że Panowie z SII nie dają znaku zycia z ich słynnym przywódcą. Zero reakcji. To jak ich nazawac? Co tym myśleć.
  • Re: i wszystko jasne.. Autor: ~techo [109.243.161.*]
    tą zabawę robi ta sama grupa mafijna co siedzi na grupie psw. celowo szybuje z kursem na grupie zeby chory leszcz oddal akcje techmexu. na grupie zarobili 200% a na techmex zarobia 2000%, wiec ktore akcje lepiej miec?
  • Re: i wszystko jasne.. Autor: ~leszcz [77.115.196.*]
    ta twoja "grupa mafijna" będzie dotąd zbijała kurs Texa aż zainwestujesz w PSW
  • Re: i wszystko jasne.. Autor: ~erazm [*]
    Wystarczy, że się postępuje w myśl starej zasady: gdy jest euforia to się sprzedaje, a gdy krew się leje to się kupuje - ja dzisiaj trochę dokupiłem - czy dobrze zrobiłem, wkrótce się okaże.

Poxdrawiam wszystkich na Texie
  • Re: i wszystko jasne.. Autor: ~leszcz [77.115.196.*]
    jest też zasada - "nie łap spadającego noża" - tutaj ciężko cokolwiek przewidzieć...
[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 15:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.